DOKTER SMET GUY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SMET GUY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.668.737

Publication

23/06/2014
ÿþ !And Word 11.1

femne-mn

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voie-

bre¬ 30t3elun

cen heet tereAi.." !isc?

II

Ondemeeninenr 0460.668.737 13arsiing

rioEte) " Dr. Guy Smet

E.,mkom:

" ." . ..... .......... ..... ." " ..... ..... ......" ..... " ..... " " ... "

" -

Reehtbank v..1%

Antwerpen

12 JUNI 2014

afdelingekeV.'n

uregee

1II

I III I. II II 1,111 II



R'chuvorm. Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetee,A : 2640 Mortsel, Liersesteenweg 151

adre5.,,)

et-Idem/en.) akte STATUTENW1JZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 28 maart 2014. Geregistreerd vier bladen en geen verzendingen, op 10 april 2014, te Mechelen 1 kantoor, register (OBA) 5, bock: 328, blad 06, vak 03. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt wat vole

a) De enige vennoot is aanwezig, bouder van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende

beslissingen:

Eerste agendapunt

De buitengewone algemene vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen die thans duizend frank per

aandeel bedraagt, af te schaffen.

Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

Tweede agendapunt:

De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap dat thans zevenhonderd

vijftigduizend frank bedraagt, om te zetten in Euro. Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

Tevens beslist de buitengewone algemene vergadering in fine van het artikel 5 van de statuten tekst toe te

voegen.

Het artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt: 'Flet maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op

achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één cent, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig

(750) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn op naam. De aandelen worden vermeld in het register van aandelen. Dit register dient

volgende vermelding te bevatten:

1 De juiste aanduiding van elke vennoot, geneesheer-uroloog en van het aantal hem toebehorende aandelen;

2. De vermelding van de gedane storting;

3. De overdrachten van de aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de genieter in geval van overdracht wegens overlijden. De overdracht van de aandelen geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen, waarvan de vennoot of belanghebbende inzage zal mogen nemen.

4. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd. "

Derde agendapunt:

De buitengewone algemene vergadering beslist in het artikel 15 van de statuten de woorden artikel 77 van

de vennootschapswet" te schrappen en te vervangen door de woorden "...artikel 92 van het wetboek van Vennootschappen".

Vierde agendapunt:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge













..... . ... ..... ..... ..... ..........

Op de leatt,4-: O Neb,...er" cet qer: de: ISL'eter7:?:1)klel.'ne.k76.

eor,r2Ofl yen *,.%r.:.Jen

:orr:andt<eninl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -,23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering beslist in het artikel 19 van de statuten, de woorden gecoôrdineerde wetten op de handelsvennootschappen.,." te schrappen en te vervangen door de woorden "... het nieuwe Wetboek van vennootschappen".

Vijfde agendapunt:

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de algemene vergadering van 23/12/2013 die heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31/12/2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van 2012, onder de balanspost "beschikbare reserves en overgedragen winst" melding maakt van volgend bedrag: driehonderd negenentwintigduizend tweehonderd zevenenzestig euro vijfentachtig cent (E 329.267,85), Er werd éénparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van driehonderd negenentwintigduizend tweehonderd zevenenzestig euro vijfentachtig cent (E 329.267,85).

Gezegd dividend werd afgenomen ten belope van driehonderd negenentwintigduizend tweehonderd zevenenzestig euro vijfentachtig cent (E 329.267,85) van de "beschikbare reserves en de overgedragen winst", Zesde agendapunt

De algemene vergadering bevestigt hierbij uitdrukkelijk het besluit van de bijzondere algemene vergadering van 23/12/2013 dat gezegd dividend onmiddellijk, ten belope van 90 % van het betaalbaar gestelde brutobedrag van driehonderd negenentwintigduizend tweehonderd zevenenzestig euro vijfentachtig cent (E 329.267,85), zijnde een netto bedrag van tweehonderd zesennegentigduizend driehonderd éénenveertig euro en zeven cent (E 296.341,07) is geboekt geworden als een vordering van de vennoot op de vennootschap. Zevende agendapunt:

Na kennisname van wat voorafgaat, beslist voornoemde vennoot, dat hij de aldus verkregen vordering, te weten : het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwendt voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het

Achtste agendapunt

De vergadering neemt ook kermis van het bijzonder rapport van de zaakvoerder, opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Negende agendapunt

Door zaakvoerder werd de BVBA DE MOL, MEULDERMANS & Partners  Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, te Boom, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag dat handelt over de hierna gemelde inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering en welk verslag opgemaakt werd.

Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op 6 maart 2014.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

"V. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA DR, GUY SMET bestaat uit een schuldvordering voor een globaal bedrag van e 296.341,07.

De schuldvordering is ontstaan ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van BVBA DR. GUY SMET dd. 23 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van E 329.267,85 in overeenstemming met de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap Uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met bet aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 11.954 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA DR. GUY SMET. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat de vennootschap maar één aandeelhouder heeft, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 6 maart 2014. BVBA De Mol, Meuldermans &. Panners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor.".

Ye).1.3#" "

effe Mei:;eft SUesbiad

. .... ..... .......

Tiende en elfde agendapunt

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met tweehonderd zesennegentigduizend driehonderd éénenveertig euro zeven cent (£ 296.341,07) en gebracht van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (E 18.592,01) tot op driehonderd veertienduizend negenhonderd drieëndertig euro acht cent (¬ 314,933,08); bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden 11.954 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden, uitgegeven.

Op deze aandelen zal ingeschreven worden door de heer Smet Guido, voornoemd, en gestort worden door inbreng van de schuldvordering die hij heeft ten laste van de vennootschap.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van . de statuten teneinde dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de

" vorming van het kapitaal;

de nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden als volgt :

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd veertienduizend negenhonderd

drieëndertig euro acht cent (E 314.933,08). Het is verdeeld in 12.704 aandelen op naam zonder vermelding van

waarde.",

c) Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging

Is hier tussengekomen:

- de heer Smet Guido, voornoemd.

De comparant heeft het volgende verklaard:

- hij heeft kennis van de statuten en van ailes wat voorafgaat en van de financiële toestand van de

vennootschap;

evenals van de intrinsieke waarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoot die met kennis

van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeurt

Vergoeding van de inbreng in natura:

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparant verklaart volledig op de hoogte te zijn, worden:

- 11.954 nieuwe, volledig afbetaalde aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde verstrekt aan de heer

Smet Guido, voornoemd;

Twaalfde agendapunt:

Aan de zaakvoerder wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en

meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen

van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel,













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan de BVBA AET Services met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Industriepark A, 35;

waarbij hij de mogelijkheid heeft alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de lcruispuntenbank voor ondernemingen, de ondememingsloketten of andere administratieve diensten; alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.









VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hieimee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 28

maart 2014, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de

gecoördineerde statuten.













Op de teez¬ .<e W" 2 vEm !me c vede.:481é.ti3 ReMet NE38:11 f«wedzirkigi-.1.:ii# s'an cinetlJen',?Ater:?nd',.?. VE111 de flee-sofoln:.e:l

bcwoetge.itprrc!co: ev:czic 'Pan eteraen 'eet >eede:crier-wdieen't Veto : Neft3en qhai-edte,:kenine

09/10/2012 : ANT001587
10/09/2012 : ANT001587
17/10/2011 : ANT001587
27/08/2010 : ANT001587
06/10/2009 : ANT001587
18/09/2008 : ANT001587
30/08/2007 : ANT001587
11/09/2006 : ANT001587
26/07/2005 : ANT001587
23/07/2004 : ANT001587
06/08/2003 : ANT001587
31/07/2002 : ANT001587
08/02/2001 : ANT001587
10/08/1999 : ANT001587
31/12/1998 : ANT1587

Coordonnées
DOKTER SMET GUY

Adresse
LIERSESTEENWEG 151 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande