DOKTER SEMA KOC ERDON, PSYCHIATRIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SEMA KOC ERDON, PSYCHIATRIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.891.051

Publication

08/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ticraebrii - Vl-rf rbefifJnl V+~dlil g©opkut;.,.y :lnkurpm, 042

17 MM 2013

Griffie

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0524" 891" O5

Benaming

(voluit) : Dokter Sema Koç Erdôn, psychiatrie

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2650 Edegem, Pieter Coudenberghlaan 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de akte verleden voor Meester Ludo Gielen, notaris met standplaats te Edegem, op zeven maart tweeduizend dertien, geregistreerd acht bladen geen verzendingen registratie Mortsel de 13 maart 2013 boek 148 blad 28 vak 17 vijfentwintig euro (25¬ ), De e.a. inspecteur (getekend) J. De Vries, blijkt:

Dat "Mevrouw KOÇ ERDON Sema, te 2650 Edegem, Pieter Coudenberghlaan 24 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem,; Pieter Coudenberghlaan 24, in rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, onder de NAAM:"DOKTER SEMA KOÇ ERDON, PSYCHIATRIE", met als

DOEL:"De Vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met discipline psychiatrie door de geneesheer-vennoot rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de: geneeskunde-psychiatrie, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot; onder zijn eigen verantwoordelijkheid, De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding' a rato van de voor rekening van de vennootschap geleverde prestaties.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijne voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten;

- het verlenen van alle medische en materiële, aan de patiënten;

- het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende, goederen aan te schaffen;

- het aanleggen van een bijzondere reserve voor het dekken van de beroepsaansprakelijkheid die minstens gelijkwaardig is aan de jaarlijkse premie die betaald wordt aan de verzekeringsmaatschappij;

- het aanleggen van reserves voor de aankoop van roerende en onroerende goederen;

- het creëren van mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen;

- de vennoot oefent zijn volledige activiteit uit in het kader van de vennootschap;

- De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van' aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de'' beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

- de vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, welke verband houden met haar doel en voor zover zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan aile verenigingen, vennootschappen en ' ondernemingen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen, afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden,"met als

KAPITAAL:

--- Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto-: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~," !'f~:`

IIIim*13054 43*iu~uiiuWiu~muiWu111i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen,

De aandelen zijn op naam.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De totaliteit van de aandelen, zijnde duizend (1.000) aandelen, werden alle onderschreven door mevrouw Sema Koç ERD(N, volstort ten belope van twee derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) .

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of vennoten éénpersoons professionele artsenvennootschappen. Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen.

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap waarin zij is toegetreden, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap

Zo er meerdere zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

BEVOEGDHEDEN

Beslissingen

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen, Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Vertegenwoordiging

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen,

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING,

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s),

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van juni om negentien uur.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



~ Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende' werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

AANTAL STEMMEN.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die vennoot dient te zijn, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien.

2, Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten,

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de

tussentijd.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan

ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN.

- De comparant heeft bovendien besloten:

a, het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw KOç ERDÜN Sema, voornoemd.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor een duur van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e, geen commissaris te benoemen.

f. f. bijzondere volmacht te geven aan de heer Joris De Saedeleer, kantoor houdende te 2600 Berchem (Antwerpen), Wapenstilstandlaan 12 bus 60, met macht van indeplaatsstelling, om bij het burgerlijk register, de diensten van de rechtbank van koophandel, de diensten van de registratie en alle andere fiscale instanties aile formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen,

- Comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van haar volledige medische activiteiten in

een professionele artsenvennootschap, zij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichtem ledere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen." Geregistreerd acht bladen geen verzendingen registratie Mortsel de 13 maart 2013 boek 148 blad 28 vak 17

vijfentwintig euro (25E). De e.a. inspecteur (getekend) J. De Vries

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

NOTARIS Ludo GIELEN.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz,-vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0550-014

Coordonnées
DOKTER SEMA KOC ERDON, PSYCHIATRIE

Adresse
PIETER COUDENBERGHLAAN 24 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande