DOKTER MAY FAES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER MAY FAES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.553.354

Publication

09/04/2014
ÿþ mad 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neorgaree br F iai° de Reterce vort Koopha~~.~s! ArliBrvorpao, opZ 8 MRT 20i4

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0457.553.354

Benaming (voluit) : Dokter May Faes

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 66

2980 Zoersel

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Yves: De Deken, te Antwerpen in zijn kantoor, op 0610212014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Na voorlezing van:

i) het controleverslag opgemaakt op vijfentwintig december laatst door 'Auditas Bedrijfsrevisoren'' burgerlijke CVBA, te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, vertegenwoordigd door de heer Wemer Van den Keybus,' met betrekking tot de hierna gemelde inbreng in natura, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

" De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Dokter May Faes, BE 0457.553.354 met zetel te 2980 Zoersel, Kerkstraat 66 voor een totale inbrengwaarde van 630.000,00 EUR, bestaat uit een schuidrekening.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 316 aandelen van de BVBA Dokter May Faes zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag is echter opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de volgende algemene vergadering; besluit om de volledige bruto dividendwaarde, verminderd met een roerende voorheffing van tien procent beschreven in artikel 537 WIB 92, in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Gebeurt: dit echter maar gedeeltelijk of geheel niet dan vervallen de waarden beschreven in dit verslag. Er werd echter; in de opdrachtbrief vermeld dat de aandeelhouders wensen de volledige netto dividendwaarde (pro rata) in te; brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel:

¢' dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der; Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van! de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature,

¢' dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van; nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng: uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de, fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent,

ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. "

ii) het bijzonder verslag van het bestuursorgaan opgemaakt op zesentwintig december laatst omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging en inbreng in natura, beslissing het kapitaal te verhogen met zeshonderd dertigduizend euro (¬ 630.000), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd auto (E 18.600) op zeshonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 648.600), door inbreng in natura als hiervoor omschreven, mits uitgifte van driehonderd zestien (316) nieuwe aandelen, die dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande honderd (100) aandelen en delen in de winst over het lopende boekjaar pro rata temporis; beslissing de driehonderd zestien (316) nieuwe aandelen gelijk te schakelen met de bestaande

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

honderd (100) aandelen, zodat alle vierhonderd zestien (416) aandelen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

2. Aanpassing van artikel 5 van de statuten om dit in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, zodat dit voortaan zal luiden als volgt

'Het geplaatste kapitaal Is vastgesteld op zeshonderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 648.600), vertegenwoordigd door vierhonderd zestien (416) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van elk 1/416 °,"

3. Aan het bestuursorgaan wordt volmacht verleend om voormelde besluiten uitte voeren.

De geassocieerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van open baarmaking.

Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de wijziging van Inschrijving van de vennootschap, aan : 'GLOBAL ACCOUNT', gevestigd te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3 bus 6, en haar gevolmachtigden.

Yves De Deken, Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd : afschrift akte + coördinatie + bijzonder verslag bestuursorgaan + controleverslag revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2014
ÿþ Hel Won 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

111\MEN II

Hecnieink ven ,:opharicfel Antwerpen

07 OKT. 201h

arqpiinzAritwereret

terme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

,

Ondernemingsnr : 0457.553.354.

Benaming "

(voluit) : Dokter May Faes

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kerkstraat 66, 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Splitsingsvoorstel

BVBA DOKTER MAY FAES

KERKSTRAAT 66,2980 ZOERSEL

BE 0457.653.354.

CVBA ZHAP IMMO

SMISSESTRAAT 41, 2980 ZOERSEL

Het bestuursorgaan van de BVBA DOKTER MAY FAES heeft de eer hierbij het splitsingsvoorstel neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 677 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders van de BVBA DOKTER MAY FAES zullen aan de algemene vergadering onderhavig splitsingsvoorstel voorleggen met het oog op de partiële splitsing van de bestaande vennootschap BVBA DOKTER MAY FAES door oprichting van en inbreng in de nieuwe vennootschap CVBA ZHAP IMMO.

De partiële splitsing heeft tot doel de bedrijfstak "onroerende- en roerende goederen voor de uitbouw van een medisch kabinet" volledig af te scheiden van de BVBA DOKTER MAY FAES. Het creëren van twee onafhankelijke juridische entiteiten heeft als voordeel dat elk van deze juridische entiteiten zich volledig zelfstandig kan ontplooien.

Door de partiële splitsing zal een deel van het vermogen, Inclusief een deel van de rechten en de plichten

van de BVBA DOKTER MAY FAES, overgaan op de nieuwe vennootschap CVBA ZHAP IMMO.

Dit gedeelte van het vermogen behelst de activa, passive, rechten en plichten m.b.t. de

bedrijfstak "onroerende- en roerende goederen voor de uitbouw van een medisch kabinet".

De overdragende vennootschap BVBA DOKTER MAY FAES wordt daarbij niet ontbonden maar blijft verder bestaan.

De verdere modaliteiten inzake de partiële splitsing worden als volgt vastgelegd:

«In ruil voor het overgedragen vermogen vertegenwoordigd door de bedrijfstak "onroerende- en roerende goederen voor de uitbouw van een medisch kabinet" worden aan de aandeelhouders van de BVBA DOKTER MAY FAES, 416 aandelen van de nieuwe vennootschap CVBA ZHAP IMMO toegekend. De ruilverhouding bedraagt bijgevolg 1 tegen 1,

«Er wordt geen opleg in geld bijbetaald.

«De uit te reiken aandelen zijn aile dezelfde aard en verlenen een gelijk stemrecht. Zij geven recht te delen in de winst vanaf de oprichting van de vennootschap. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

«Alle handelingen van de partieel te splitsen vennootschap met betrekking tot het af te splitsen vermogen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 31112/2013.

«Er zijn geen aandeelhouders van de te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

+Iet bestuursorgaan stelt voor de vereenvoudigde procedure van art 749 van het Wetboek van Vennootschappen te volgen zodat er geen omstandig verslag van het bestuursorgaan en geen controleverslag vereist zijn.

-Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiëte splitsing deelnemen, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

«Binnen de week na de publicatie van de partiële splitsing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad tekenen de zaakvoerders van de nieuw opgerichte vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

o de identiteit van de houders van de aandelen van de partieel te splitsen vennootschap aan wie aandelen zullen worden uitgereikt;

o het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

o de datum van de beslissing tot partiële splitsing.

o Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouder ondertekend.

" De kosten van de partiële splitsing, waaronder de kosten van de notaris, de

kosten van de revisor, kosten verbonden aan het opstellen van het splitsingsvoorstel en alle daarmee

gepaard gaande formaliteiten worden gedragen door de partieel te splitsen vennootschap.

BESCHRIJVING VAN DE AF TE SPLITSEN BEDRIJFSTAK

Het betreft de bedrijfstak "onroerende- en roerende goederen voor de uitbouw van een medisch kabinet" dewelke wordt overgedragen aan CVBA ZHAP 'MMO, bestaande uit volgende activa-en passivabestanddelen:

De activa bevatten;

- medisch materiaal 6.303,05 Euro

- onroerend goed met inrichting 407.364,07 Euro

Het onroerend goed bevat een woonhuis medisch kabinet gelegen Smissestraat 41 te 2980 Zoersel, sectie c nr. 50/F. met een oppervlakte van 1.035 m2.

Er wordt enkel het medisch kabinet gelijkvloers ingebracht, niet het bovengelegen woon appartement.

Er werd een bodemattest afgeleverd door OVAM op 23/05/2014 met volgende opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovann.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.beigrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering die over de partiële splitsing moet beslissen zal worden bijeengeroepen na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging van het splitsingsvoorstel. Deze algemene vergadering zal doorgaan in het kantoor van notaris Wouter Nouwkens te Malle.

De vennootschappen zijn voornemens de bepaling van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen; de artikelen 745 [...] en 748 hoeven niet te worden toegepast, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle aandeelhouders en alle houders van effecten waaraan

stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de partiële splitsing moet besluiten. In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschappen voornemens zijn deze bepaling toe te passen en worden het eerste en tweede

lid van dit artikel opgenomen. Het bestuursorgaan geeft evenwel te kennen dat zij zal afzien van dit voornemen en alsnog de verslagen waarvan sprake zal opstellen in de mate dat de aandeelhouders hen er van in kennis stellen dat zij dit alsnog zouden wensen.

Conform artikelen 753 en 754 W.Venn. zal de partiële splitsing pas voltrokken zijn en gevolg hebben nadat de statuten van de op te richten vennootschap worden goedgekeurd door de algemene vergadering van de gesplitste vennootschap en de nieuwe vennootschap is opgericht.

Antwerpen, 25 augustus 2014

May Faes

zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/11/2013
ÿþe. mad 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 11111 11111111 Ai

*13173790*

Neergelegd ter drifts aart dt Rdchtbank van Koophanden re Antwerpen, op

O7 NOV 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0457.553.354

Benaming (voluit) : DOKTERS PHILIP VANLEENE - MARIA FAES

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kerkstraat 66

2980 Zoersel

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING  COORDINATIE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 193, op 17 oktober 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 22.10.2013, boek 130, blad 3, vak 8. Ontvangen: 50,00 E. Getekend: E.a. inspecteur ai. H. Vermeiren; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een:, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokters Philip Vanleene  Maria Faes", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1.Wij iging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de benaming van "Dokters Philip Vanleene -Maria Faes" te veranderen naar "Dokter May Faes" en dit met ingang vanaf heden. 2.Cobrdinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie ;ï van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 06.08.2013 13404-0368-017
29/03/2013
ÿþMod Wasel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 MARI 2013

Griffie

Ondememi ngsnr : 0457.553.354.

Benaming

(voluit) : DOKTERS PHILIP VANLEENE - MARIA FAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 66, 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

Verwijzend naar de bijzondere algemene vergadering d.d. 24 januari 2013 wordt dokter Philip Vanleene wonende Kerkstraat 66, 2980 Zoersel ontslagen als zaakvoerder,

Philip Vanleene Maria Faes

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2015
ÿþlîFdil mod 11.1

t I: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van knophandel

Antwerpen

21 MN, 2815

afddlirtge ri#fie ,

~

III alii aie iisiv U

*15017911

Ondernemingsnr : 0457.553.354

Benaming (voluit) : Dokter May Faes

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 66

2980 Zoersel

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg ; 93, op 11 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijker vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Dokter May Faes", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen: EERSTE AGENDAPUNT : Partiële splitsing.

;i 1.1 Kennisneming en bespreking van het splitsingsvoorstel.

De enige aandeelhouder heeft kosteloos een afschrift van dit voorstel kunnen bekomen.

De vergadering beslist om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het splitsingsvoorstel en verklaart volledige kennis te hebben van de inhoud van dit document.

tr 1.2. Kennisname en bespreking van de verslagen opgesteld overeenkomstig artikel 742 en volgende i van het Wetboek van Vennootschappen :

,;1.2.1 het revisoraal verslag.

Op 3 november 2014 heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Van den Keybus  Van der Jeught, vertegenwoordigd door Werner Van den Keybus, bedrijfsrevisor, een ; schrifteliik verslag opgesteld in het kader van deze partiële splitsing.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt :

" In uitvoering van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen werd ondergetekende, de heer Werner Van den Keybus, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, verzocht door de zaakvoerder van de BVBA DOKTER MAY FAES het revisoraal verslag over het voorstel inzake partiële splitsing op te stellen.

Ondergetekende besluit op basis van de door haar uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, en overwegende de vermeldingen opgenomen in het voorstel van partiële splitsing opgemaakt door rie zaakvoerder van ;;BVBA DOKTER MAY FAES,

dat :

! - Het voorstel inzake partiële splitsing van de te splitsen vennootschap, BVBA DOKTER MAY FAES, beantwoordt aan de voorwaarden beschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

- De door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethode ter bepaling van de ruilverhouding is gesteund op de boekhoudkundige waarde van de bij de splitsing betrokken vennootschap. - De weerhouden waarderingsmethode voor de te splitsen vennootschap in de gegeven omstandigheden passend is en leidt tot waarden per aandeel van BVBA DOKTER MAY FAES en van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de uit de partiële splitsing onstane nieuwe vennootschap CVBA ZHAP IMMO welke bedrijfseconomisch verantwoord zijn in het kader van onderhavige partiële splitsing

- De ruilverhouding werd vastgesteld op basis van de huidige verdeling van het aandeelhouderschap in de partieel gesplitste vennootschap BVBA DOKTER MAY FAES, namelijk één kapitaalaandeel in de partieel gesplitste vennootschap BVBA DOKTER MAY FAES geeft recht op één kapitaalaandeel van de uit de partiële splitsing onstane nieuwe vennootschap CVBA ZHAP IMMO en kan als redelijk worden beschouwd, gelet op de aard van de verrichting en de structuur van het aandeelhouderschap

Ondergetekende heeft geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering vastgesteld. Ondergetekende houdt eraan te vermelden dat onderhavig verslag uitsluitend opgemaakt werd in toepassing van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen en geenszins kon worden aangewend voor andere doeleinden.

Antwerpen, 03 november '14

BV BVBA Van den Keybus  Van der Jeught

Vertegenwoordigd door :

Werner Van den Keybus

Bedrijfsrevisor"

1.2.2 het bijzonder verslag der zaakvoerder opgesteld conform artikel 745 van het Wetboek van

Vennootschappen.

De enige aandeelhouder heeft kosteloos een afschrift van deze verslagen ontvangen.

De vergadering beslist om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van deze verslagen en

verklaart volledige kennis te hebben van de inhoud van deze documenten.

1.3. mededeling door de zaakvoerder van de vennootschap BV ovv BVBA "Dokter May Faes"

overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen van eventuele

gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap

sedert de datum van het splitsingsvoorstel.

De algemene vergadering neemt nota van het feit dat er geen belangrijke wijzigingen in het actief

en passief van het vermogen sinds het splitsingsvoorstel zijn

1.4 Besluit tot partiële splitsing.

1.4.1 Toelichting.

De voorzitter van de vergadering licht aan de algemene vergadering de zakelijke overwegingen en

redenen toe die hebben doen besluiten tot deze partiële splitsing, voorwerp van deze akte :

De goederen die ingevolge deze partiële splitsing worden overgedragen naar de nieuw op te

richten vennootschap betreffen de goederen die op heden door de feitelijk gegroeide associatie

van geneesheren gebruikt worden en aldus één bedrijfstak uitmaken voor de uitbouw van het

medisch kabinet, meer bepaald :

- het medisch materiaal waarvan een lijst in bijlage;

alle eigendomsaandelen in het onroerend goed waarin het medisch kabinet gevestigd is en waarvan de vennootschap "Dokter May Faes" eigenaar is.

De partiële splitsing kadert in het structureren van en het professionaliseren van de organisatie van dat medisch kabinet zodat deze samenwerking

aangepast zal zijn aan de huidige noden van tijd en samenleving; hierbij staat enerzijds continuïteit en kwaliteit van zorg voorop en anderzijds respect voor de zelfstandigheid van de geneesheren binnen het samenwerkingsverband.

Rekening houdend met deze uitgangspunten worden voorschreven goederen afgesplitst en ondergebracht in een nieuw op te richten vennootschap; de geneesheren die deel uitmaken of zullen uitmaken van het medisch kabinet zullen de mogelijkheid hebben of aldus het recht hebben zonder dat dit een plicht inhoudt) om een participatie te nemen in de nieuw op te richten vennootschap. Dit recht zal de betrokkenheid van de geneesheren om te werken binnen het medisch kabinet verhogen. De keuze van de vorm van de vennootschap ondersteunt deze uitgangspunten door de flexibele mogelijkheden van in- en uittreding.

1.4.2 Na deze omstandige uitleg beslist de vergadering eenparig tot de hierna vermelde partiële splitsing van de vennootschap BV ovv BVBA "Dokter May Faes".

% -

,.i

` Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ft mod 11.1

e Voor- E behouden aan het Belgisch Staatsblad



waarbij een deel van het vermogen afgesplitst wordt, meer bepaald door overdracht van de volle eigendom van de bedrijfstak "onroerende en roerende goederen voor de uitbouw van een medisch kabinet" naar een nieuw op te richten vennootschap onder de benaming "ZHAP IMMO", overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van voormeld splitsingsvoorstel.

De beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen met splitsing gelijkgestelde verrichting, waarbij de partieel te splitsen vennootschap een deel van haar vermogen overdraagt, zonder ontbinding en zonder op te houden te bestaan, aan de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap "ZHAP IMMO".

De verrichting is onderworpen aan de bepalingen van Boek XI, Titel Il, hoofdstuk III, afdeling Il van het Wetboek Vennootschappen.

1.4.3 Algemene beschrijving van de af te splitsen bedrijfstak

De inbreng omvat volgende activa :

1. Achtennegentig (98%) voile eigendom van het hierna omstandig beschreven dokterskabinet gelegen op het gelijkvloers te Zoersel, Smissestraat 41.

(de overige 2% volle eigendom van dit onroerend goed hoort niet toe aan de BV ow BVBA "Dokter May Faes" en maakt dus geen deel uit van de af te splitsen bedrijfstak)

(" " )

2. De voile eigendom van het medisch materiaal dat beschreven is in de lijst, welke aan deze akte wordt gehecht na ondertekening ne varietur door partijen en door mij, notaris.

(" " )

De inbreng omvat GEEN passiva.

1.4.4 Beschrijving van de aan_ publiciteit onderworpen inbreng - hypothecaire toestand -

oorsprong van eigendom  erfdienstbaarheden -bodemattest.

1.4,4.1 Beschrijving van het onroerend goed dat deel uitmaakt van de overgedragen bedrijfstak :

GEMEENTE ZOERSEL, eerste afdeling.

ln een eigendom te Zoersel, SMISSESTRAAT 41, volgens titel ten kadaster gekend sectie C deel van

nummer 50/E voor een oppervlakte van duizend drieënvijftig vierkante meter (1.053 m2), en thans

gekend sectie C nummer 50/F. :

de praktijkruimte gelegen op het gelijkvloers, begrijpende volgens het goedgekeurd bouwplan:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de ganse gelijkvloerse verdieping met afzonderlijke inkom aan de straatzijde, begrijpende: wachtzaal, vier praktijkruimten, archiefruimte, overiegrulmte, keuken en sanitaire voorzieningen Deze entiteit heeft tevens het privatief genot en gebruik van het terras en de tuin achter de praktijk gelegen, alsmede van de autostaanplaatsen gemerkt "P2", "P3" en "P4" achteraan gelegen, op last van onderhoud ervan.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zevenhonderd achttien/duizendsten(718/1.000e) in de gemene delen waaronder de grond

Zoals dit medisch kabinet is beschreven in de basisakte opgemaakt door notaris Wouter Nouwkens op heden, ondertekend voorafgaandelijk aan deze akte.

( )

1.4.5 ALGEMENE BEDINGEN MET BETREKKING TOT VOORMELD ONROEREND GOED :

1.4.5.1 De goederen gaan in voile eigendom over op de overnemende vennootschap, met alle actieve en passieve, heersende en lijdende, voortdurende en niet-voortdurende, gekende en ongekende, zicht- en onzichtbare rechten en dienstbaarheden, waarmede zij kunnen bevoor- of benadeeld zijn.

De vennootschap "Dokter May Faes" heeft bevestigd dat zij geen erfdienstbaarheden heeft gevestigd noch heeft toegestaan in het voor- of nadeel van de goederen, en geen kennis heeft van het bestaan van erfdienstbaarheden of bijzondere voorwaarden, met uitzondering van de erfdienstbaarheden zoals bepaald in de basisakte. De vennootschap "ZHAP IMMO" treedt ais rechtverkrijgende onder algemene titel in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

G.)

1.4.5.3. Eigendom, genot en lasten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Eigendom en genot van de goederen gaan bij wijze van overgang onder algemene titel over op de

vennootschap "ZHAP IMMO" vanaf één januari 2014.

De overnemende vennootschap ontvangt de goederen in de staat, de toestand en de gelegenheid

waarin zij zich bevonden op die datum.

Alle verrichtingen sindsdien gedaan door de vennootschap "ZHAP IMMO", met betrekking tot de

goederen en of hun bestanddelen, worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de

vennootschap "ZHAP IMMO" die de goederen ontvangt zoals de overgenomen vennootschap

"Dokter May Faes" ze tot op heden bezit.

De vennootschap "ZHAP IMMO" verkrijgt vanaf de gestelde datum het genot van de goederen.

De overnemende vennootschap draagt vanaf de gestelde datum aile belastingen en taksen die

geheven worden op het bezit en het genot van de goederen.

(. " )

1.4 5. Niet-toegekende bestanddelen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan

niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze deel uitmaakt van de afgesplitste bedrijfstak, tot

de vennootschap "Dokter May Faes" blijven toebehoren.

1,4.6. Ruilverhouding van de aandelen  geen opleg in geld.

In ruil voor het overgedragen vermogen vertegenwoordigd door de bedrijfstak "onroerende en

roerende goederen voor de uitbouw van een medisch kabinet" worden aan de aandeelhouders van

de BV ow BVBA Dokter May Faes VIERHONDERD ZESTIEN (416) aandelen van de nieuwe

vennootschap CVBA ZHAP IMMO toegekend.

De ruilverhouding bedraagt 1 tegen 1.

Er wordt geen opleg in geld bijbetaald.

( )

1.4.7. Wiize waarop de aandelen in de verkriigende vennootschap worden uitgereikt :

De vierhonderd zestien(416) nieuwe aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de

enige aandeelhouder van de vennootschap "Dokter May Faes"

De enige aandeelhouder - hier aanwezig - verklaart zich hiermee akkoord.

1.4.8 Datum vanaf dewelke de aan de verkrijgende vennootschap overgedragen actiefbestanddelen

vanuit boekhoudkundig standpunt voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt geacht

te ziin.

Conform het splitsingsvoorstel heeft de partiële splitsing zowel voor fiscale als voor

boekhoudkundige doeleinden effect vanaf de beslissing door de aandeelhouders van de partieel te

splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap tot het splitsen van de partieel te splitsen

vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van dit splitsingsvoorstel. Deze datum is

vastgesteld op 1 januari 2014.

14.9 Tenslotte bepaalt de algemene vergadering dat er geen bijzondere rechten worden

toegekend in het kader van deze partiële splitsing, alsook geen bijzondere voordelen aan de leden

van de bestuursorganen, betrokken bij deze partiële splitsing.

TWEEDE AGENDAPUNT - Oprichting van de CVBA "ZHAP IMMO"

(" ." )

DERDE AGENDAPUNT - Vaststelling van de kapitaalvermindering van BV ow BVBA "DOKTER MAY

FAES" ingevolge de partiële splitsing en aanpassing van artikel 5 van de statuten.

De algemene vergadering van de vennootschap "Dokter May Faes" stelt vast dat het geplaatst

maatschappelijk kapitaal nà afsplitsing van de hierboven beschreven vermogensbestanddelen

VIERHONDERDACHTENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (448.600,00) bedraagt.

Ingevolge deze partiële splitsing heeft geen vernietiging van aandelen plaats.

Aldus luidt artikel 5 der statuten voortaan

" Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD ACHTENVEERTIGDUIZEND

ZESHONDERD EURO (448.600,00) en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd zestien (416)

aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1/416de."

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk dat ingevolge onderhavige partiële splitsing de

statuten voor het overige ongewijzigd blijven.

VIERDE AGENDAPUNT - Coördinatie van de statuten van de BV ovv BVBA "Dokter May Faes"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

+

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering gelast ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten. VIJFDE AGENDAPUNT : Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De algemene vergadering beslist eenparig om alle bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerder van de vennootschap "Dokter May Faes" voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda welke betrekking hebben op de vennootschap "Dokter May Faes".

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan: Global Account met

zetel te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3,

om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de

inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen.

Deze volmacht geldt ZOWEL voor wat betreft alle formaliteiten met betrekking tot de

vennootschap "Dokter May Faes" als met betrekking tot de vennootschap "ZHAP IMMO".

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van de zaakvoerder

-lijst publicatiedata

-coördinatie

mod 11.1

Op de laatste blz. van Lulk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ANT001432
03/08/2011 : ANT001432
04/08/2010 : ANT001432
11/08/2009 : ANT001432
25/07/2008 : ANT001432
15/01/2008 : ANT001432
02/08/2007 : ANT001432
01/08/2006 : ANT001432
02/08/2005 : ANT001432
29/10/2004 : ANT001432
08/12/2003 : ANT001432
03/01/2003 : ANT001432
12/12/2000 : ANT001432
26/01/1999 : ANT001432
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 20.07.2016 16336-0442-016

Coordonnées
DOKTER MAY FAES

Adresse
KERKSTRAAT 66 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande