DOKTER FILIP CLAUS RADIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER FILIP CLAUS RADIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.762.519

Publication

11/02/2014
ÿþMal Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergaragd ter griffie der

ReClli;iáanic van Koophandel

te Leuven, de 1. ;, , 2014 DE GRIFFIÉ

111111111111,11,1111§10111111

Vo beha aan Belg Staat

Ondernemingsnr . 0541.752,519

Benaming

(voluit) : Dokter Filip Claus Radioloog

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Tiensevest 23 bus 01, 3010 Kessel-Lo (volledig adres)

Ondsrwer atctc : verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 17 januari 2014 werd met unanimiteit van stemmen besloten tot adreswijziging van de maatschappelijke zetel van de BVBA 'Dokter Filip Claus Radioloog' naar volgend adres: Bles 3, 2500 Lier. Deze adreswijziging vindt plaats op 01-februari-2014.

naam: Filip Claus

hoedanigheid: zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van luik 0 vermelden : Recto : Naara cri hoedenigheld van de instrumonterendc notaris, hetzij van de perso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nearn erg handtekening.

21/11/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

A

E

*13179723*

4

Neergelegd ter grlftle der

Rechtbank van Koop] aneni

te Leuven, de 0 rfuv. 2013 DE&KFJER,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : S Y-4 . 't6 2- . S I3

Benaming (voluit) : DOKTER FILIP CLAUS RADIOLOOG

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensevest 23 bus 1

3010 Leuven (Kessel-Lo)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc TALLOEN te Leuven op vier november tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DOKTER FILIP CLAUS RADIOLOOG", met zetel te 3010 Leuven (Kessel-La), Tiensevest 23 bus 1 en met onbeperkte duur door de heer CLAUS Filip Guido Richard, wonende te 3010 Leuven (Kessel-La), Tiensevest 23 bus 1..

Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00¬ ) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00¬ ) volstort is en i vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt; ingeschreven door de heer CLAUS Filip Guido Richard, voornoemd, die een som gestort heeft van; TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00¬ ) waarvoor hem alle aandelen worden toegekend,: gedeeltelijk volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ); voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op ,l een bijzondere rekening nummer 001-7074233-02 bij Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële! instelling op 19 september 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier' bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening door de geneesheren-vennoten van hun volledige zelfstandige medische activiteit ais geneesheren, meer bepaald radiologie, door de geneesheren-vennoten in naam en voor` rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige zelfstandige medische activiteit in gemeenschap' te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de: vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en: beheren alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard onder uitdrukkelijke voorwaarde! 3; evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor in gene mate op geen, enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Aandelen kunnen slechts verworven worden of mogen slechts overgedragen worden aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met! eenparigheid van stemmen is aanvaard.

De aandelen zijn ondeelbaar en onsplitsbaar.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in naakte eigendom en vruchtgebruik wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

"

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4\,7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in artikel 6 van onderhavige statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot Kunnen worden omdat ze niet voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de aotiviteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel 1 en artikel 3 en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

.De overdracht van de aandelen gebeurt tegen nominale waarde verhoogd met het aandeel in de reserves zoals deze blijkt uit de laatste neergelegde jaarrekening.

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesherenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Deze overeenkomst dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken geneesheren.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, slechts overgedragen worden aan een arts, ingeschreven op de lijst van de provinciale Raad van de orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard.

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is anb ,perkt. De geneesheer-vennoot btijtt onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten, De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk aansprakelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren vennoten. Zij warden door de algemene vergadering benoemd. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat herleid tot maximaal 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar. Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien een niet-geneesheer tot mede-zaakvoerder wordt benoemd, kan deze enkel instaan voor niet-medische aangelegenheden en mag hij geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht hebben op de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde kalenderjaar.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om negentien uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Cie bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen (volmachtdragers) die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hiéma uiteengezet, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de vergadering, het besluit met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere ; informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie en de statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Met uitzondering van de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie en de statuten worden de beslissingen genomen met absolute meerderheid van stemmen.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de door de wet, de door de medische deontologie en de door de statuten opgelegde vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de venncotschap wordt bijgehouden.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1 ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1 t10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen,

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep gedaan worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend vijftien.

Tot zaakvoerder voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap wordt aangesteld: de heer CLAUS Filip Guido Richard, wonende te 3040 Leuven (Kessel-Lo), Tiensevest 23 bus 1.

DE NOTARIS, Luc TALLOEN

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte



mod 11.1

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 03.08.2015 15379-0084-010

Coordonnées
DOKTER FILIP CLAUS RADIOLOOG

Adresse
BLES 3 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande