DOKTER GREET DIELTIENS & HEALTH DEVELOPMENT CONSULT', AFGEKORT : 'DR. GREET DIELTIENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GREET DIELTIENS & HEALTH DEVELOPMENT CONSULT', AFGEKORT : 'DR. GREET DIELTIENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.885.946

Publication

27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

15 NOV. 2013

Griffie

1

1flh1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13177689*

1

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, Geassocleerd Notaris te Antwerpen, op dertien november tweeduizend dertien.

1. De nauwkeurige aanwijzing van de vennoten:

Mevrouw DIELTIENS Greet, Johanna, Maria, dokter in de geneeskunde, master in epidemiology, master in public health, houder van diploma tropische geneeskunde, houder brevet acute geneeskunde, geboren te Antwerpen op 30 augustus 1965, rijksregister nummer 65.08.30-452.69, wonend te 2000 Antwerpen, Sint-' Andriesplaats 19.

Echtgenote van de heer PETRO Reeno, James, met Tanzaniaanse nationaliteit, geboren te Mbeya (Tanzania) op 7 september 1970, rijksregister nummer 70.09.07-563.81, wonend te 2000 Antwerpen, Sint Andriesplaats 19.,

Gehuwd te Ilala Bomani (Tanzania) op 15 juli 2008, naar het recht van, Tanzania, zonder vdorafgaandelijk' huwelijkscontract en hebbende gehad hun eerste gemeenschappelijke woonplaats te Antwerpen (België).

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

burgerlijke vennootschap (afgekort BV) die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid (afgekort BVBA) heeft aangenomen.

b) De naam van de vennootschap: "Dokter Greet Dieltiens & Health Development Consult", afgekort "Dr.

Greet Dieltiens". De naam en de afgekorte naam mogen gezamenlijk of elk afzonderlijk worden gebruikt.

De naam, of de afgekorte naam, moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van de

aard en de rechtsvorm, voluit of afgekort geschreven.

3. De zetel van de vennootschap:2000 Antwerpen, Sint-Andriesplaats 19, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

4. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel :

de beoefening en bevordering van de geneeskundige praktijk door de geneesheren-vennoten, in de specialiteit(en) waarvoor zij opgeleid zijn, zomede al hetgeen daarmee verband houdt of daaraan bevorderlijk is, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtneming van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk. De commerciële exploitatie van de geneeskunde wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten overstaan van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens' verzekerd te zijn.

Bovendien zal tot de activiteiten van de vennootschap behoren :

-het geven van advies, het uitvoeren van expertises of het onderwijzen op gebied van epidemiology, public health, tropische geneeskunde, algemene of acute geneeskunde.

-het voorbereiden, begeleiden, uitvoeren, deelnemen, voorstellen en onderwijzen van epidemiologisch onderzoek of wetenschappelijke studies, en andere activiteiten die daaraan verbonden zijn.

-het ontwikkelen van informatie over gezondheidsproblemen, -preventie en -promotie voor patiënten, met speciale aandacht voor patiënten in ontwikkelingslanden, en andere activiteiten die daaraan verbonden zijn.

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

©L r _ f2.wS- " te t..

"Dokter Greet Dieltiens & Health Development Consult" "Dr. Greet Dieltiens"

burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Sint-Andriesplaats 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur bélge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur bélge

De vennootschap zal de nodige middelen ter beschikking stellen en diensten verlenen om de uitoefening

van het beroep te vergemakkelijken en de doeltreffendheid van de diensten te verbeteren

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of dienstig

kunnen zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten,

-De aankoop, het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen

praktijk.

-Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, in te richten of te vernieuwen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het bovenstaande.

-De mogelijkheden scheppen om toe te laten zich verder te bekwamen, het bevorderen en verwezenlijken van studie en professionele bijscholing, ondermeer door het bijwonen van congressen en colloquia en meer in het algemeen alle initiatieven welke bijdragen tot een verbetering en vervolmaking van de professionele bekwaamheid.

-Het organiseren van seminaries, colloquia of doceren van leerstof in verband met epidemiologie, public health, algemene, tropische en acute geneeskunde aan eender welke onderwijsinstelling in binnen- of buitenland.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren, en werkzaamheden en rechtshandelingen dienaangaande stellen die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, zelf indien dit niet in samenhang is met het beroep van arts, maar wel in beheer als een goede huisvader, in zoverre zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek, voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Dit alles door (gemeenschappelijke) inbreng van de vereiste middelen daartoe, met name het ter beschikking stellen en onderhouden van lokalen, apparatuur, personeel en administratie,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij geschikt zou achten.

5.De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal;

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal werd bij de oprichting gedeeltelijk volgestort ten bedrage van twaalf duizend vierhonderd euro

(¬ .12.400,00).

c) Gestorte bedrag

Elk aandeel werd in geld gedeeltelijk volgestort tot beloop van honderd vierentwintig euro (¬ .124,00) en er is op elk aandeel nog een bedrag van tweeënzestig euro (¬ .62,00) verschuldigd, zijnde een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ .6.200,00).

d) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Te allen tijde dient ten minste één geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden.

Indien een niet arts zaakvoerder wordt van deze professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot ais zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de niet arts- zaakvoerder moet bekrachtigen.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn diens bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken.

De zaakvoerder-niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn, Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die is onderworpen aan de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Indien één zaakvoerder-vennoot wordt aangesteld, is de duur van het mandaat beperkt voor de duur van de medische activiteit in de vennootschap. Bij meerdere zaakvoerders is het mandaat van zaakvoerder beperkt tot een hernieuwbare termijn van zes jaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar 2019:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ais zaakvoerder-geneesheer

(.Mevrouw DIELTIENS Greet, Johanna, Maria, doctor in de geneeskunde, geboren te Antwerpen op 30 augustus 1965, rijksregistér nummer 65.08.30-452.69, wonend te 2000 Antwerpen, Sint Andriesplaats 19.

Als zaakvoerder niet-geneesheer

2.De heer PETRO Reeno, James, met Tanzaniaanse nationaliteit, geboren te Mbeya (Tanzania) op 7 september 1970, rijksregister nummer 70.09.07-563.81, wonend te 2000 Antwerpen, Sint-Andriesplaats 19, tussenkomend om zijn mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten

-dient te allen tijde ten minste één geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden;

-heeft de zaakvoerder die geen vennoot en geneesheer is, op dezelfde wijze ais de zaakvoerder geneesheer-vennoot, ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en van die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt

Krachtens artikel 18 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte, behoudens dat de handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënten uitsluitend kunnen worden gesteld door een zaakvoerder die de hoedanigheid heeft van geneesheer-vennoot.

Commissaris : De comparant verklaart thans geen commissaris te benoemen.

b) Intern bestuur:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte, behoudens dat de handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënten uitsluitend kunnen worden gesteld door een zaakvoerder die de hoedanigheid heeft van geneesheer-vennoot.

Wanneer een professionele éénpersoons-artsenvennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij de enige vennoot ais vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

8. Het begin en het einde van het boekjaar

één januari - éénendertig december van elk kalenderjaar, en voor de eerste maal op éénendertig december

tweeduizend dertien (31.12.2013).

9. a) Gewone algemene vergadering:

de derde zaterdag van de maand juni, omnegentien (19:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar

tweeduizend veertien (2014).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot aan

wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Een professionele éénpersoons-artsenvennootschap kan geen vennoot zijn in een andere professionele

artsenvennootschap.

c) Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst - reserve:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte storting en,

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het éénparig akkoord van aile geneesheren-vennoten vereist.

b) de wijze van vereffening:

onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

11. Bijzondere volmacht

Voor zover ais nodig werd bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma 'B&A Consult", gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Fruithoflaan 114 bus 31, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0881.131.865, BTW-plichtige, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonen register (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

e Voort

,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Hiermede -tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 13 november 2013, met in bijlage uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbh

[Rechtbank van 'r,oc dansset

Antwerpen

2 3 MAI 2015

afdeling Pe iili en

Ondernemingsnr : 0541.885.946

Benaming

(voluit) : Dokter Greet Dieltiens & Health Development Consult

(verkort) : afgekort Dr. Greet Dieltiens

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Andriesplaats 19 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 8 januari 2015 dat:

De vergadering beslist na beraadslaging te ontslaan als zaakvoerder niet-geneesheer met ingang vanaf 30 september 2014:

-de heer Reeno RBTRO (NN70.09.07-563.81), wonende te 2000 ANTWERPEN, Sint-Andriesplaats 19 Er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Als gevolg van dit ontslag is overeenkomstig de statuten van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder-vennoot mevrouw Greet DIELTIENS als zaakvoerder-geneesheer beperkt geworden voor de duur van de medische activiteit in de vennootschap.

Getekend:

Greet DIELTIENS,

zaakvoerder-geneesheer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 26.08.2015 15491-0517-008

Coordonnées
DOKTER GREET DIELTIENS & HEALTH DEVELOPMEN…

Adresse
SINT-ANDRIESPLAATS 19 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande