DOKTER RENE COUCHEIR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER RENE COUCHEIR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.099.322

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 28.08.2014 14531-0118-011
30/07/2014
ÿþ

Ondemerningenr

0480.099.322

Benaming (vole DOKTER RENE COUCHEIR

(verkort):

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van Zetel :besleten vennootschap met beperkte aanspra kelijkheid

Durentij dlei 111

Onderwerp ekte

2930 BRasschaat

Tekst: Tekst

VERVROEGDE ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING.

ER BLIJFT UIT een akte verleden voor Meester Marc Jamart, notaris met standplaats te Kapellen op 30/06/2014, geregistreerd, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER RENE COUCHEIR", met zetel te 2930 Brasschaat, Durentijdlei 111, RPR Antwerpen 0480.099.322. Opgericht bij akte verleden voor Meester Joseph Roevens, geassocieerd notaris te Brasschaat, op zeventien april tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van zes mei daarna onder nummer 03051127, waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor genoemde notaris Roevens op zestien december tweeduizend en drie, bekendgemaakt in gemelde bijlagen van twee januari daarna onder nummer 04000524.

Volgende besluiten werden genomen:

AGENDA.

De voorzitter zet uiteen dat de vergadering samengeroepen is om te beraadslagen over volgende punten:

1.1ezing en onderzoek van:

- het verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van de voorgestelde ontbinding,

- bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor;

2.ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap; 3.einde van de opdracht van de zaakvoerder en kwijting aan de zaakvoerder;

4.vereffening en onmiddellijke sluiting van de vereffening; 5.machtiging tot uitvoering van de genomen besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Ined11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

18 JR! 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

12It - vervolg

De voorzitter zet verder uiteen dat:

- aangezien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de vergadering geldig samengesteld is en geldig kan beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen;

- aangezien het maatschappelijk kapitaal volledig vertegenwoordigd is, er geen bewijzen van oproeping moeten voorgelegd worden;

-de vennootschap geen commissaris heeft;

-de door artikel 268 van het wetboek van vennootschappen voorschreven oproeping van zaakvoerder en commissarissen hier niet van toepassing is omdat de vennootschap geen commissaris heeft en de zaakvoerder, voornoemde René Cou-cheir, hier aanwezig is.

De beslissingen dienen genomen te worden met drie vierde meerderheid der stemmen.

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE IN DE AGENDA AANGEKONDIGDE VERSLAGEN.

Overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder op twaalf juni tweeduizend veertien een verslag opgemaakt, waarin naar juridisch en economisch opzicht, de opportuniteit, voorwaarden, modaliteiten en gevolgen van de ontbinding van de vennootschap worden toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per een en dertig maart tweeduizend veertien.

De door de zaakvoerder aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boudewijn Van Ussel -C°", gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd door de Heer Boudewijn Van Ussel, bedrijfsrevisor, heeft, zoals voorgeschreven door artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, op zeven en twintig juni tweeduizend veertien een verslag opgemaakt over voormelde staat van activa en passiva, waarvan het besluit luidt als volgt:

"BESLUIT.

Ondergetekende, BVBA Boudewijn VAN USSEL - C° (B319), vertegenwoordigd door Boudewijn Van Ussel, met zetel te Brasschaat, Lage Kaart 71, werd aangesteld als bedrijfsrevisor op 12 juni 2014 door de zaakvoerder van de BVBA DOKTER RENE COUCHEIR, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, ingeschreven in het rechtspersonenregister met Ondernemingsnummer 0480.099.322, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht het voorstel van ontbinding van de vennootschap, verklaart dat in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht de zaakvoerder van de BVBA DOKTER BENE COUCHEIR een boekhoudkundige staat afgesloten per 31 maart 2014 opgesteld heeft

MMU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du MoniteurIelge

" Q Voorbehouden aan het BelgTsch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Lekta-vermg mono

die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 127.203,78 £ en een netto actief van 119.123,71 e.

Voorbehoud wordt gemaakt voor potentiële schulden naar fiscale en sociale administraties voor op heden niet aangekondigde controles.

De vennootschap heeft bevestigd dat cfr. Artikel 184 §5 Wetboek Vennootschappen alle schulden betaald of geconsigneerd zijn.

Wij wijzen erop dat dit verslag enkel gebruikt kan worden ten behoeve van deze ontbinding en niet kan worden aangewend voor andere doeleinden.

Ons verslag is niet meer geldig indien de algemene vergadering niet binnen één maand na ondertekening van ons verslag heeft plaatsgevonden of indien het bijzonder verslag van de zaakvoerder is gewijzigd.

Brasschaat 27 juni 2014.

Boudewijn VAN USSEL-C°

bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door:

Boudewijn Van Ussel

Vennoot."

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om voorlezing te geven van voormelde verslagen en documenten, waarvan de enige aandeelhouder, hier aanwezig, verklaart voorafgaandelijk een afschrift te hebben ontvangen en er aldus volledig kennis van te hebben genomen.

De vergadering stelt vast dat op voormelde verslagen en staat van activa en passiva geen enkele opmerking werd gemaakt door de aandeelhouder en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

Een origineel van deze verslagen, geparafeerd door de comparanten en de notaris, zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

ONDERZOEK EN CONTROLE VAN DE EXETERNE WETTIGHEID.

In toepassing van artikel 181, § 4 van het wetboek van vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap is ge-houdén.

BERAADSLAGING - BESLUITEN.

Na beraadslaging neemt de vergadering, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen te rekenen vanaf heden.

OP de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

il-

Voor-behouden aan het Belgisch etaatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 4-

' e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Let - vervolg

TWEEDE BESLUIT.

Door de Ontbinding van de vennootschap stelt de vergadering de beëindiging vast van de opdracht van de zaakvoerder van de vennootschap, te weten voornoemde Heer René Cou-

icheir.

:De vergadering besluit met volle kennis van zaken en op ba-j sis van voormelde staat van activa en passiva per een en ;dertig maart tweeduizend, waarvan door de zaakvoerder, hier

aanwezig, wordt bevestigd dat deze ongewijzigd is gebleven

Sinds haar opmaak en dus tevens de boekhoudkundige toestand

van de vennootschap weergeeft op datum van heden, algehele Ikwijting te verlenen zonder voorbehoud noch beperking aan Ide zaakvoerder voor de uitoefening van zijn opdracht tot op

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit, overeenkomstig artikel 184 §5 :van het wetboek van vennootschappen, over te gaan tot de ionmiddellijke vereffening van de vennootschap in één akte.

De vergadering besluit dus geen vereffenaar aan te

stellen.

De vergadering verklaart en bevestigt dat zij zich ervan vergewist heeft dat de vennootschap geen onroerende goederen, noch eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit, noch titularis is van enige hypothecaire schuldvordering.

De vergadering bevestigt dat overeenkomstig artikel 184 5 van het wetboek van vennootschappen alle schulden ten opzichte van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De vergadering bevestigt aldus dat er geen schulden zijn en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat de vereffening onmiddellijk gesloten wordt.

De vergadering besluit de vereffening onmiddellijk af te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER RENE COUCHEIR" definitief ophoudt te bestaan te rekenen vanaf heden, na afloop van deze vergadering, zodoende dat de actieve bestanddelen van rechtswege en bij wijze van overgang onder bijzondere titel in het vermogen van de aandeelhouder overgaan.

De aandeelhouder verbindt zich ertoe alle eventuele .schulden die ontstaan uit de vereffening over te nemen en !alle eventuele nog niet gekende passiva voor zijn rekening :te nemen.

De aandeelhouder verklaart en bevestigt dat de kosten, 'uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar vereffening, waaronder de laatste belastingen en taksen, hetzij vooraf werden betaald, hetzij op zijn rekening bij provisie werden gestort; hij verbindt zich ertoe voormelde nog uitstaande laatste kosten en belastingen te

brz. van Luik vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A. 4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbrad

Lat vervolg

" .- "

betalen en, bij gebrek aan voldoende provisie, voor zijn rekening te nemen.

Vervolgens bevestigt de vergadering dat de vereffening gesloten is en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER RENE COUCHEIR" definitief ophoudt te bestaan vanaf heden, na verloop van deze vergadering.

. De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en worden bewaard bij de Heer René Coucheir zijn voormelde woonplaats, die dit op zich neemt.

De gelden en waarden toekomende aan schuldeisers of aan ;aandeelhouders waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, Nworden in bewaring gegeven bij de Deposito- en Consignatie-'kas

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit elle machten te verlenen aan de Heer René Coucheir voornoemd voor de uitvoering van de genomen besluiten, onder meer om elle maatregelen te nemen op het gebied van fiscaliteit, met inbegrip van vennootschapsbelasting, en om in naam en voor rekening van de ontbonden vennootschap en de aandeelhouder elle documenten te ondertekenen die daarmee verband houden, alsook om elle gelden die aan de ontbonden vennootschap zouden terugbetaald worden in ontvangst te nemen.

Alle machten worden, met mogelijkheid van indeplaats-stelling, bovendien verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boudewijn VAN USSEL-C°, met zetel te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, en zijn aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, elle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van de identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij het ondernemingsloket, de administratie van de BTW en andere overheidsdiensten.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

M'ad 2.0

Marc Jamart, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statu-

tenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen Verso Naam en handtekening.

14/08/2012 : ANT002991
24/08/2011 : ANT002991
11/08/2010 : ANT002991
11/09/2009 : ANT002991
13/08/2008 : ANT002991
22/08/2007 : ANT002991
31/08/2006 : ANT002991
28/09/2005 : ANT002991
02/02/2004 : ANT002991
06/05/2003 : ANA075032

Coordonnées
DOKTER RENE COUCHEIR

Adresse
DURENTIJDLEI 111 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande