DOKTER KATRIEN BROUWERS - OFTALMOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KATRIEN BROUWERS - OFTALMOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.964.678

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14256-0340-013
29/09/2014
ÿþmati 11.1

11

II

II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van peakte-.-----

Neergelegd ter griffie van de

RELiarreANK VAN KOOPHANDEL

1 8 SEP. 201/1

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

. .

iii ie

behc aar Bek Staal

*14177246*





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr: 0836.964.678

Benaming (voluit) : DOKTER KATRIEN BROUWERS OFTALMOLOGIE

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorrn van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Salm Salmstraat 46

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP EN AFSLUITING VAN DE VEREFFENING IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 184 §5 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een beeloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER KATRIEN BROUWERS - OFTALMOLOGIE", met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Salm Salmstraat 46, 0838.964.678 RPR Antwerpen afdeling Turnhout, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk VERBERT te Antwerpen op 16 september 2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden

De partijen verklaren te zijn gewezen door ondergetekende notaris op artikel 184 §5 van het Wetboek

van Vennootschappen, luidend als volgt:

"Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening ln één akte slechts mogelijk mits

naleving van de volgende voorwaarden:

1* er is geen vereffenaar aangeduid;

2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen

werden geconsigneerd;

3° aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig

vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe

accountant overeenkomstig artikel 181,§1, derde !id, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling or

consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

Partijen verklaren dat onderhavige algemene vergadering beantwoordt aan de voorwaarden gesteld in.

dit artikel.

Bovendien erkennen zij:

- dat sinds het opmaken van de staat van actief en passief geen bijzondere boekhoudkundige

wijzigingen zijn gebeurd;

- dat ondergetekende notaris hen heeft gewezen op de aansprakelijkheid die zij kunnen oplopen indien

er na de ontbinding en vereffening van de vennootschap zich nog schuldeisers zouden aandienen.

1. Toelichting bij het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van 31 augustus 2014 van vennootschap, en kennisneming van het controleverslag van de bedrijfsrevisor of externe accountanti. opgesteld op 10 september laatst door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VM Consult', vertegenwoordigd door de heer VAN MELE: Evert, kantoorhoudend te Zwaanaardestraat 40 B, 9112 Sinaai, 0543.592.750 Gent afdeling Dendermonde, over de voormelde staat van activa en passiva, waarvan de besluiten luiden ais volgt:

Voorgaande uiteenzetting laat mij toe als volgt te besluiten:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'DOKTER KA TRIEN BROUWERS - OFTALMOLOGIE', met zetel te 2320 Hoogstraten, Salm Salmstraat 46, een boekhoudkundige staat afgesloten per 31 augustus 2014.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal van 43.416,95 EUR en een netto actief van 43.358,09 EUR.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m'ad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd de

boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten, blijkt dat deze staat de toestand volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten, heb ik vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op een bedrag van 3.095,81 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Ik maak een algemeen voorbehoud met betrekking tot eventueel nakomende latente schulden inzake vennootschapsbelasting, BTW en bedievoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren.

Er zen geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de ontbinding van de BV o.v.v. BVBA 'DOKTER KATRIEN BROUWERS - OFTALMOLOGIE', en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Sinaai, 10 september 2014

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

BVBA VM Consult vertegenwoordigd door de aansprakelijk vennoot,

de heer Van Mele Evert

Zwaanaardestraat 40 13

9112 Sinaar. in uitvoering van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, met aansluitend de beslissing tot vervroegde ontbinding van de vennootschap.

2. Voorlegging en goedkeuring van de jaarrekening, van 1 januari 2014 tot op heden.

Ontslag en kwijting aan de zaakvoerder. Tengevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de statutaire zaakvoerder, te weten

mevrouw BROUWERS Katrien Germaine Andreas, geboren te Eeklo op tien juli negentienhonderdzevenenzeventig, rijksregisternummer 77.07.10-254.45, wonende te 2320 Hoogstraten, Salm Salmstraat 46, aan wie zij kwijting verleent.

3. Terugname van de activa door de vennoten,

4. Afsluiting van de vereffening. De vergadering stelt vervolgens vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten is en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering stelt eveneens vast dat het gehele aotieve vermogen van de vennootschap, is overgegaan op de enige vennoot, die dit aanvaardt, en dat er geen passive meer zijn in de vennootschap, zoals tevens blijkt uit voormelde staat van activa en passive per 31 augustus 2014.

Er worden geen specifieke maatregelen genomen ter consignatie, gezien er geen gelden of waarden zijn die aan de schuldeisers of aan de vennoot toekomen en die hun niet konden worden afgegeven.

In geval de vennootschap nog ongekende activa verwerft na heden zullen deze worden toebedeeld aan comparant, mevrouw BROUWERS Katrien,

Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de vergadering verder dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, de woonplaats van voomoemde mevrouw BROUWERS Katrien.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een ceperatie,ve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROFISC, te 9250 Waasmunster, Sint-Franciscusstraat 3, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondememingsloketten of andere administratieve diensten en aile documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.-belastingplichtige te bekomen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbed

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, verslag van de zaakvoerder, staat activa en passive, controleverslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veso :.Naam en handtekening

14/09/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie veule akte

NEERGELEGD



GRIFFIE RECHTBANK VAN

g 2 SEP. 2h11

KOOPHANDEL TURNHOUT

GriffíLe griffier

I~ III~IIgI~flVIBN~I~

" 11139085*

bet' a2 Be sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 8 3 8, 9 6 V. 6 8

Benaming

(voluit) : DOKTER KATRIEN BROUWERS - OFTALMOLOGIE

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2320 Hoogstraten, Salm Salmstraat 46

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk VERBERT te Antwerpen op 30 augustus 2011, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

- DOKTER KATRIEN BROUWERS - OFTALMOLOGIE

- Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- Oprichter: 1/ Mevrouw BROUWERS Katrien Germaine Andreas, geboren te Eeklo op 10 juli 1977, wonende te 2320 Hoogstraten, Salm Salmstraat 46.

- zetel: 2320 Hoogstraten, Salm Salmstraat 46.

- De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie oftalmologie door de, geneesheer-vennoten die in het ka-der van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat alle medi-sche. activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de' vennootschap voor de door hem verrichte prestaties, onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende geneesheer-vennoot en met strikte in acht name van de geneeskundige plichtenleer.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend: het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch' secretariaat; de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties,: inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van' een geneesheer-vennoot; het inrichten en het ter beschikking stellen van een medische bibliotheek; het scheppen van alle mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; het verstrekken van trainingen en adviezen aan bedrijven zonder dat dit de vorm van een volwaardige commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De honoraria voor de verrichte prestaties door de geneesheer-vennoot worden ontvangen op naam en voor rekening van de vennootschap.

Met het oog op een optimale professionele samenwerking mag de vennootschap overeenkomsten afsluiten, met geneesheren en (kosten-) associaties aangaan.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijken, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, in zoverre zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te be»vorderen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

- Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600),. vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de hierna vermelde honderd (100) aandelen wordt ingetekend door de comparant als volgt:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

k, 'Voor-

1 behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

1/ door mevrouw Brouwers Katrien, comparant sub 11 op hondérd (104) aandelen aan pari, hetzij een

" bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ).

De comparant verklaart en erkent dat ieder van deze aandelen volgestort wordt tot beloop van twee derde en dat het totaal bedrag van deze stortingen, hetzij de som van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro zich vanaf de datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ter vrije beschikking van de vennootschap bevindt.

BANKATTEST

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE89 7350 2920 6078 geopend bij de KBC op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 29 augustus laatst.

- De vennootschap wordt uitsluitend bestuurd door één of meer zaakvoerders, voor de maximale duur van tien jaar, die daarenboven steeds geneesheer-vennoot moeten zijn. Deze zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Mevrouw Brouwers Katrien, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een periode van tien jaar.

- Externe vertegenwoordigingsmacht.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

- De controle op de vennootschap wordt beheerst door de artikelen 130 en volgende van het Wetboek van

vennootschappen.

- De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur (17 u.). indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Eerste algemene vergadering in 2013.

- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal het uitzonderlijk tijdperk begrijpen van de datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

- Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levensfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten moeten de vereffenaars beroep doen op geneesheren.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Buitengewone Algemene Vergadering

En onmiddellijk heeft de comparant, in bui"tenge-'wone algemene vergadering, beslist dat het mandaat van de statutaire zaakvoerder, voornoemd, onbezoldigd is zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Vervolgens beslist comparant geen commissaris te benoemen, daar hij meent uit door hem te goeder trouw gedane schattingen, dat de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, en tot dergelijke benoeming derhalve niet verplicht is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris, Dirk VERBERT

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER KATRIEN BROUWERS - OFTALMOLOGIE

Adresse
SALM SALMSTRAAT 46 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande