DOKTER SPAAS CAROL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SPAAS CAROL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.048.731

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 25.06.2014 14237-0350-010
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 16.07.2013 13303-0036-009
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 20.06.2012 12185-0042-009
21/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303834*

Neergelegd

17-06-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

0837048731

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Dokter Spaas Carol

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2640 Mortsel, Hendrik Kuijpersstraat 35

Onderwerp akte: Oprichting - Benoemingen

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Luc Van Pelt, geassocieerde notaris met standplaats te Antwerpen, op 10/06/2011, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, burgerlijke vennootschap met handelsvorm, Dokter Spaas Carol met zetel te 2640 Mortsel, Hendrik Kuijpersstraat 35.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een handelsvennootschap heeft tot doel in overeenstemming met de medische plichtenleer door middel van haar leden op het stuk van de algemene genees- en heelkunde, met specialiteit anesthesie, geneeskundige zorgen te verstrekken aan patiënten en ten dien einde alle materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen. De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door geneesheren-vennoten die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaan.

De geneesheren-vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in het kader van de vennootschap. Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn.

Dit kan onder meer bevatten:

-het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-het aanwerven van ondergeschikt en paramedisch personeel die de geneesheren-vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van alle volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

In geen geval mag de maatschappelijke activiteit leiden tot een inbreuk op de Geneeskundige Plichtenleer.

De vennootschap heeft tevens tot doel het behouden en aanscherpen van wetenschappelijke kennis door zelfstandig wetenschappelijk werk en door het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, voordrachten en dergelijke naast het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs of door publicaties.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan bovendien alle burgerlijke handelingen stellen van roerende of onroerende aard, voor zover deze niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en zij kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder aanduiding van waarde, onderschreven door mevrouw SPAAS Caroline Paula Maria, geneesheer-specialist, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 780822-408-44, houder van de identiteitskaart met nummer 590-8260396-96, geboren te Leuven op 22 augustus 1978, ongehuwd, wonende te 2640 Mortsel, Hendrik Kuijpersstraat 35 voor 100 aandelen, volgestort ten belope van 12.400 euro.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen .

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, allen zijnde geneesheren-vennoten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de maximumduur van tien (10) jaar.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2011. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012. De medische prestaties van Dokter Caroline Spaas en de eraan verbonden inkomsten en kosten worden geacht vanaf één januari tweeduizend en elf voor rekening van de vennootschap te gebeuren. De oprichter verklaart dat de bij deze opgerichte vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, alle verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf zodat deze zullen geacht moeten worden rechtstreeks door de bij deze opgerichte vennootschap te zijn aangegaan.

Tot zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw Spaas Caroline voornoemd Het mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Consius Accountants & Belastingconsulenten te 2100 Antwerpen (Deurne), Generaal Slingeneyerlaan 87 en/of haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Luc Van Pelt, geassocieerde notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 09.06.2015 15164-0006-010

Coordonnées
DOKTER SPAAS CAROL

Adresse
HENDRIK KUIJPERSSTRAAT 35 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande