DOKTER GEERT SALAETS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GEERT SALAETS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.862.577

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 31.07.2013 13369-0187-010
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 20.07.2012 12309-0063-010
06/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. lifl11.11#11)18

behoud aan he Belgisc

Staats b I









Ondernemingsnr : 0833 862 577

Benaming

(voluit) : Dokter Geert Salaets

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2230 Herselt, Dries 1

Onderwerp akte : Quasi Inbreng

Neerlegging verslag van de zaakvoerder van 15/06/2011 in toepassing van artikel 220 W. Venn., van het: verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 15/06/2011, en van het verslag van de Burgerlijke BVBA C. Rombaut Bedrijfsrevisoren van 13/06/2011.

L!

1,1AN

2 5 AUG. 2011

~.~~1/O?I~i" I+'~1 -IA'ilÎ:~.l If~~..IT

Urne De clr;!'Íiyr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

02/03/2011
ÿþMod2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG LPCID

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 FEB. 2011

Ondernemingsnr : O á3 3 . Ç6?- Sá 9

Benaming

(voluit) : DOKTER GEERT SALAETS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2230 Herselt, Dries 1

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bieke Heyns te Herentals (Noorderwijk) op 17 februari 2011, te registreren DAT de heer SALAETS Geert Julien Francis, wonend te Herselt, Dries 1, een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd DOKTER GEERT SALAETS, gevestigd te Herselt, Dries 1, met een maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan elk aandeel een honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

De oprichter verklaart dat gans het maatschappelijk kapitaal geplaatst is en hij verklaart op de honderd zesentachtig (186) aandelen in te tekenen in geld.

VOLSTORTING

Ingevolge voormelde inschrijving en storting dient de heer Geert Salaets nog te volstorten een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van dé huisartsgeneeskunde door de geneesheren-vennoten-huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer , onder meer betreffende het beroepsgeheim, en met inachtneming van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde van Geneesheren, verbinden zich ertoe hun medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennoot dient te voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden zoals voorzien in artikel 344 van het wetboek van vennootschappen.

De erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot moeten, binnen de termijn van zes maanden te rekenen vanaf het overlijden van de enige vennoot, zijn aandelen overdragen aan één of meer geneesheren, conform de deontologische regels betreffende professionele artsenvennootschappen, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen. De waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals bepaald in de statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Intussen blijft de activiteit van de vennootschap beperkt tot het beheer van de goederen die zij verworven heeft, tenzij de rechtsopvolgers van de overleden vennoot, via een beslissing genomen door een buitengewone algemene vergadering overeenkomstig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

aioassso*

Vc behc

aar

Belç Staal

II

KOOPHANDEL TURNHOUT

griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, het doel van de vennootschap zodanig te wijzigen dat er geen enkel verband meer is met de uitoefening van het beroep.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de derde dinsdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur).

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2012 overeenkomstig de statuten. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder ( en eventuele commissaris).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen.

De algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen,en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Wanneer de algemene vergadering moet beraadslagen over de wijziging aan de statuten, zo ondermeer over verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal of over de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, moet ten minste de helft der aandelen vertegenwoordigd zijn. Indien deze voorwaarde niet vervuld is, zal een nieuwe bijeenroeping noodzakelijk zijn, en de nieuwe algemene vergadering zal dan geldig kunnen beraadslagen, welk ook het getal vertegenwoordigde aandelen zij. In elk geval moet de beslissing genomen worden met een meerderheid van drieivierden der aanwezige stemmen.

De afschriften of uittreksels der verslagschriften die in rechte of elders moeten dienen, worden ondertekend door één zaakvoerder.

HET MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2011.

BATIG SALDO

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooral genomen voor de wettelijke reserve. Deze afneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houden met de wettelijke bepalingen terzake. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Na de betaling van alle schulden van de vennootschap, zal het netto actief in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden. Indien al de aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn geworden, zullen de vereffenaars voorafgaandelijk de aandelen op gelijke voet plaatsen, hetzij door nieuwe stortingen te eisen van de minder afbetaalde aandelen, hetzij door een voorafgaandelijke betaling te doen, ten bate van de meer afbetaalde aandelen.

BESTUUR

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een duur van tien jaar : de heer Geert Salaets, wonend te Herselt, Dries 1 en als zaakvoerder-opvolger mevrouw Anita Adrienne Maria Smets, wonend te Herselt, Dries 1.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende de bijzondere mandatarissen.

Wanneer een zaakvoerder een niet-arts als gevolmachtigde van de vennootschap aanstelt, dient diens mandaat beperkt te worden tot niet-medische (rechts)handelingen.

VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De enige vennoot verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

Hij verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2011, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHTEN

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de heer Erik Beerten wonend te Herselt (Ramsel), Harmoniestraat 14A aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en eventuele schrapping van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bieke Heyns te Herentals (Noorderwijk)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoûden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER GEERT SALAETS

Adresse
DRIES 1 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande