DOKTER MAAIKE VAN OVERLOOP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER MAAIKE VAN OVERLOOP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.612.571

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0403-014
21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.08.2013 13429-0033-011
20/01/2012
ÿþmol 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

10AINF,

v

beh aa Bel Stak

ui

Ondernemingsnr : 8 4 2 . 6 1 2 0 5 7 1

Benaming (voluit) : Dokter Maaike Van Overloop (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenlaan 16

2950 Kapellen

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 5 januari 2012,'; BLIJKT DAT:

Door mevrouw Maaike Bertha Louis VAN OVERLOOP, geboren te Kapellen op 27 oktober 1977, wonende te 2950 Kapellen, Berkenlaan 16 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming Dokter Maaike Van Overloop met zetel te 2950 Kapellen, Berkenlaan 16, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-), volstort door de oprichtster voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00-) en moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) volstorten

' Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de J. Bank Van Breda, waarvan,: het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van een praktijk als geneesheer  huisarts, dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap; worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit,

-de aankoop, het huren en/of leasen van elle medische apparatuur en begeleidende accommodatie inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te

" stellen van de geneesheer-- vennoot,

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer  vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-het vestrekken van informatie en/of onderricht inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren zonder evenwel het burgerlijk karkater van de vennootschap aan te tasten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van: geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Lihou en aan hete Belgisch

Staatsblad

,/

mod 11.1

geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en nai voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere personen, al dan niet bezoldigd, welke vennoot moeten zijn en tevens geneesheer - huisarts die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent " of zal uitoefenen.

" De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd, met een maximum van tien jaar. Het mandaat is herkiesbaar.

De niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen, eveneens met inachtname van een maximumtermijn van tien jaar.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd, binnen een redelijke termijn.

Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd voornoemde dokter Maaike Bertha Louis VAN OVERLOOP benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste maandag van de maand juni om 17.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij " bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan Factum Fiscalis, Koerspleindreef 31 te 2950 Kapellen (Rpr 0457.102.602) , , met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het

aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de " kruispuntbank ondernemingen, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale "

aangiften, zoals inzake (in de toekomst eventueel) BTW en Directe belastingen, en het verrichten

van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties, waaronder ook de "

ondernemingsloketten en neerlegging van de jaarrekening.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vôôr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 16.08.2016 16433-0358-015

Coordonnées
DOKTER MAAIKE VAN OVERLOOP

Adresse
BERKENLAAN 16 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande