DOKTER HERMAN VERCRUYSSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER HERMAN VERCRUYSSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.616.695

Publication

11/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- bastd tr griffie van de Rechtbank van Koophandel ÁiA n werpen

behouden op

aan het i 1017

Belgisch GriffieDe Griffier

Staatsblad

=iai

~IIVIIAII IIIsa sIII11IIBI BIBI

.3"





Ondernemingsar 0436.616.695

Benaming

(voluit) Dr. Herman Vercruysse

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 18 bus 61

Onderwerp akte : Ontbinding - Sluiting van de vereffening

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Talloen te Leuven op dertien augustus tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Leuven 2de kantoor op 22 augustus 2012, boek 1370 blad 70 vak 18, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing.- Lezing en onderzoek van de bijzondere verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato vier juli tweeduizend en twaalf, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgesteld door de bvba J. Vende Moortel en Co, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer DE CLERCQ Bert, bedrijfsrevisor de dato acht augustus tweeduizend en twaalf.

Het verslag van de zaakvoerder geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op één juni tweeduizend en twaalf.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

" VI. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA DR, HERMAN VERCRUYSSE een boekhoudkundige staat afgesloten op 1 juni 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 822.684,48 euro. Het overschot voor verdeling bedraagt 822.684,48 euro Na aftrek van de liquidatiebonus (82.268,45 euro) blijft er een bedrag van 740.416,03 euro over. Dit netto actief zal verdeeld worden onder de aandeelhouders.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passiva afgesloten op 1 juni 2012 van de vennootschap DR. HERMAN VERCRUYSSE BVBA, met maatschappelijk zetel te 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 18 bus 61, nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding.

Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap, deze werden verrekend via de rekening courant van de zaakvoerder.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Oudenaarde, 8 augustus 2012

BVBA J. Vande Moortel & Co,

Bedrijfsrevisoren

(getekend)

vertegenwoordigd door

Bert De Clercq

Bedrijfsrevisor"

Tweede beslissing.- Ontbinding - sluiting van de vereffening

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Cap de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

.~,

)0.

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat quasi alle activa gerealiseerd zijn en quasi alle schulden werden aangezuiverd en dit mede op basis van staat van actief en passief de dato één juni tweeduizend en twaalf.

De algemene vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend Is, en dat er volgens hen geen bezwaar bestaat dit ook als dusdanig te laten akteren. Is hier dan tussengekomen, de heer VERCRUYSSE Herman Aimé Maurice Karel, geneesheer-stomatoloog, wonende te 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 18 bus 61, die er zich toe verbindt persoonlijk te zorgen voor de betaling van de eventuele op heden nog niet bekende schulden die zouden kunnen opduiken, tot beloop van het verkregen actief. Ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat hij er bijgevolg belang bij heeft de boedels gescheiden te houden.

De algemene vergadering stelt dan dat het volgens haar geen zin heeft nog een vereffenaar te benoemen, en adviseert de vergadering dadelijk de definitieve sluiting van de vereffening uit te spreken, daar voldaan is aan alle voorwaarden van artikel 184§5 W. Venn.

Na beraadslaging verzaakt de vergadering aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige sluiting van de vereffening vast.

Derde beslissing.- Ontslag aan de zaakvoerder en kwijting.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de heer VERCRUYSSE Herman, voornoemd. Zij verleent tevens de voorgestelde tussentijdse kwijting.

Stemming

ALLE VOORSTELLEN WORDEN AANVAARD MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN.

VERKLARING

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Luc TALLOEN te Leuven

Wordt tegelijk hierbij neergelegd: - uitgifte van voormelde akte; - verslag van de bedrijfsrevisor; - verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.06.2012, NGL 05.07.2012 12268-0447-011
26/01/2012
ÿþ~" ~

mo61 f,!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van cie akte

I I I IuI1I IIu I lu 111 111 Illb leacfgefee te etrYifee vu de Rechtbace

*iaoaaooe* aaa Keo.pi gc.«, Ast:varpen, op

6 JAN, 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :0438.515.595

Benaming (voluit) : DR. HERMAN VERCRUYSSE

Ivarkort} :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Godetriduskaai 18bus 61

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Omzetting kapitaal In euro - Inkoop van eigen aandelen-wijziging statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Witlens te Wij negem op 29 december 2011, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. HERMAN VERCRUYSSE", met zetel te 2000 Antwerpen, Godefriduskaa_i 18 bus 61, opgericht blijkens akte verleden voor notarie Hélène Casman te Antwerpen op vierentwintig januari negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de bij lagen tot het Belgisch Staatsblad van ëénentwintig

februari nadien, onder nummer 890221-124, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

1)a) De vergadering heeft beslist het; kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, respectievelijk van zevenhonderdvijftigduizend (750.000) frank in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één. cent (18.592,01-). b) De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

2)a/ De vergadering heeft vastgesteld dat er in de vennootschap voldoende eigen vermogen voorhanden is om eigen aandelen in te kopen.

bj In toepassing van artikelen 324 en 325 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering tot inkoop van honderd vijftig (150) eigen aandelen van de vennootschap, die toebehoren aan de heer Vercruysse Herman, tegen een prijs van duizend veertien euro (E 1.014,00) per aandeel, of honrlerdtweeënvijftigduizend honderd euro (¬ 152.100,00) voor het ganse aandelenpakket, met het oog op de vernietiging ervan.

c/ De vergadering heeft beslist vervolgens een onbeschikbare reserve "verwerving van eigen aandelen" aan te leggen ter grootte van voormelde aankoopprijs, en dit vanuit de beschikbare reserves.

d/ Aansluitend worden de honderd vijftig (150) aandelen ingekocht, zoals goedgekeurd en vervolgens aangerekend op de

1 .r mod 11.1

a t " onbeschikbare reserve "verwerving van eigen aandelen", die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge aldus afgeboekt wordt.

e/ Aansluitend wordt de netto-aankoopprijs van de aandelen

ten belope van honderdzevenendertigduizend

tweehonderdeenenzestig euro vierentachtig cent (¬ 137.261,84) geboekt op rekening courant van de heer Vercruysse Herman, voornoemd, ten aanzien van de vennootschap

3)De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen, om deze in overeenstemming te brengen met de zojuist genomen beslissingen.

Aldus worden de volgende wijzigingen aan de statuten aangebracht:

- De tekst van artikel 5 der statuten wordt vervangen en luidt voortaan als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 05.08.2011 11377-0557-012
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 20.07.2010 10316-0024-012
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 25.08.2009 09613-0149-012
04/08/2009 : ANT000314
30/07/2008 : ANT000314
24/08/2006 : ANT000314
27/06/2005 : ANT000314
28/07/2004 : ANT000314
22/08/2003 : ANT000314
03/09/2002 : ANT000314
21/09/2000 : ANT000314
05/10/1999 : ANT000314
28/01/1999 : ANT000314

Coordonnées
DOKTER HERMAN VERCRUYSSE

Adresse
GODEFRIDUSKAAI 18, BUS 61 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande