DOKTER JOOST KLIJN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JOOST KLIJN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.669.484

Publication

23/01/2012
ÿþ Mal Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tieerkri !.--..vee val de Redtfbee'

lro Koophairdei r; knwerpoA, op

1 2 JAN. 2012

Griffie

BIk~~I~I~~NVI III~II~NB

*12020833

behi aai Belg Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0g4 L. X69 gtr

Benaming

(voluit) : DOKTER JOOST KLIJN

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2930 BRASSCHAAT, PAULUSSTRAAT 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op elf januari tweeduizend twaalf, dat door de heer KLIJN Josephus Theophilus, wonende te 2930 Brasschaat, Paulusstraat 23, volstortend ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-), een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam 'DOKTER JOOST KLIJN", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Paulusstraat 23, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, mits de vereiste bekendmaking en mits voorafgaande bekendmaking aan de Orde van Geneesheren.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van het beroep van geneesheer-huisarts door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding van het door de geneesheren-vennoten gepresteerd werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. Het verrichten van alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met bovenstaande doelstellingen en het deelnemen op om het even welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde van Geneesheren, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit vloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die daarenboven steeds geneesheer moeten zijn. Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder voor de duur van tien (10) jaar: comparant-oprichter.

is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan in kennis stellen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft strijdig met dat van de vennootschap, verplicht de overige zaakvoerders daarvan op de hoogte te brengen. Hij mag de verrichting niet doen. In de eerstvolgende algemene vergadering wordt van de verrichting verslag gedaan voordat over enig ander punt wordt gestemd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op derde woensdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boeklaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het balla saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten enlof het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Elke aanpassing of wijziging aan onderhavige statuten zal vooraf ter goedkeuring worden medegedeeld aan de Orde van Geneesheren.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria is de oprichter vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boekiaar loopt tot en met éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaavveraadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap, vanaf het ogenblik van verkrijging van rechtspersoonlijkheid, alle verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één maart tweeduizend elf. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode (tussen oprichting en neerlegging van het vennootschapsdossier waardoor de rechtspersoonlijkheid verkregen wordt), zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verworven heeft, ook te worden bekrachtigd.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de aangestelden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Cornelissen & Vyncke", met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Weg naar Zwartberg 108/2, ieder van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen, teneinde a) bij de griffies en/of ondernemingsloketten aile nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; e) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

4behoudven

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 28.08.2015 15501-0042-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0175-010

Coordonnées
DOKTER JOOST KLIJN

Adresse
PAULUSSTRAAT 23 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande