DOKTER MOTMANS-DOKTER JACOBS, AFGEKORT : DR.MOTMANS-DR.JACOBS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER MOTMANS-DOKTER JACOBS, AFGEKORT : DR.MOTMANS-DR.JACOBS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.228.297

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.04.2014, NGL 25.04.2014 14096-0120-013
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 17.07.2012 12298-0315-014
18/04/2011
ÿþmod 2.1



ImOBs In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a



Voor- im 11I1 1 III J 1111 JijJ JI I lI 0 6 APR. 2011

behouden *11058926*

aan het

Belgisch

Staatsblad I





KOOPHANDEL TURNHOUT ~Ca [~~eg riftier,











;; Ondernemingsnr : ei 8353

Benaming : DOKTER MOTMANS-DOKTER JACOBS

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anemoonstraat 88

;; 2440 Geel

Onderwerp akte :OPRICHTING

EE Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), or)i vijf april tweeduizend en elf, blijkt dat:,

,; 1. De heer MOTMANS Robrecht Koenraad, geboren te Sint-Truiden op zeven november: negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot van mevrouw JACOBS Kristien, nagenoemd, wonende te 2440 Geel, Anemoonstraat 88.

2. Mevrouw JACOBS Kristien, geboren te Lier op eenentwintig juni negentienhonderd; negenenzeventig, echtgenote van de heer MOTMANS Robrecht Koenraad, voornoemd, wonende tei 2440 Geel, Anemoonstraat 88, een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen: van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam: "DOKTER MOTMANS-DOKTER JACOBS", in het kort "DR.MOTMANS-DR.JACOBS".

De zetel is gevestigd te 2440 Geel, Anemoonstraat 88.

De vennootschap heeft tot doel:

de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten-specialisten in de orthopedie en in neus-, keel- en oorziekten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van; de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor: het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden.

1. De inrichting van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

2. De aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende; accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige infrastructuur om deze ter beschikking tel stellen van de geneesheren-vennoten-specialisten.

; 3. Het scheppen van de mogelijkheid om de geneesheren-vennoten-specialisten toe te laten zich; verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

4. De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang; komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De professionele verantwoordelijkheid van de geneesheren-vennoten-specialisten is onbeperkt. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoot en; ;; de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoten dienen hiervoor verzekerd te zijn.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer is onbeperkt.

De geneesheren-vennoten-specialisten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in te brengen. De daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

De jaarvergadering heeft plaats de derde zaterdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerste eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders, benoemd voor een termijn van tien jaar om te eindigen na de jaarvergadering in 2021, werden aangesteld:

- de heer MOTMANS Robrecht Koenraad, voornoemd

- mevrouw JACOBS Kristien, voornoemd

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit sedert 1 november 2010.

Bijzondere volmacht: er werd aan aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 236, vertegenwoordigd door de heer Dietmar Van Dyck en/of mevrouw Pascale Weckhuysen, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

VCor-behou.den J aan het d Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER MOTMANS-DOKTER JACOBS, AFGEKORT : DR.…

Adresse
ANEMOONSTRAAT 88 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande