DOKTER GILLET RONAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GILLET RONAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.510.682

Publication

28/11/2012
ÿþMod Word 11.1

_2 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0469.510.682

Benaming

(voluit) : Dokter Gillet Ronan in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winketkaai 24/5 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en kwijting aan de vereffenaar, sluiting van de vereffening

CII A V i i i i i i 11 i ei



*12192892*

GRIFFE RECHTEANK van KOOPHA ; , e MECHELEN

notulen bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders op 1 november 2012. op de vergadering wordt gesteld dat:

De vennootschap in vereffening werd gesteld op 291312012. De akte ontbinding van de vennootschap werd verleden voor het ambt van notaris Tom Bogaert te Wilrijk.

De vennootschap heeft aangesteld als vereffenaar de heer Kristof Swinnen, wonende te Aarschotsesteenweg 232 B te 2500 Lier. Hij werd belast met de vereffeningswerkzaamheden zoals voorzien in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen.

Conform de Rechtbank van Koophandel van het gerechterlijk arrondissement Mechelen werd op 16/4/2012 de benoeming tot vereffenaar Kristof Swinnen voornoemd bevestigd.

Conform vonnis de dato 23/10/2012 van dezelfde rechtbank, verklaart deze zioh akkoord met het neergelegde vereffeningsplan van de in vereffening gestelde vennootschap.

Unaniem kwijting wordt verleend aan de vereffenaar.

De boekhoudkundige bescheiden van de onderneming worden gedurende 5 jaar neergelegd en bewaard te 'Winketkaai 24 bus 5" te 2800 Mechelen.

De vereffening wordt gesloten op 1 november 2012.

Gedaan te Lier, op 1/11/2012.

vereffenaar,

Kristof Swinnen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 31.08.2012 12529-0447-011
15/06/2012
ÿþ Maa Woza 11.1

11~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 6 Mi 2012

GRIFFIE REettiftnBANK van

~

KOOPHAN-DEL te-MECHEI E~

[][

E St





" iaiossea=









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0469.510.682

Benaming

(voluit) : "DOKTER GILLET RONAN"

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winketkaai 2415, 2600 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - benoeming van vereffenaar - machtiging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 29/03/2012, geregistreerd op het zevende kantoor der Registratie te Antwerpen op 3 april : 2012, boek 162 blad 65 vak 15, ontvangen : vijfentwintig euro (25EUR), de ontvanger ai (getekend) J. Martens, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algerrieenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, gevestigd te Schoten, T. Van Cauwenberghslei 12A, opgemaakt op 26 maart 2012, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het bestuursorgaan van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een Besloten Vennnootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " DOKTER GILLET RONAN " een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 0,00 EUR en een nettoactief van -58.021,42 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, onthouden wij ons m.b.t het feit of de boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit, uit de boekhouding van de vennootschap. Tevens lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de discussie tussen partijen, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk Is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, dit omwille van het feit dat wij onmogelijk hebben kunnen vaststellen of alle activa in het verleden gerealiseerd werden aan juiste marktwaarden en omwille van het feit dat wij geen inzage hebben in eventuele latente schulden. Verder kunnen wij ons niet uitspreken over de juistheid van de geboekte rekening-courant.

Schoten, 26 maart 2012

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter Gillet Ronan` vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening

TWEEDE BESLISSING,  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van de heer, Ronan Gillet, geboren te Tienen op 04/11/1963, wonende te 2800 Mechelen, Winketkaai 24 bus 5.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen: bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen:

- de heer Swinnen Kristof, accountant, kantoorhoudend als nagemeld.

die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Zij erkent te weten dat zij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van haar aanstelling door de rechtbank van koophandel te Mechelen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen. Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien . is door de wet, In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen,

VJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Swinnen Kristof, accountant en belastingconsulent, kantoor houdende te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232 bus B, en zijn medewerkers, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

De notaris





Tom Bogaert

- afschrift akte

- verslag van het bestuursorgaan

- verslag bedrijfsrevisor

- bevestiging benoeming vereffenaar







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.08.2011 11467-0005-011
09/05/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van N E E R E I Fno

1 IE RECHTBANK VAN



Vo o r-

behouden aan het Belgisch

Staatsbias

" 1106906*

27 APR. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

D'fier,

Ondernemingsnr ; 0469.510.682

Benaming DOKTER GILLET RONAN

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graatakker 91 bus 4, 2300 Turnhout, België

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, Gillet Ronan, hier vertegenwoordigd door mevrouw Vannueten Nancy, in de hoedanigheid van voorlopig bewindvoerder over Gillet Ronan, wordt vanaf heden de maatschappelijke zetel verplaatst van Graatakker 91 bus 4 te Turnhout naar Winketkaai 24 bus 5 te Mechelen.

Turnhout, 31 december 2010

Vannueten Nancy

In hoedanigheid van voorlopig bewindvoerder over Gillet Ronan

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.08.2010 10494-0293-013
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 25.08.2009 09634-0082-012
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 25.08.2008 08613-0227-013
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 29.08.2007 07650-0384-013
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 29.08.2006 06708-0033-013
12/07/2006 : TGT000649
29/09/2005 : TGT000649
11/10/2004 : TGT000649
25/09/2003 : TGT000649
14/03/2003 : TGT000649
18/10/2002 : TGT000649

Coordonnées
DOKTER GILLET RONAN

Adresse
WINKETKAAI 24, BUS 5 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande