DOKTER GEERT DOM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GEERT DOM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.406.907

Publication

21/01/2014
ÿþ Mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoud£

aan het

Belgisc Staatsbf,

111111 ijWj1j1jW11111

Ondernenzingsnr :0862.406.907

Benaming (voluit) :DOKTER GEERT DOM

(verkort): *

,,,> x ,. ~;

#icergalogd ter ~~º%:~sF~~ ~ .. ,~~ r.ecíi :~~

Koophondd tt7Aniwerpen, op

.lA11. 2411k

Griffie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Onze-Lieve-Vrouwplein 1, 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 19 december 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "DOKTER GEERT DOM" Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2530 Boechout, Onze-Lieve-Vrouwplein 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0862.406.907, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves driehonderdvijfentwintigduizend honderdzevenenveertig euro en eenenveertig eurocent (325.147,41 EUR) bedragen zoals blijkt op de jaarrekening opgemaakt per 31 december 2011 die werd goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap van 3 juni 2012.

2. Vaststelling van bet uitkeerb are bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, maximaal vierhonderddertigduizend vijfhonderdeenenzestig euro en veertig eurocent (430.561,40 EUR) bedraagt.

3.Vaststelling van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De voorzitter verklaart dat de bijzondere algemene vergadering van 13 december laatst beslist heeft over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van driehonderdtwintigduizend euro (320.000,00 EUR).

De enige vennoot, vertegenwoordigd zoals voormeld heeft zich op voormelde vergadering van 13 december laatst verklaard het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4. Verslag van de bedrijfsrevisor

De voorzitter legt het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Guy Pannentier", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Guy Parmentier, aangewezen door de vennootschap overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 17 december laatst met betrekking tot deze inbreng in natura.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DOKTER GEERT DOM door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

1, De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3, Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2.880 aandelen van de vennootschap Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DOKTER GEERT DOM, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

De vergadering keurt haar verslag goed. In een bijzonder verslag legt de zaakvoerder uit waarom de kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap. Het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uittreksel van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

5. Verwezenlijk van de kapitaalverhoging in natura

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van tweehonderdachtentachtigduizend euro (288.000,00 EUR), om het te brengen op driehonderdenzesduizend zeshonderd euro (306.600,00 EUR) door inbreng in natura van "uit te keren dividend" ten belope van tweehonderdachtentachtigduizend euro (288.000,00 EUR).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van tweeduizend achthonderdentachtig (2.880) aandelen die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt middels de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap, en die omstandig staat beschreven în het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die verklaart dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft lastens de vennootschap zoals omstandig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van tweehonderdachtentachtigduizend euro (288.000,00 EUR) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

In ruil voor deze inbreng worden aan de enige vennoot, die dit aanvaardt, de tweeduizend achthonderdentachtig (2.880) nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend.

De heer Geert Dom, voornoemd, is gehuwd met mevrouw Sophie Lijnen, onder het stelsel van scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Coppens te Boechout, niet conventioneel gewijzigd tot op heden, naar hij verklaart.

Ingevolge het huwelijksvermogensrecht behoren de patrimoniale rechten en de stemrechten van de aandelen van onderhavige vennootschap Geert Dom BV-BVBA toe aan de heer Geert Dom. Dientengevolge worden de nieuw te creëren aandelen in het aandelenregister ingeschreven op naam van de heer Geert Dom.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonder aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

6. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van tweehonderdachtentachtigduizend euro (288.000,00 EUR), aldus daadwerkelijk werd

verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op driehonderdenzesduizend zeshonderd euro (306.600,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend zesenzestig (3.066) aandelen op naam zonder nominale waarde.

7. Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdenzesduizend zeshonderd euro (306.600,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door drieduizend zesenzestig (3.066) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

8. Volmacht voer de coördinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ego>

+cqa en

aan tr t

t Belgisch r Staatsblad

S ] y

rsH

Voor- ehehoueen

aan at

Belgisch ULaatsb[ad

~

~

1. e

Luik B - vervolg

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

9. Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van liet tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamzee, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Frank Vermeiren, Cedric Claes en/of Carine Dhaen, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du

31/12/2013
ÿþII

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

IR III f HI II 11111 HI I

*13197219*

Neergeiegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

1 7 0 EC 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0862.406.907

Benaming

(voluit) : DOKTER GEERT DOM

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkteaansprakelijkheid

Zetel: Onze-Lieve-Vrouwplein " 1 te 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERBENOEMING

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 3 juni 2013 blijkt volgende herbenoeming tot zaakvoerder voor een periode van 10 jaar met ingang vanaf 3 juni 2013:

-Geert DOM wonende te 25.30 Boechout Onze-Lieve-Vrouwptein 1

Geert DOM

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.08.2013 13418-0553-014
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.06.2012, NGL 29.08.2012 12465-0451-014
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 25.08.2011 11432-0163-014
18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 14.10.2010 10576-0466-011
19/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 15.10.2009 09810-0290-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 27.06.2008 08302-0264-011
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 29.08.2007 07652-0001-011
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 30.09.2005 05746-1154-012
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 17.08.2015 15422-0346-013

Coordonnées
DOKTER GEERT DOM

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUWEPLEIN 1 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande