DOKTER LAILA GEERTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LAILA GEERTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.289.870

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 23.06.2014 14199-0416-010
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 02.07.2013 13251-0191-010
18/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12302226*

Neergelegd

16-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845289870

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dokter Laila Geerts

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2610 Antwerpen, Laarstraat 99

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op 16 april

2012, ter registratie aangeboden, dat

Mevrouw GEERTS Laila Henri Jeanine, ongehuwd, geboren te Antwerpen op negen maart

negentienhonderdtweeënzeventig, (ID 590-7509416-90 - RR 72.03.09-072.27), wonende te 2610 Antwerpen

(Wilrijk), Laarstraat 99,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam

 Dokter Laila Geerts , waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden:

- ZETEL: 2610 Wilrijk, Laarstraat 99.

- DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de oprichting.

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, meer in het bijzonder de

OFTALMOLOGIE, door de geneesheer - vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap.

Zij kan ondermeer volgende activiteiten uitoefenen of uitbaten:

- Algemeen oogarts;

- Subspecialiteit glaucoom;

- Cataractchirurgie;

- Plastische oogheelkunde;

- Laserbehandeling;

- Refractieve chirurgie;

- Voorschrijven van contactlenzen aan patiënten.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend.

De geneesheer - vennoten beoefenen de geneeskunde in overeenstemming met de medische

plichtenleer en alle andere gebiedende bepalingen toepasselijk op de geneesheren of geneesheer - specialisten.

De geneesheer - vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in de vennootschap

te brengen.

De vennootschap is bevoegd om alle handelingen te stellen die rechtstreeks verband houden met haar

Zo kan zij ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het doel en ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoot in de uitoefening van zijn beroep moet bijstaan. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen, voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter en mag krijgen.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigingen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

- KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,-EUR) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

- SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL - INSCHRIJVING

De oprichter heeft op de honderdzesentachtig (186) aandelen ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100,-¬ ) per aandeel.

Op voormelde aandelen heeft de oprichter een storting gedaan ten bedrage van twaalfduizend vierhonderdtweeënzestig euro (12.462,00 EUR), zodat alle aandelen voor twee/derde deel volgestort zijn geworden.

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, .

maar in alle geval enkel door een arts van dezelfde discipline.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Indien een niet-vennoot zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk eigen zaakvoerder zijn. Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. De zaakvoerder moet bekend zijn.

Indien een professionele eenpersoons-artsenvennootschap-vennoot tot zaakvoerder wordt aangesteld, dient de besturende vennootschap de enige vaste vertegenwoordiger aan te stellen.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Benoeming statutaire zaakvoerder:

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur tien jaar: mevrouw Laila Geerts, voornoemd.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke beperkte omvang van zijn mandaat.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 , 260 of 261 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

- ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vijftiende van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde  vennoot. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

In afwijking van artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zijn ten overstaan van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

- BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

- VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Deze verdeling zal vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

- COMMISSARIS

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent LESSELIERS te 9120 Beveren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 29.06.2016 16248-0229-010

Coordonnées
DOKTER LAILA GEERTS

Adresse
LAARSTRAAT 99 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande