DOKTER SCHENKELS R.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SCHENKELS R.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.202.579

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 20.08.2014 14437-0429-010
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.07.2013, NGL 29.07.2013 13360-0066-011
10/01/2013
ÿþlkdk Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



: ~,~ ,~~:" £z~~fà~nk ~9erc~~in~~f:" ` .~'

r~n Ko6pke.áib Anivicrpan, op

Griffié 8 MC nia

IIII II





*13006250*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming 0844.202.579

(voluit) (verkort) : DOKTER SCHENKELS R.

Rechtsvorm BV BVBA

Zetel : VERBRANDE HOEVESTRAAT 9, 2550 KONTICH

(volledig adres) : VERSLAGEN VAN DE ZAAKVOERDER EN DE BEDRIJFSREVISOR OVER DE VERKRIJGING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID VAN VERMOGENSBESTANDDELEN ZOALS VOORZIEN IN ARTIKEL 220 EN 222 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Onderwerp akte



Er werd volmacht verleend aan de heer Jozef Lansu, vertegenwoordiger van "Ackmo, Accountants & Tax Advisers BV BVBA", Eugeen Verelstlei 54 te 2950 Borsbeek, handelend met recht van indeplaatsstelling, om aile vereiste handelingen te venichten met het oog op de publicatie van de beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren. De wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze van de lasthebber, de BTW-administratie en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Ackmo, Accountants & Tax Advisers BV BVBA

Jozef Lansu

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12301488*

Neergelegd

06-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844202579

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

NAAM

De vennootschap wordt als Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) opgericht onder de naam Dokter Schenkels R..

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van de psychiatrie, omvattende onder meer het uitwerken van therapieën, het verlenen van

adviezen, het houden van consultaties, het uitvoeren van expertises in naam van de vennootschap.

De activiteiten van de vennootschap mogen in geen geval inbreuk plegen op de Medische Plichtenleer, met dien

verstande dat de geneeskunst wordt uitgeoefend door de geneesheer-vennoot-psychiater onder zijn eigen

professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is, en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde

der Geneesheren zijn ingeschreven.

De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparaten en begeleidende

accommodaties, inclusief gebouwen, kosten van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te

stellen van de geneesheer-vennoot-psychiater.

De activiteit omvat tevens het inrichten van algemene diensten en van medisch secretariaat in het bijzonder, die

nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoot toe te laten zich verder te

bekwamen in de medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te

maken.

Benaming (voluit): Dokter Schenkels R.

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2550 Kontich, Verbrande Hoevestraat 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Ilse JANSSENS te Kontich op vijf maart tweeduizend twaalf blijkt dat een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht onder de benaming Dokter Schenkels R., met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Verbrande Hoevestraat 9 door:

De Heer SCHENKELS Rudi Madeleine Léon, geboren te Antwerpen op eenendertig januari negentienhonderd eenenzestig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 610131-519-33, echtgenoot van Mevrouw SCHUURMANS Carla Sylvia Andrée, wonende te 2550 Kontich Verbrande Hoevestraat 9. PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder, welke de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN GELD

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend.

De comparant verklaart dat ieder aandeel voor twee/derde (2/3de) volstort is, hetzij in het totaal twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE68 0688 9450 5634 bij de Dexia Bank N.V. geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter Schenkels R. in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op negen februari tweeduizend en twaalf, dat mij is overhandigd om aan deze akte gehecht te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot-psychiater worden uitgeoefend, eventueel in teamverband, en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening en mag overgaan tot de betaling aan de geneesheer-vennootschap-psychiater van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 2550 Kontich, Verbrande Hoevestraat 9. KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde woensdag van juni om twintig uur (20u), op de zetel van de vennootschap. Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd voor een herkiesbare termijn van maximum tien jaar door een zaakvoerder, die geneesheer is.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor een duur van tien jaar benoemd : De Heer SCHENKELS Rudi Madeleine Léon, voornoemd, wonende te 2550 Kontich Verbrande Hoevestraat 9.

Die verklaart de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht. VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden:

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico s.

Tot het aanleggen van een reserve dient te worden beslist met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig

december tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van juni

tweeduizend dertien om twintig uur (20u).

2. Huishoudelijk reglement.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Als vennoot van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Schenkels R." verbindt Dokter Schenkels Rudi er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven.

3. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Aanstelling volmachtdrager

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het

ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor

de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling:

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ackmo Accountants & Taks Advisers, houdende maatschappelijke zetel te Borsbeek, Eugeen Verelstlei 54,

vertegenwoordigd door de Heer Jozef Lansu te Boechout, Drie-aardenlaan 1.

Met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in zijn plaats te stellen.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
DOKTER SCHENKELS R.

Adresse
VERBRANDE HOEVESTRAAT 9 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande