DOKTER PILATE SYLVAIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PILATE SYLVAIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.895.246

Publication

14/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-10-2014

Griffie

*14309356*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563895246

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dokter Pilate Sylvain

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

Artikel 1 : Aard, rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten tot doel en zodoende verkrijgt zij de hoedanigheid van koopman niet. Haar naam luidt:  Dokter Pilate Sylvain . Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

Deze naam zal in alle landstalen gebruikt worden.

Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap  gevolgd of voorafgegaan worden door de woorden  besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of het letterwoord  BVBA , en door het woord  rechtspersonenregister of de afkorting  RPR gevolgd door het ondernemingsnummer. Artikel 2 : Zetel

De zetel is gevestigd te 2550 Kontich, Hoogbunderlaan 2a, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel en het gerechtelijke arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder naar iedere andere plaats in hetzelfde taalgebied of tweetalige gebied van België worden overgebracht.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal voorafgaandelijk bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s) en dient voorafgaandelijk aan de Orde van geneesheren te worden gemeld.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, met name urgentiegeneeskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap.

Het verlenen van adviezen, het houden van consultaties, het uitvoeren van studies en expertises en het geven van opleidingen en seminaries en spreekbeurten over deze onderwerpen in naam en voor rekening van de vennootschap.

De activiteiten van de vennootschap mogen in geen geval inbreuk doen op de Medische Plichtenleer, dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de artsen  vennoten, onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is en uitsluitend artsen telt die op de lijst van de Orde van geneesheren zijn ingeschreven. De vennoten dienen tot dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten en de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Peter Timmermans op 06/10/2014 blijkt dat een vennootschap werd opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Onderwerp akte :

Hoogbunderlaan 2a 2550 Kontich

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, kosten van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de artsen  vennoten. De activiteit omvat tevens het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de medische disciplines, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de artsen vennoten worden uitgeoefend, eventueel in teamverband, en geenszins door de vennootschap. De artsen vennoten verbinden zich ertoe hun volledige zelfstandige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening en mag overgaan tot de betaling aan de artsen  vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit kan de vennootschap roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goed huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Bij meerhoofdigheid van de vennootschap vereisen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid een unanimiteit van stemmen.

A

rtikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften ter zake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging. Indien het net­toac­tief van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal kan de vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel ter zake goedgekeurd wordt door één/vier­de van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6 : Rechten van iedere vennoot

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in register van vennoten.

Aan de vennoten zullen, wanneer zij daarom verzoeken, getuigschriften, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen.

Deze getuigschriften mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder.

Artikel 7 : Aandelen

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn genummerd van een (1) tot honderd twintig (120).

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door een arts, ingeschreven op de lijst van de provinciale raad van de Orde van geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer de enige vennoot een natuurlijke persoon is, wordt deze geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan. Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van deze vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

De aandelen zijn tegenover de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

eigendom wordt geschorst tot de overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

De vennoten moeten het beroep van urgentie-arts uitoefenen en derhalve ingeschreven zijn op de lijst van de Orde.

De vennoten zijn aansprakelijk tot beloop van hun inbreng. Evenwel zijn de vennoten persoonlijk en onbeperkt burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor hun professionele fouten, voor de inbreuken op de Geneeskundige Plichtenleer en voor inbreuken op deze statuten. De vennoten dienen tot dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten en de vennootschap dient tevens verzekerd te zijn.

De diagnostische en de therapeutische vrijheid en de eerbiediging van het beroepsgeheim zullen nageleefd worden.

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening.

De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren.

Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen worden vooraf schriftelijk medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

Artikel 8 : overdracht van aandelen

A. Overdrachtsregeling zo er slechts een vennoot is

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot kan deze ze vrij overdragen onder de levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaatsaflevering, over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap indien zij urgentie-arts zijn. Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit

vruchtgebruik verkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet urgentie-arts zijn van dezelfde of aanverwante discipline die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen en die ingeschreven is op de lijst van de Orde der Artsen en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

Overdracht van een aandeel kan enkel en alleen aan een persoon die het beroep van urgentie-arts uitoefent en derhalve ingeschreven is op de lijst van de Orde op straffe van nietigheid van de afstand of de overdracht.

Bij overdracht van aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Bovendien is overdracht van aandelen slechts mogelijk mits unaniem akkoord van de vennoten.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn

Indien de aandelen op naam van meerdere vennoten zijn ingeschreven in het aandelenregister kunnen zij niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Deze goedkeuring is vereist voor overdrachten onder de levenden en overgangen ingevolge overlijden aan medevennoten.

B.1. Overdracht onder de levenden

Bij een voorgenomen vervreemding moet de vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, zijn medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Indien de vennoten binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding. Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt is tegen het verzet van een of meer der vennoten, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn ten vroegste drie maanden na de aan hen daartoe bij aangetekende brief verzonden aanmaning.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht

aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde

deskundige.

Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

B1ijft een partij ingebreke haar expert aan te duiden binnen de veertien dagen na dat zij hiertoe werd

verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van beide partijen niet tot éénzelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de bevoegde rechtbank van het rechtsgebied waar binnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn. De overnameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten en indien hij niet meteen volledig wordt gekweten moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één/vijfde per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

B.2. Overgang ingevolge overlijden

Ingeval van overlijden van een vennoot moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden, bij aangetekende brief gericht aan de zaakvoerder van de vennootschap, de medevennoten inlichten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen met vermelding van hun erfrechten.

Indien de medevennoten nalaten binnen de dertig dagen, na toezending van deze kennisgeving hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerder te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als vennoot te aanvaarden.

Zijn er meerdere rechthebbenden dan moeten zij, indien zij in onverdeeldheid blijven binnen de vijf maanden aan de zaakvoerder meedelen wie van hen zij aanduiden om tegenover de vennootschap te gelden als eigenaar of gevolmachtigde.

Indien een aangewezen erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt aanvaard bij gebrek aan de vereiste instemming van de medevennoot of vennoten, moet(en) deze laatste(n) een overnemer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden.

Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden.

Zolang de aangewezen erfgenaam of legataris niet is aanvaard als vennoot of zolang de door de weigerende vennoot of vennoten aangewezen overnemer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden vennoot opgeschort.

C. Voorkeurrecht

Wanneer een of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten of wanneer een vennoot een of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medevennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medevennoten na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake, de over te nemen aandelen zelf inkopen mits onmiddellijke vernietiging.

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande aandeelhouders, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Splitsing van eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet urgentie-arts zijn van dezelfde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

of aanverwante discipline die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen. Artikel 9 : Bestuur en de vertegenwoordiging

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerder(s), die het beroep van urgentie-arts uitoefenen.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

2. Vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Indien het mandaat van zaakvoerder(s) bezoldigd is (zijn) in een meerpersonenvennootschap, dient de bezoldigingsovereenkomst voorafgaandelijk ter goedkeuring overgemaakt te worden aan de Orde van Artsen.

4. Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 10 : Controle

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris/revisor verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 11 : Algemene vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet, de medische deontologie en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd. De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waarbij wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven, waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber-vennoot laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Een vennoot kan slechts volmachtdrager zijn voor één andere vennoot.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Jaarlijks op de voorlaatste zaterdag van de maand juni van ieder jaar om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Artikel 12 : Boekjaar Jaarrekening Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoer­der(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaak­voerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten vereist.

Artikel 13 : Ontbinding Vereffening

13.1. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de externe accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

13.2. Vereffenaars

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoer­der(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

De benoeming van de vereffenaar(s) zal ter bevestiging worden voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars hebben ten aanzien van de vennoten de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening voor te leggen; daarenboven moeten zij een  omstandige staat van de toestand

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de vereffening neerleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in de zevende en dertiende maand van het eerste jaar van de vereffening, en om het jaar vanaf het tweede jaar van de vereffening.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 9.2 van de statuten.

13.3 Vereffeningssaldo

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog verricht moeten worden.

Artikel 14 : Keuze van woonplaats De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Vennoten dienen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen bij gebrek waaraan alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

Artikel 15 : Gemeen recht

De partijen willen zich schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

INSCHRIJVING

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro en is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder nominale waarde. Intekening

Op al deze aandelen is ingetekend door de enige oprichter die ze heeft volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

Totaal: honderd twintig (120) aandelen en twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro. Bewijs van deponering

De heer PILATE Sylvain André Alphons, geboren te Antwerpen op twintig juni negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 2550 Kontich, Hoogbunderlaan 2 A101, bevestigt dat elk aandeel tot beloop van twee/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij KBC Bank.

Door de notaris werd bevestigd bij toepassing van artikel 226, 1° van het Wetboek van vennootschappen, dat de wettelijke voorwaarden aangaande de inschrijving en storting van het kapitaal werden nageleefd.

OVERGANGSMAATREGELEN

BOEKJAAR:

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben tot

31/12/2015.

BESTUUR:

Wordt als zaakvoerder benoemd:

De heer PILATE Sylvain André Alphons, geboren te Antwerpen op twintig juni negentienhonderd

drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 2550 Kontich, Hoogbunderlaan 2 A101

OVERNAME VERBINTENISSEN:

De vennootschap is opgericht op 06/10/2014 voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

COMMISSARIS: geen

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

BIJZONDERE VOLMACHT:

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Ansoms Accounting bvba te 2320 Hoogstraten, Leemstraat 30F, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar eventuele registratie als B.T.W.belastingplichtige.

Voor ontledend uittreksel Notaris Peter Timmermans

20/01/2015
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ius ~0 w095iu1ui i~

*156

0563.895.246

DOKTER PILATE SYLVAIN

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : H00GBUNDERLAAN 2 A - 2550 KONTICH

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslag bedrijfsrevisor naar aanleiding van de quasi-inbreng Verslag van de zaakvoerder

"

Rechtbank van koophandel Antwerpen

4 8 lO, 2Ql5

afdelin9rmerpen

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Reclltsvorm

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 30.08.2016 16544-0120-009

Coordonnées
DOKTER PILATE SYLVAIN

Adresse
KANUNNIK PEETERSSTRAAT 69, BUS 0301 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande