DOKTER MARIE VAN REMOORTERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER MARIE VAN REMOORTERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.582.960

Publication

13/11/2014
ÿþr ~ mod 11.1

Lurk B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

í~~

~\

rden

~e e let Belgisch Sta,atsbiad

*192064

k

IMV

IIN

gelegd ter griffie van de Rechtbar coophandel Antwerpen,

eling Antwerpen, ~3 NOV. 2014

Neer

van

afd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0833.582.960

Benaming (voluit) : Dokter Marie Van Remoortere

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Mellaertsstraat 1 B

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9, op drieëntwintig oktober tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Marie Van Remoortere", gevestigd te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Mallaertstraat 1 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0833.582.960, onder meer beslist heeft :

1, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIJFENVIJFTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (E 55.800,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) op VIERENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (E 74.400,00), door uitgifte van vijf' honderd achtenvijftig (558) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze aandelen werd ingetekend en ze werden volstort in geld, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Bank J. Van Breda & C°.

2. artikel 5 van de statuten aan te passen aan de kapitaalverhoging als volgt

"Het geplaatst kapitaal bedraagt VIERENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD EUR6(E 74.400,00) en is verdeeld in ZEVENHONDERD VIERENVEERTIG (744) aandelen zonder vermelding van waarde.

' Ingevolge besluit van de buitengewone algemene vergadering van 23 oktober 2014 werd het kapitaal, dat alsdan 18.600 euro bedroeg, verhoogd met een bedrag van 55.800 euro door uitgifte van 558 nieuwe aandelen ' op naam die onmiddellijk werd volgestort door nieuwe inbrengen in geld."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

-

gecoördineer-

de statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/02/2011
ÿþ mod 2.1





Lun

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder

Staatsbla

Belgisch 11111110111

aan het

*11028210*

Ondernemingsnr :3 3 9,D# ~ ~p2

Benaming : Dokter Marie Van Remoortere

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

!; Zetel : Mellaertsstraat 1 B

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte :BV ov BVBA: oprichting

Tekst : neerlegging voor registratie / Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te;

Borgerhout op drie februari tweeduizend en elf, nog ter registratie aan te bieden, houdende de oprichting van; i; een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; ;; aansprakelijkheid « Dokter Marie Van Remoortere ».

//Oprichter : mevrouw Van Remoortere Marie Paul Andriaan Helga, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout) --; `; Mellaertsstraat 1 B, die heeft ingetekend op honderd zesentachtig aandelen (186), hetzij de totaliteit der; É; aandelen, en hierop twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00) van het in speciën af te betalen kapitaal;

betaalde.

/Norm : burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid.

;: //Naam : Dokter Marie Van Remoortere

i! //Maatschappelijke zetel : Mellaertsstraat 1 B  2140 Antwerpen (Borgerhout)

//Duur : Onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting

?! //Doel : De vennootschap heeft tot doel: De uitoefening van de anesthetische geneeskunde door de' geneesheren  vennoten  in naam en voor rekening van de vennootschap. De activiteiten van dei

vennootschap mogen in geen geval inbreuk doen op de Medische Plichtenleer, dit wil zeggen dat de; ;; geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheren  vennoten  onder de specifieke; ;i beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en! ;; uitsluitend geneesheren telt die op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn ingeschreven.

:! Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

1. De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparaturen en; begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, en een volledige materiële infrastructuur om deze; ter beschikking te stellen van de geneesheren  vennoten. De activiteit omvat tevens het inrichten van; algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de! uitoefening van voornoemde activiteiten.

2. De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de medische disciplines door onder andere deelname aan! wetenschappelijke congressen, colloquia, cursussen en aan alle andere initiatieven die van aard zijn; om de professionele bekwaamheid op peil te houden of te vergroten.

3. De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren  vennoten worden uitgeoefend, eventueel; in teamverband, en geenszins door de vennootschap. De geneesheren  vennoten verbinden zich er; toe hun volledige zelfstandige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

4. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening en; mag overgaan tot de betaling aan de geneesheren  vennoten van een vergoeding in verhouding tot; de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

5. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en; rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als; een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang; komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

6. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Iteergetegd ter griQfïo van do Rechtbank

koophandei ie Anime; op

Griffie C 9 FEB. 28'1

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



//Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

//Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering voor de maximumduur van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder kan zowel bezoldigd, als onbezoldigd zijn.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

//Contrôle : De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

De comparante-oprichtster heeft verklaart dat uit te goeder trouw verrichtte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat zij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

//Algemene vergadering : Jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vijfentwintigste van de maand september om twintig uur. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

//Boekjaar : Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

//Aanvang en einde van het eerste boekjaar  eerste jaarvergadering : Het eerste boekjaar neemt een aanvang op één januari tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig maart tweeduizend en twaalf. Alle verrichtingen die vóór huidige oprichting door de oprichtster gedaan werden in naam van de vennootschap in oprichting worden geacht rechtstreeks in naam en voor rekening van de vennootschap gedaan te zijn, dit met toepassing van de bepalingen van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

//Winstverdeling: Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het éénparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve zal met unanimiteit besloten warden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

//Benoeming van de zaakvoerder(s) : De comparante benoemt zichzelf tot zaakvoerder. De opdracht die bezoldigd is, geldt voor een periode van tien jaar en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 16 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

//Bijzondere volmacht : Bijzondere volmacht met het recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan: de heer Axel Robert Marie-José De Schrijver, wonende te 2140 Antwerpen, Mellaertsstraat 1 B, en aangestelden bevoegd met recht van indeplaatsstelling, om thans en in de toekomst het nodige te doen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten en het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tred 2.1

1 Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad



wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in het register van burgerlijke vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd :

-uitgifte van de akte



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.09.2015 15605-0059-014

Coordonnées
DOKTER MARIE VAN REMOORTERE

Adresse
MELLAERTSSTRAAT 1B 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande