DOKTER G. MOONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER G. MOONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.902.208

Publication

05/05/2014 : BAV - ontbinding
Uittreksel afgeleverd om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op achttien maart tweeduizend veertien, geregistreerd; "Geboekt twee bladen geen verzendingen te Turnhout registratie de 26 MAART. 2014 boek 706 folio 32 vak 11 Ontvangen vijftig euro R; 50 Euro. lo. De Ontvanger, Ivo MATTHYS.", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER G. MOONEN", te 2330 Merksplas, Steenweg op Beerse 35, ondernemingsnummer 0872.902.208 RPR Turnhout, met eenparigheid van

stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering ontsiaat de voorzitter van de voorlezîng van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor. Ze verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en de erbij gevoegde staat van actief en passief per 1 januari 2014, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en hierover geen opmerkingen te hebben; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Dientengevolge zal voortaan achter de benaming van de vennootschap steeds de bepaling "in vereffening"

worden gezet.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit mevrouw Moonen Gabrîella, wonende te 2330 Merksplas, Steenweg op Beerse 35, met ingang van heden te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap, haar te danken voor het gevoerde beleid en haar kwyting te verlenen voor haar beleid tot op heden.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het aantal vereffenaars vast te stellen op één. Hij benoemt als vereffenaar, mevrouw Moonen Gabriella, wonende te 2330 Merksplas, Steenweg op Beerse 35. De vereffenaar en de vergadering verklaren te weten dat de vereffenaar pas in functie kan treden nadat de Rechtbank van Koophandel is| overgegaan tot bevestiging van de benoeming. De vereffenaar verklaart, onder voorwaarde van bevestiging van zijn benoeming, zijn mandaat te aanvaarden.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit de vereffenaar de nodige machten te geven, te weten;

De vereffenaar heeft, individueel handelend de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 183 en

volgende van het wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de

algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothécaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of

andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap

houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

jjehoudei�

aan het "*

Belgisch

Staatsblad

; Behoudens bijzondere delegatie, worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs | deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door een I vereffenaar, individueel handelend.

! De vergadering stelt vast dat het mandaat van vereffenaar bezoldigd zal zijn.

, ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coôrdinatie der statuten.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit volmacht met machtiging tot îndeplaatsstelling te verlenen aan de coôperatieve -vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, : Geelsebaan 69A0, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde te zorgen voor aile formaliteiten met de i kruispuntbank voor ondememingen, het ondememingsloket, de fiscale administraties en de sociale en I economische administraties in het kader van de ontbinding en invereffenîngsstelling van de vennootschap. ; Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee i neergelegd: expeditie der akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, benoeming vereffenaar.

•M

.G IT3

t. -S

'M H-

PQ !*-

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vgrso : Naam en handtekening

lâ-
07/10/2014
ÿþMQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla 111111e911011111111

Ondernemingsnr : 0872.902.208

Benaming

(voluit): "DOKTER G. 111100NEN" in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm BV BVBA

Zetel: 2330 Merksplas, Steenweg op Beerse 35

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

Uittreksel afgeleverd vif& registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Van berghen te Oud-Turnhout op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER G. MOONEN" in vereffening, te 2330 Merksplas, Steenweg op Beerse 35, met ondernemingsnummer 0872.902.208 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van de goedkeuring die de Rechtbank van Koophandel te Turnhout op 4 september 2014 over het verdelingsplan heeft gegeven en stelt vast dat de verdeling effectief zo werd uitgevoerd,

TWEEDE BESLUIT,

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is; dat behoudens het hierna of voordien vermelde; het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt; dat de schuldeisers, voor zoveel als mogelijk, werden uitbetaald en voor zover niet mogelijk, hiervoor de nodige provisies werden aangelegd, dat het saldo op heden wordt overgemaakt aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit of geconsigneerd wordt op het bevoegde deposito en consignatiekantoor, voor zover niet uitkeerbaar.

De vergadering stelt daarbij vast dat het hierna beschreven onroerend goed toekomt aan de enige vennoot. Beschrijving van het onroerend goed: GEMEENTE MERKSPLAS:

Een woonhuis op en met de grond en aile verdere aanhorigheden, gelegen Steenweg op Beerse 35, volgens titel en thans kadastraal bekend, sectie F, nummer 2361E, met een oppervlakte van dertien are negenendertig centiare (13a 39ca),

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist het verslag van de vereffenaar te bewaren te 2330 Merksplas, Steenweg op Beerse 35, en de door haar voorgelegde rekeningen goed te keuren, haar te ontslaan van haar taak en kwijting te geven aan de vereffenaar, mevrouw Moonen Gabriella voornoemd, en haar te ontslaan voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van har taak als vereffenaar.

De vergadering besluit evenwel betreffende het einde van de taken van de vereffenaar voorbehoud te maken mocht blijken dat niet aile actief of passief vereffend blijkt te zijn, in welk geval de vereffenaar voor zover ais nodig via mandaat, dan wel zaakwaarneming zal mogen optreden voor de vereffende vennootschap, dan wel haar vennoten of aandeelhouders om dit actief- of passiefbestanddeel te verdelen dan wel uit te betalen.

VIJFDE BESLUIT,

De vergadering verklaart de afrekening gesloten en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER G. MOONEN" in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan,

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende vijf jaar te 2330 Merksplas, Steenweg op Beerse 35,

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deflander & Vanberghen, geassocieerde notarissen" te Oud-Turnhout, Steenweg op Turnhout 106, teneinde te zorgen voor

..... ..... ............. ________

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

 1-Neergeogd-tez Irgrine van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 SEP, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De erefeiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.03.2014, NGL 10.03.2014 14062-0110-012
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 07.06.2013 13161-0043-013
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 27.08.2012 12471-0239-013
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 16.06.2011 11176-0340-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 29.06.2010 10240-0488-013
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 24.06.2009 09286-0194-013
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 29.07.2008 08512-0184-012
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.06.2007, NGL 08.06.2007 07208-0188-014
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 26.06.2006 06326-3632-012

Coordonnées
DOKTER G. MOONEN

Adresse
2330 Merksplas, Steenweg op Beerse 35

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande