DOKTER JOOST VAN DINTHER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JOOST VAN DINTHER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.922.791

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 27.06.2014 14235-0190-008
02/01/2014
ÿþldad Word 11.1

Naergalogd ter griffie van ~~ Rechtbank ;el koophandel AntSr1:yo, tip

1$ BEC, 2013

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

*14000419*

Ondernemingsnr : 0840.922.791

Benaming

(voluit) : DOKTER JOOST VAN DINTHER

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beauvoislaan 65, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar : Maurice Leytensstraat 6 te 2610 Witrijk-Antwerpen vanaf 10 december 2093.

Wilrijk-Antwerpen, 10 december 2013.

Joost van Dinther, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 26.06.2013 13223-0282-008
22/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[ 1-41

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

ffUrrid ter uriree van do Rachtblle fYt'?tl ioffpbn?Ct"Y! ` ."r': :%arpo0, op

0 9 NOV. 2011

Griffie

------ ---- - ----- -

l Ondernemin snr : O$4d ~.

~ 9 ~1

Benaming :

(voluit): DOKTER JOOST vAN DINTHER

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2920 Kalmthout, Beauvoislaan 65

Onderwerp akte : OPRICHTING Uit een akte verleden voor Meester Caroline De Cort, geassocieerd Notaris- met standplaats tel Antwerpen-Wilrijk op 07 november 2011, vôôr registratie, blijkt dat de burgerlijke vennootschap met de ! vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER JOOST vAN DINTHER" gevestigd te 2920 Kalmthout, Beauvoislaan 65 werd opgericht door:

1- De heer vAN DINTHER Joost Josephus Stephanus, geneesheer met als specialiteit I otorhinolaryngologie, Nederlander, geboren te Dreumel (Nederland) op 16 maart 1976, ongehuwd, heeft een verklaring van wettelijk samenwonen afgelegd te Antwerpen op 30 maart 2009, wonende te 292011

Î Kalmthout, Beauvoislaan 65. i

STATUTEN Í ARTIKEL 1 : Benaming

I De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met i beperkte aansprakelijkheid met de benaming "DOKTER JOOST vAN DINTHER".

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het 4

uitgeoefende specialisme. {

ARTIKEL 2: Maatschappelijke zetel

1 De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2920 Kalmthout, Beauvoislaan 65. Hij kan worden overgebracht; naar om het even welke andere plaats in België door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de zaakvoerder en wordt tevens voorafgaandelijk; ter kennis gebracht aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren van Antwerpen. De zetel j kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het 1 tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

I ARTIKEL 3: Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, otorhinolaryngologie door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de 1 i geneeskundige plichtenleer en de daaruit voortvloeiende honoraria worden geind door en voor de Î 1 vennootschap. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De geneesheren-1 vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch 1

l overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook! niet door de vennootschap mogen afgesloten worden.

Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen ! il welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke;

i van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk l karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de 1 eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische eng

1111111J1M11_11111121II11111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoudOn

'Zan het

 Meer Staatsblad

Luik B - vervolg

r--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

} therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het I door haar beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter

beschikking.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur ingaande op heden. Ze kan vroegtijdig ontbonden worden volgens de hierna omschreven modaliteiten.

ARTIKEL 5: Kapitaal - aandelen.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro l (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale j waarde. Het kapitaal is volledig volgestort in speciën.

É ARTIKEL 16: Benoeming - ontsiaq.

É De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten. De opdracht van zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De duur van het ! mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot tien jaar. Herverkiezing is mogelijk. ARTIKEL 18: Bevoegdheden van de zaakvoerder.

' Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL 20: Externe vertegenwoordiging.

1 De zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

I V. ALGEMENE VERGADERING

j ARTIKEL 23: Gewone, bijzondere en buitengewone al gemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennootschap, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om negentien (19) uur. Te allen tijde ' kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere I I plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de 1 oproeping. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL 29: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 31: Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één (1) januari en eindigt op éénendertig (31) december I Ivan elk jaar.

ARTIKEL 32 : Besternminq_van de winst - reserve.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld i als volgt :

1. ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die j één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met] éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren vennoten gepresteerde medisch werk.

ARTIKEL 33.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de j regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. De algemene vergadering van de ontbonden' vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van 1 i vereffening. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de I ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat 1 = de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Vooraleer de I } vereffening wordt afgeslotenlq.gen de vereffenaars het_plan voir de verdeling van de activa onder;;

Luik B - vervolg

r'

! de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van hete i arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Bij de ontbinding van de vennootschap } dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING- EERSTE BOEKJAAR.

I - Tot de zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van tien jaar: voornoemde heer van Dinther Joost, voornoemd, die hier aanwezig is en mede verschenen en verklaart zijn mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaat verzet. I Het zaakvoerders mandaat, waargenomen tussen de datum van het verlijden van de akte en de datum E van daadwerkelijk operationeel worden van de vennootschap, zal gedurende die periode onbezoldigd waargenomen worden. Er is slechts sprake van een bezoldigd mandaat van zodra de operationele werking een economisch feit is.

- Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en twaalf,

I - De eerste jaarvergadering zal dan plaatsvinden in het jaar tweeduizend dertien.

I - Het begin van de werkzaamheden van de vennootschap vangt aan op heden.

De comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische activiteiten I in een professionele artsenvennootschap, hij geen andere professionele artsenvennootschap kan e oprichten.

Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijke goedkeuring van de Orde te I verkrijgen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Frans D'Hooghe, wonende te 2630 Aartselaar, Dokter Cuypersstraat 2 C2, met macht om op te treden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te rekenen tot:

a) inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket,

b) neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad,

c) inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de ladministratie van de Directe Belastingen,

d) aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor I Sociale Zekerheid.

e) de boekhouding

Voor eensluidend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

Voor-

behoudtn

-aan het

Staatsblad

Coordonnées
DOKTER JOOST VAN DINTHER

Adresse
MAURICE LEYTENSSTRAAT 6 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande