DOKTER SIMOENS MARC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SIMOENS MARC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.470.755

Publication

01/04/2014
ÿþbet

Be Stag

mod 11.1

Luik B I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Weecgelegd cr g?rhse tje Recht& of van goophanào; ie Antworpen, o~

1 9 MRT 7Q14

Griffie

*19070654

Ondernemingsnr : 0872.470.755

Benaming (voluit) : Dokter Simoens Marc

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oosterlinckhoflaan 14

2180 Antwerpen (Ekeren)

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 februari 2014 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Kapit. alverhoging door inbreng in natura

De enige vennoot heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van; tweehonderd achtennegentig duizend achthonderd euro nul cent (¬ 298.800,00), om het te brengen van om het te brengen achttien duizend zeshonderd euro nul cent (£18.600,00) op driehonderd zeventienduizend;, vierhonderd euro nul cent (¬ 317.400,00), door de hierna beschreven inbreng in natura door de hierna vermelde;; persoon, en tegen de hierna bepaalde voorwaarden, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door een proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen,

Op zeventien januari tweeduizend veertien werd door de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin met zetel te;, 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, op haar beurt,, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor daartoe aangesteld door de zaakvoerder, een verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura zoals vereist door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA DOKTER SIMOEN4 MARC door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Marc SIMOENS naar,; aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten, dat;

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van;; de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidel jkheid; voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van;' waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van a waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van dë bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v de voorgenomen kapitaalverhoging doorvr inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijkei rechtsheer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedr jfsrevisoren. Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid{ van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de, aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 298.800,00 EUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat min opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld"

INBRENG IN NATURA

Beschrijving van het ingebrachte goed

Het ingebrachte goed betreft de volle eigendom van de netto-dividendvordering lastens de vennootschap uit hoofde van het toegekende tussentijdse dividend van de heer Simoens Marc ten belope van tweehonderd achtennegentig duizend achthonderd euro nul cent (£ 298.500,00).

INSCHRIJVING

Vervolgens heeft de enige vennoot, de heer Simoens Marc, verklaard hogervermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura integraal te onderschrijven en integraal te volstorten door inbreng van de volle eigendom van de netto-dividendvordering lastens de vennootschap.

VASTSTELLING VERWEZENLISKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot heeft vast gesteld dat de kapitaalverhoging integraal werd onderschreven en dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig werd volgestort.

Hij verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap voortaan driehonderd zeventienduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 317.400,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1/7505" van het kapitaal.

Statutenwijziging

De enige vennoot heeft besloten om artikel 5 van de statuten in zijn geheel te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zeventienduizend vierhonderd euro nul cent (C317.400,00).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, op naam, zonder nominale waarde. Zij vertegenwoordigen ieder één/zevenhonderd vijftigste (1/750") van het kapitaal,"

Machtigingen en volmachten

De enige vennoot heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen : de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 13 maart 2014.

Bijlage

- volledig afschrift

- gecoördineerde statuten

verslag van de bedrijfsrevisor

bijzonder verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 12.08.2014 14410-0209-012
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 25.07.2012 12330-0149-009
14/02/2012
ÿþI Iglllfililll~lllUl

*iaos~zoa*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne:árn,tl.t.~ ., :.. ~ ~b 4U'.. :~,~` ~t~ ~~' ; ~

~ ~~, ~~ f+.'~laibei~i ~ van Koophandel re Antwerpen, op

~

Griffie

Ondernemingsn r : 0872.470.755

Benaming (voluit) : Dokter Simoens Marc

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oosterlinckhoflaan 14

2180 Antwerpen (Ekeren)

' Onderwerp akte :Doelwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 24 januari 2012 blijkt dat de algemene; vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Doelwijziging door uitbreiding De enige vennoot heeft besloten om het doel van de vennootschap integraal te vervangen door de hierne volgende tekst, en om de statuten dienovereenkomstig aan te passen :

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de interne geneeskund4 met specialiteit in maag-darm ziekten, oncologie en palliatieve zorgen , door de geneesheer-vennoot o, geneesheer-vennoten. Deze beroepswerkzaamheid gebeurt in naam en voor rekening van de vennootschap en, met respect voor de regels inzake de Medische Plichtenleer. Hierbij kan iedere geneesheer vennoot rekenen;! op een normale vergoeding voor het gepresteerde werk en dit ongeacht de verdeling van de aandelen.; '; Bovendien is de professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot onbeperkt.

De geneesheer-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, verbinden zich ertoe hun:; volledige medische activiteit in vennootschap te brengen en de honoraria voor geleverde geneeskundige;, prestaties worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap. Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

- De inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de= uitoefening van bovenvermelde hoofdactiviteit van de vennootschap;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties,'; inclusief gebozewen, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

Het stimuleren van de geneesheer-vennoot orrt zich verder te bekwamen en op de hoogte te blijven vang; nieuwe inzichten en technieken, door deelname aan colloquia, seminaries, congressen, voordrachten enz. Hierbij kan de geneesheer-vennoot zelf ook instaan voor het organiseren van seminaries, lezingen en het; verzorgen van publicaties om kennisoverdracht te bevorderen, het schrijven en laten publiceren vang medische artikel en boeken en het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op de manieren die optimaal en geschikt voorkomen, zowel in binnen- als buitenland Daarbij mag zij haar middelen aanwenden en beheren volgens het principe van;' "goede huisvader" doch zonder daarbij de deontologische regels en de waardigheid van de uitoefening van de! geneeskunde te schenden, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt;; E en zonder dat deze activiteit een regelmatig commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre: Deze handeling niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- Deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- Zo de vennootschap meerdere vennoten zou tellen: Tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoordij over de modaliteiten van het investeringsbeleid wordt vastgesteld

Hieruit volgt dat de vennootschap kan investeren in zowel roerende als onroerende activa en bigevolg alle', burgerlijke verrichtingen kan stellen om wat voorafgaat te realiseren.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zowel België als in het buitenland op welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : biaam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ü Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming'

kunnen bevorderen."

Machtigingen en volmachten

De enige vennoot heeft voorts besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met

het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen

a) wordt gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de

inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie ie hebben doorgevoerd, én om in dit verband alle" verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar vennoots, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om'. de formulieren I en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : De heer Decock Geert of elke andere medewerker van de BVBA Decock Geert Boekhoudingskantoor, met maatschappelijke zetel te 8940 Wervik, Westmolenstraat 26.

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 26 januari 2012. Bijlage : volledig afschrift } gecoördineerde statuten

































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam era hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 26.08.2011 11438-0532-009
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 25.08.2010 10437-0438-009
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 22.08.2009 09604-0243-010
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 30.07.2008 08487-0378-009
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 10.07.2007 07369-0140-010
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 27.06.2006 06317-4079-012
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0202-012

Coordonnées
DOKTER SIMOENS MARC

Adresse
OOSTERLINCKHOFLAAN 14 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande