DOKTER MARK WILLEMS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER MARK WILLEMS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.549.815

Publication

05/12/2013
ÿþ [rie-,0F2 Mod Wa,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.2 -11- 2013

GRIFFIE :-RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN N Griffie

be

a

B~

st:











3182516*

Ondememingsnr : 0476.549.815

Benaming

(voluit) : DOKTER MARK WILLEMS

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met,

beperkte aansprakelijkheid

ti

Zetel : Antwerpsesteenweg 84, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VAN VEREFFENING - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Julie DE HERDT, geassocieerd notaris, vennoot van del burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE; HERDT & MAES", met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 23 oktober 2013, geregistreerd twee bladen, geen verzendingen, te Kontich op 30 oktober 2013, boek 545, blad 51, vak 2. Ontvangen: ¬ 50,00, De ea. Inspecteur, getekend, L. Eeckeleers, blijkt dat de buitenwone algemene vergadering van de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER: MARK WILLEMS" te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 84, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0476.549.815, gehouden werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

Verslagen

Voorafgaandelijk aan de beslissing tot ontbinding, bevestigt na onderzoek ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 181 §4 van het wetboek van vennootschappen het bestaan en de externe wettigheid; van: het voornoemd verslag van de zaakvoerder de dato 21 oktober 2013, met bijgevoegde staat van activa en passiva per 21 oktober 2013, zijnde op heden niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld - evenals van het controleverslag, de dato 22 oktober 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Parmentier Guy', vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, Guy Parmentier, in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Het besluit van voormeld controleverslag wordt in onderhavige akte letterlijk overgenomen en luidt als volgt: "BESLUIT

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v.; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER MARK WILLEMS" kan ik verklaren dat;

"Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de: toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij; besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van dei solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte; claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van dei

vennootschap op datum van 21 oktober 2013. '

-De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 21 oktober 2013 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 201.833,82 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Het bestuursorgaan wenst gebruik te maken van de procedure van vereffening in één akte. Wij hebben: echter geen inzage in mogelijke toekomstige schulden van de vennootschap en maken bijgevolg voorbehoud van de wettigheid van deze verrichting.

Schoten, 22 oktober 2013

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

._.__,1,_Eerste.besljssing_aGoedkeudng_yan e.yerkorte_jaarrekening.________________ _____...... _____________..........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" .:,,

4

De enige vennoot, de heer WILLEMS Mark Joris Louisa Maria Jozef, geboren te Antwerpen op 1 april 1942, echtgenoot van mevrouw MARINUS Maria Karel Josephina Joanna Rita, wonende te 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 84., beslist tot goedkeuring van de verkorte jaarrekening, waarvoor kwijting wordt verleend.

Il. Tweede besluit: Ontslag en kwijting aan de zaakvoerder

Met het oog op de ontbinding en sluiting van de vereffening, aanvaardt de algemene vergadering het ontslag van de enige zaakvoerder van de vennootschap, te weten: de heer Willems Mark, voornoemd.

Er wordt hem algehele décharge verleend over het door hem gevoerde beleid.

III. Derde besluit: Vervroegde ontbinding en vereffening van de vennootschap

De vergadering beslist na kennisname van voormelde verslagen tot de vervroegde ontbinding en de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap en dit vanaf heden, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat deze stuiting van vereffening beantwoordt aan de voorwaarden, overeenkomstig het nieuwe artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen: er zijn geen passiva in de vennootschap, er werd geen vereffenaar aangeduid en de enige vennoot is alhier aanwezig.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De comparant verklaart voldoende ingelicht geweest te zijn door ondergetekende notaris over de gevolgen van deze beslissing.

De vergadering stelt dan ook vast dat ingevolge deze beslissing de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER MARK WILLEMS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

IV.Vierde besluit: Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres: 2500 Lier, Antwerpsesteenweg 84.

V. Vijfde besluit: volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Van Ouytsel, Vluchtenburgstraat 5 te 2630 Aartselaar, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondememingsioket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap,

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris het nodige te doen voor neerlegging in het vennootschapsdossier en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vergadering wordt vervolgens gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

- voor eensluidend verklaard afschrift van de akte

- het verslag van het bestuursorgaan met staat van activa en passiva en het verslag van de bedrijfsrevisor,

beiden in origineel ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2011 : MEA014963
18/10/2010 : MEA014963
02/09/2009 : MEA014963
01/12/2008 : MEA014963
31/08/2007 : MEA014963
25/08/2006 : MEA014963
03/10/2005 : MEA014963
03/01/2005 : MEA014963
27/02/2004 : MEA014963
18/01/2002 : MEA014963

Coordonnées
DOKTER MARK WILLEMS

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 84 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande