DOKTER KARL GEENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KARL GEENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.314.004

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.04.2014, NGL 28.04.2014 14103-0020-012
14/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ïllt!1,11!111111111

MONITEUF

0 7 -ai-GISCH S

BE

qATS BELGE

2014NEERCáELEGD

24 -12- 2013

~~~FerretQ , v1I5~i,

kelileekdAA!t'kQl kek kxr^.[Aurac aK

Ondernemingsnr : 0459.314.004

Benaming (voluit) : Dokter Karl Geens

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 61

2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte:BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Kathleen PEETERS, notaris te Reist-op-

~, den-Berg(Itegem), op 18 december 2013, geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 19 december 2013,; boek 300, blad 35, vak 07, zes bladen, geen verzending, ontvangen: vijftig euro (E 50). Getekend: door de Ontvanger ai, C. Jacobs, adviseur ai, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Karl Geens" met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-, den-Berg, Stationsstraat 61, ingeschreven in het rechtspersonenregister Mechelen onder nummer 0459.314.004, onder meer volgende beslissingen genomen heeft :

BESLUIT 1 : DOELWIJZIGING

a, Verslag van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder. Alle aanwezigen erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te: hebben en er volledig kennis van te hebben.

b. Tussentijdse staat van actief en passief Bij het verslag van de zaakvoerder is een tussentijdse staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 31 oktober 2013.

Alle aanwezigen erkennen eveneens hiervan een afschrift ontvangen te hebben en er volledig; kennis van te hebben.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de Griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen.

c. Doelwijziging

De vergadering besluit het maatschappelijk dcel uit te breiden met volgende activiteiten:

"De vennootschap mag als bijkomstig doel aile roerende of onroerende verhandelingen doen, mits; dit een beheren is van de roerende en onroerend goederen al een goede huisvader, en zo dit niet de` vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkels ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het; investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen,

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de

eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van, het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

f

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

BESLUIT 2 : KENNISNAME VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 29 november 2013 met betrekking tot de voormelde doelswijziging en de voorgenomen kapitaalvermindering, dividenduitkering en Kapitaalsverhoging.

BESLUIT 3 : Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met zestigduizend zeshonderdtweeënzeventig euro drieënzeventig cent (¬ 60.672,73) om het kapitaal te herleiden van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) tot negenendertigduizend driehonderdzevenentwintig euro zevenentwintig cent (¬ 39.327,27) door de vrijstelling van de volstortingsplicht.

De kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder vernietiging van de aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

BESLUIT 4 : TOEKENNING DIVIDEND

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van achthonderdvierentwintigduizend negenhonderdentien euro zestig cent (E 824.910,60) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde tweeëntachtigduizend vierhonderdeenennegentig euro zes cent (¬ 82.491,06), in totaal zevenhonderdtweeënveertigduizend vierhonderdnegentien euro vierenvijftig cent (¬ 742.419,54) netto-dividend.

BESLUIT 5 : KENNISNAME REVISORAAL VERSLAG

De vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag opgemaakt door de heer BVBA De Roover & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Guy De Roover, met zetel te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 290 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

BESLUIT 6 : KAPITAALVERHOGING

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenhonderdtweeënveertigduizend vierhonderdnegentien euro vierenvijftig cent (¬ 742.419,54), mits uitgifte van drieduizend tweehonderdtweeënveertig (3.242) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen en met dezelfde rechten. Om het kapitaal te brengen van negenendertigduizend driehonderdzevenentwintig euro

zevenentwintig cent (¬ 39.327,27) op zevenhonderdeenentachtig duizend

zevenhonderdzesenveertig euro éénentachtig cent (E 781.746,81), vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderdtweeënnegentig (3.992) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/drieduizend negenhonderd tweeënnegentigste van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van zevenhonderdtweeënveertigduizend vierhonderdnegentien euro vierenvijftig cent (¬ 742.419,54) wordt ingeschreven door de heer Karl GEENS door incorporatie van een netto dividendbedrag van zevenhonderdtweeënveertigduizend vierhonderdnegentien euro vierenvijftig cent (¬ 742.419,54), waarvoor hem drieduizend tweehonderdtweeënveertig (3.242) aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Roover & C° hier vertegenwoordigd door Guy De Roover, bedrijfsrevisor, de dato 4 december 2013 een verslag opgemaakt.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura, luidt als volgt

"De inbreng in natura voor een bedrag van 742.419, 54 Euro door dokter Karl Geens ter gelegenheid van de kapitaalverhoging b( de Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid DOKTER KARL GEENS, bestaat uit rekening courant dividend van de voornoemde personen.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden

-De algemene vergadering van 18 december 2013 heeft vooraf besloten tot een kapitaalvermindering van 60.672,73 EUR door vrijstelling tot verplichting van storting.

-De algemene vergadering van 18 december 2013 heeft eveneens vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van 824.910,60 euro in toepassing van de in art. 537 WIB 92 bedoelde procedure.

-De algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag na aftrek van de in art 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10 %, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van dokter Karl Geens.

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tot besluit van mijn controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden ben ik van oordeel dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding en betaling van de roerende voorheffing van 10%.

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. dat de door partij weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en de waardebepalingen waartoe deze methoden leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (desgevallend met het agio) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 3.242 aandelen van de vennootschap DOKTER KARL GEENS B.V.B.A..

De conclusies van dit verslag zijn geldig onder voorbehoud dat er geen debet rekening courant bestaat ten opzichte van de inbrenger op datum van de voorgestelde transactie waardoor schuldvergelijking dient te worden gemaakt tussen deze debet rekening-courant en de rekening courant dividend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Haacht, 4 december 2013,

De Roover & C° bedrijfsrevisoren bvba

Vertegenwoordigd door de heer Guy De Roover

Bedrijfsrevisor"

De algemene vergadering beslist eenparig de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De vennoot erkent een afschrift van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de revisor te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen, samen met een afschrift van huidige akte.

BESLUIT 7 : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vergadering beslist het bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen zodat voortaan ook een niet-arts tot zaakvoerder benoemd kan worden.

Daartoe zal artikel 11 van de statuten gewijzigd worden zodat het voortaan zal luiden als volgt: "De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar. De algemene vergadering kan hun mandaat herroepen of hernieuwen.

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot.

Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij de geneesheer is ingeschreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

' Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Overeenkomstig de geneeskundige plichtenleer kan het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zijn, binnen de eventuele beperkingen door de beroepscode opgelegd."

De vergadering besluit artikel 12 van de statuten te schrappen.

BESLUIT 8 : WIJZIGING VAN ARTIKEL 27 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit in artikel 27 punt c) het woord "vrij" te vervangen door het woord "unaniem". BESLUIT 9 : STATUTENWIJZIGING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen beslist de algemene vergadering de artikelen 4 en 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst "Artikel 4: Doel.

a) De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de huisartsgeneeskunde door de geneesheer-vennoot-huisarts of door geneesheren van dezelfde discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle vandaaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer is onbeperkt. De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerend goederen al een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienerf te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren,

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren, Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen,"

"Artikel 5: Kapitaal

a) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdeenentachtigduizend zevenhonderdzesenveertig euro éénentachtig cent (¬ 781.746,81). Het is verdeeld in drieduizend negenhonderd tweeënnegentig (3.992) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, ieder één/drieduizend negenhonderd tweeënnegentigste (1/3.992ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

b} Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen."

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen beslist de algemene vergadering het artikel 12 te schrappen en artikel 11 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 11: Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" + Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zo eF meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar, De algemene vergadering kan hun mandaat herroepen of hernieuwen.

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijn.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van aile voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot.

Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij de geneesheer is ingeschreven.

Overeenkomstig de geneeskundige plichtenleer kan het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zijn, binnen de eventuele beperkingen door de beroepscode opgelegd."

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen beslist de algemene vergadering het artikel 27 van de statuten aan te passen, zodat het voortaan zal luiden ais volgt:

"ARTIKEL 27: Bestemming van de winst -- Reserve.

a) Het batig saldo van de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste (1/20-ste) voorafgenomen op de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende (1/10-de) van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De Algemene vergadering beslist unaniem over de verdere bestemming van hef saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen c) De jaarrekening met binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 98 van het Wetboek van Vennootschappen."

BESLUIT 10 : VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

BESLUIT 11 : MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan sprake.

VOOR ONTLEDEN UITTREKSEL

Getekend Notaris Kathleen Peeters

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie buitengewone algemene vergadering

+ verslag zaakvoerder + staat van actief en passief

+ verslag revisor

+ gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013 : MET000372
08/08/2012 : MET000372
05/05/2011 : MET000372
11/05/2010 : MET000372
21/04/2009 : MET000372
09/04/2008 : MET000372
31/05/2007 : MET000372
14/04/2006 : MET000372
15/12/2005 : MET000372
23/05/2005 : MET000372
17/05/2004 : MET000372
21/05/2003 : MET000372
12/04/2002 : MET000372
05/02/2002 : MET000372
20/05/1999 : MET000372
20/01/1999 : MET000372
12/12/1996 : MET372
04/12/1996 : MET372

Coordonnées
DOKTER KARL GEENS

Adresse
STATIONSSTRAAT 61 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande