DOKTER VANDENBROUCKE KOENRAAD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANDENBROUCKE KOENRAAD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.396.615

Publication

18/03/2014 : MET000459
14/11/2014
ÿþmod 11.9

í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141845 na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR i L-L

ta -1

NEERGELEr.

0 9 OKT. 2011

" .~,..,

t.walf

ELGISCH ï 4n..

RECHTBAeim KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

142 439

Ondernemingsnr : 0463.396.615

Benaming (voluit) : DOKTER VANDENBROUCKE KOENRAAD (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kattestraat 92

(volledig adres) 2890 Sint-Amands (Oppuurs)

Onderwerpen) akte : KAPITAALVERHOGING (ART. 537 WIB92)

Uittreksel afgeleverd véér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 30 september 2014, blijkt het volgende:

1. De nominale waarde der aandelen werd afgeschaft, zodat de aandelen voortaan een fractiewaarde hebben.

2. Het kapitaal werd uitgedrukt in euro en door de vergadering vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

De vergadering besliste om dit bedrag af te ronden naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door het kapitaal te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99) door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van dit bedrag en zonder creatie van nieuwe aandelen.

Dientengevolge is het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

3. De vergadering besliste om een reverse stocksplit van de bestaande aandelen door te voeren waarbij de bestaande zevenhonderdvijftig (750) aandelen werden gehergroepeerd in honderdzesentachtig (186) nieuwe aandelen.

4. Na kennisname en goedkeuring van de verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor, werd de kapitaalverhoging door inbreng in natura goedgekeurd en besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderddrieëndertigduizend honderd euro (¬ 233.100,00), tegen uitgifte van tweeduizend driehonderdéénendertig (2.331) nieuwe aandelen.

De voorzitter verklaarde en de vergadering bevestigde dat deze kapitaalverhoging gebeurde in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 (hierna W1B92) zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledige verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WOUTERS, VAN MERODE & C°, BEDRIJFSREVISOREN", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0476.381.945, met zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B302, in deze functie vertegenwoordigd door de heer VAN MERODE Joris, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"HOOFDSTUK 1V BESLUIT

Bij schriftelijk besluit van 1510912014, genomen conform artikel 258, §2 van het Wetboek van Vennootschappen, besliste de enige vennoot om een bruto-dividend uit te keren van 259.000,00 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij Dokter Vandenbroucke Koenraad BVBA middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 233.100,00 EUR door de heer Vandenbroucke Koenraad, overeenkomstig art, 537 WIB.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in Dokter Vandenbroucke Koenraad BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrffsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor-de _waardering van de ingebrachte bestanddelen, -voor de bepaling van het-aantal door-de vennootschap

op de Laatste blz. ron L r vermelden " Recto . Naam en hoedartrgh ró :an cie Instrumenterende netarîs netz j van oe oersoíoynien bev oecci de rechtspersoon ton aan:zren van dender te vertcpenwoardieel

Deroo ' Naair en ha tdte`,eornc!

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit 2331 nieuwe aandelen van de vennootschap Dokter Vandenbroucke Koenraad BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen " faimess opinion "is,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 W.Venn. in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Dokter Vandenbroucke Koenraad BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden,

Antwerpen, 22 september2014

Wouters, Van Merode & Co

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

(getekend)

Joris Van Merode

Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelde vast dat de inbreng in natura effectief gerealiseerd is en dat de kapitaalverhoging

volledig tot stand gekomen is.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op tweehonderdéénenvfjftigduizend

zevenhonderd euro (¬ 251.700,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met

betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal uit hoofde van deze kapitaalverhoging zijn nageleefd_

5. Artikel 5 van de statuten van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdeenenvijftigduizend

zevenhonderd euro (¬ 251.700,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderdzeventien (2.517) gelijke aandelen zonder

vermelding van nominale waarde."

6. Na voorafgaandelijke kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva per 30 juni 2014, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat dit voortaan luidt ais volgt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, met specialisatie radiologie, door de arts-vennoot-radioloog, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, met dien verstande dat aile medische activiteiten-radiologie in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer en volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de arts-vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap kan aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot, teneinde hem toe te laten zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme op de voet te volgen;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

- het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris he _ij van de perso(otnten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te +.ertegen 'oordigen

Vernc Naam en handteken>n

r

Voorbehouden aan xfet !3e[gisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen en kan lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen.

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dat ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen."

7. Een nieuwe tekst van de statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

8. Als niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de activiteit in de vennootschap werd herbenoemd:

de heer VANDENBROUCKE Koenraad Walter Albert Jozef, geboren te Schoten op 22 maart 1953, wonende te

2890 Sint-Amands (Oppuurs), Kattestraat 92.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, verslag

zaakvoerder, staat van activa en passiva.

Op de laatste blz 'en :.ui,, E vermelden Remc Naern n hoedaritgherd van de 4nsuumenterende notarrs he#lil ,ais de perso(oln(en} bcvoecd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertecgennreordigen

Verzt Naah, en rnaidcelcen+no

25/03/2013 : MET000459
16/03/2012 : MET000459
22/03/2011 : MET000459
06/04/2010 : MET000459
18/03/2009 : MET000459
28/04/2008 : MET000459
28/03/2008 : MET000459
02/04/2007 : MET000459
03/08/2006 : MET000459
13/04/2005 : MET000459
14/04/2004 : MET000459
31/10/2003 : MET000459
06/01/1999 : MET000459
19/09/1998 : MET459

Coordonnées
DOKTER VANDENBROUCKE KOENRAAD

Adresse
KATTESTRAAT 92 2890 OPPUURS

Code postal : 2890
Localité : Oppuurs
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande