DOKTER LEEN MORTIER GASTRO-ENTEROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LEEN MORTIER GASTRO-ENTEROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.486.084

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 29.09.2014 14622-0510-012
14/12/2011
ÿþx";t !>> ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 I

*11187732*

V~ be h+ aa! Bel Staa

N.E E RG-ErLiE G D

7 2 -12- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

unifie

Ondernemingsnr : 2 y 4, t.t p 6. 0 84

Benaming

(voluit) : DOKTER LEEN MORTIER GASTRO-ENTEROLOGIE (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenlei 16 te 2590-Berlaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 30 november 2011, nog te registreren, houdende oprichting van vennootschap, blijkt wat volgt :

OPRICHTER: Mevrouw MORTIER Leen Simonne, gastro-enteroloog, geboren te Oostende op twintig januari negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 770120-074-77, echtgenote van de heer COPPENOLLE Hans, voorheen wonende te 3010-Leuven (Kessel-Lo), Eugeen Vanhoorenbekelaan 33 bus 1, en thans wonende te Berlaar, Molenlei 16.

Die verklaarde een burgerlijke professionele vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, momenteel als éénpersoonsvennootschap, op te richten voor onbepaalde duur, onder de benaming "DOKTER LEEN MORTIER GASTRO-ENTEROLOGIE" met zetel te 2590-Berlaar, Molenlei 16, en waarvan het doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder gastro-enterologie, door de geneesheer-vennoot of de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de' geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap 2 of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door 100 stemgerechtigde aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort in geld tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ . 12.400,00) door dokter Leen Mortier.

Voormeld bedrag (¬ 12.400,00) werd voorafgaandelijk in geld gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 645-1016848-32, die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij Bank J. Van Breda & C° NV.

Deze aandelen dienen nog afbetaald te worden ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik S vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Werd bij de oprichting als statutaire zaakvoerder aangesteld: mevrouw MORTIER Leen Simon-ne, g stro-enteroloog, nationaal nummer 770120-074-77, wonende te Berlaar, Molenlei 16, die verklaarde te aanvaarden, onder de bevestiging dat er in haar hoofde geen onverenigbaarheid noch wettelijke verhindering bestaat tot de uitoefening van dit mandaat. Deze opdracht werd verleend tot de algemene vergadering van het jaar 2020. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van deze zaakvoerder " bezoldigd.

Bevoegdheid en wijze van uitoefening: Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

" Jaarvergadering: De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de eerste woensdag van de maand iuni om 14.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Eenhoofdige vennootschap: In de statuten werden de wettelijke bepalingen inzake eenhoofdige vennootschap weergegeven. Deze bepalingen zullen van toepassing zijn indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt.

Goedkeuring van wijzigingen en deontologie: Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

De statuten, goedgekeurd door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, zijn de enige rechtsgeldige. " Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde.

Afsluiting eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op 30 november 2011 en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013. Bekrachtiging/overname verbintenissen: Alle in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 01 september 2011 aangegane rechten, verplichtingen, verbintenissen en bewerkingen, worden overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen door de thans opgerichte vennootschap overgenomen en bekrachtigd, dit onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

VOLMACHT VOOR FORMALITEITEN EN BESTUREN: Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een BVBA Buyse, De Vlieger & C°, accountants en belastingconsulenten, met zetel te Leuven-Herent, Brusselsesteenweg 341, aan alle zaakvoerders, aangestelden en bedienden ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het rechtspersonenregister, Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, Sociale Zekerheid en andere administraties;

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 30.11.2011; ontledend uittreksel ervan.

"

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0194-012

Coordonnées
DOKTER LEEN MORTIER GASTRO-ENTEROLOGIE

Adresse
BASTIJNSTRAAT 45 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande