DOKTER YAMINA MADANI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER YAMINA MADANI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.700.413

Publication

06/06/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0837.700.413

Benaming

(voluit) : DOKTER YAMINA MADANI

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ovv BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : CRUYSLEI 80 - 2100 DEURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering bijeengekomen op 20 mei 2014 beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Boekenbergtei 176 - 2100Deurne en dit met ingang vanaf heden.

Voor éénsluidend afschrift

Yamina Madani

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 MEI 2014

afdeling An eren

be

111f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 23.06.2014 14199-0126-012
19/09/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 16.09.2013 13582-0021-012
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 24.06.2013 13204-0080-012
20/07/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iiaergeº%'Qgd hF gr-ifr'ic lifaro Rach;bandi

~en Koophuindel r; Arttn4reia, c~

OB JUL! ~1n

Griffie

II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

*11111662"

0837.700.413

Ondernemingsnr :

Benaming : Dokter Yamina Madani

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cruyslei 80

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel°, op 6 juli 2011, dat:

Mevrouw Madani, Yamina, van Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen op 3 juli 1976,! ongehuwd, thans wonend te 2100 Antwerpen, Cruyslei 80.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "DOKTER YAMINA MADANI", met zetel te 2100 Deurne, Cruyslei 80 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven: "Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

A. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder psychiatrie, in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-` vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. De door de uitoefening van de geneeskunde bekomen honoraria worden geïnd door en voor de vennootschap. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige zelfstandige activiteit irr gemeenschap te brengen. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

B. De vennootschap zal alle nodige middelen ter beschikking stellen van elke geneesheer-vennoot.

C. De vennootschap kan algemene diensten inrichten, die nuttig of nodig zijn voor uitoefening van; voornoemde activiteit, in het bijzonder inrichting van een medisch secretariaat.

D. De vennootschap kan de aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten verrichten.

E. De vennootschap kan reserves aanleggen om daarmede aile materiële infrastructuur (apparaten: en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

F. De vennootschap dient de mogelijkheid te scheppen om elke geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

G. De vennootschap kan deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven,; doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

H. De vennootschap mag alle roerend en onroerend goed verhandelingen doen welke rechtstreeks; of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als; een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang' komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen."

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naaai en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,00)

vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd

zevenentachtigste (111875te) elk, in geld onderschreven.

INSCHRIJVING IN GELD

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. Mevrouw Yamina Madani, voornoemd volstort het volledig door haar geplaatste kapitaal van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voor tweeënzestig (62) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderd zevenentachtigste (1/187ee) van het kapitaal elk.

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

TOTAAL AANTAL VOLSTORTE AANDELEN: tweeënzestig (62)

Ban kattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer 068-8931629-90 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Yamina Madani", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 29 juni 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard. INBRENG IN NATURA

Op honderd vijfentwintig (125) van de honderd zevenentachtig (187) uitgegeven aandelen wordt ingetekend door de oprichtster, die ze terstond volledig afbetaalt door nagemelde inbrengen in natura:

OMSCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN

Genoemde inbrenger verklaart in de vennootschap te brengen aile bestanddelen, vorderingen, rechten, vergunningen, concessies en lopende contracten in verband met de dokterspraktijk gevoerd onder de benaming "Dokter Yamina Madani" die wordt uitgebaat te2100 Deurne, Cruyslei 80.

Bedoelde dokterspraktijk is ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0830.440.655.

Deze inbreng bevat alle bestanddelen die nodig en nuttig zijn om de zaak te voeren zoals ze tot op heden gevoerd werd met ondermeer daarin begrepen en aldus ook in vennootschap gebracht:

* de dokterspraktijk omvattende de medische ervaring, de vaardigheden en kunstigheden als psychiater, de naambekendheid, de waarde van de schoolse en permanente opleiding en zelfstudie, de administratieve organisatie, de know-how, de patiëntenfiches met individuele notities, de archieven, de bibliotheek en alle andere mogelijke immateriële bestanddelen voor de activiteiten uitgevoerd in het psychiatrisch centrum Sint-Norbertus;

* de dokterspraktijk omvattende de medische ervaring, de vaardigheden en kunstigheden als psychiater, de naambekendheid, de waarde van de schoolse en permanente opleiding en zelfstudie, de administratieve organisatie, de know-how, de patiëntenfiches met individuele notities, de archieven, de bibliotheek en alle andere mogelijke immateriële bestanddelen voor de activiteiten uitgevoerd voor de doktersactiviteiten;

* een geheel van installaties, machines en uitrusting, te weten:

" computer HPC NC 6320

" kast

 % multimediaprojector

" bureaumeubilair

" HTC SNAP QWERTY

" ligstoel

" vloerlamp

" bijzettafel

" GPS

" vergadertafel

" espresso

" trousse

" Apple Mac Book

 % Bosch stofzuiger

" HP printer

" iPhone

" medische bibliotheek

alles zoals nader omschreven in navermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hiervoor omschreven inbrengen in natura heeft de heer Guy Parmentier een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag waarvan het origineel, samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, luiden letterlijk als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van artikel 219 van het Wetboek Vennootschappen bij gelegenheid van de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Yamina Madani" kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bednlfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschaving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van:

- 125 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde;

- Creatie van een rekening-courant voor een bedrag van 250.000,00 FUR, tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

5. Wij maken voorbehoud met betrekking tot het bestaan van eventuele latente belastingschulden en claims, in het kader van art. 442bis WIM92;

6. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 22 juni 2011

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTiER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor.

BIJZONDER VERSLAG VAN DE OPRICHTER

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de inbrenger-oprichter haar bijzonder verslag overhandigd waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. Dit verslag zal samen met het hierboven gemelde revisoraal verslag en een afschrift van deze akte neergelegd worden op de rechtbank van koophandel waar de vennootschap ingeschreven zal worden.

VERGOEDING

In vergelding voor de hiervoor omschreven inbrengen worden honderd vijfentwintig (125) aandelen verstrekt aan de inbrenger.

Samen: honderd vijfentwintig (125) aandelen; wat de totaliteit van de in natura af te betalen aandelen omvat, zodat door deze inbreng en toekenning deze aandelen volledig zijn afbetaald.

Naast voormelde toekenning van aandelen wordt een vergoeding in speciën ten belope van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) geboekt als een schuld tegenover mevrouw Yamina Madani in de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeid "Dokter Yamina Madani" onder de vorm van een rekening-courant.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. BENOEMINGEN

Tot eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder werd aangesteld mevrouw Yamina Madani, voornoemd, benoemd vanaf heden voor onbepaalde duur.

Zij werd benoemd voor onbepaalde duur.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de Algemene Vergadering de vereffenaars, die geneesheren dienen te zijn, benoemen en hun bevoegdheden bepalen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) of de enige vennoot indien er geen zaakvoerder benoemd werd, van rechtswege vereffenaar(s). Hij (zij) heeft (hebben) de bevoegdheden die het Wetboek van -vennootschappen. aan-vereffenaars.toekent,..tenzij-de-Algernene Vergadering.er-anders.over_beslist...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling

van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het

beroepsgeheim van de vennoten.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt. "

De algemene vergadering beslist met eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat.

Ingeval de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren daarenboven de aanleg van een bijkomende reserve voorschrijft, moet dit voorschrift nageleefd worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd,' samen met de andere stukken voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen. BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO" Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

"Artikel: STEMRECHT; Elk aandeel geeft recht op één stem."

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De oprichters verklaren dat de vennootschap haar bedrijvigheid reeds heeft aangevat op 1 maart 2011 vermits sedert die datum voor rekening van de vennootschap in oprichting erelonen zijn geïnd, activiteiten zijn gevoerd en verplichtingen werden aangegaan.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni van elk jaar om 20.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni 2013 om 20.00 uur.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichter stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Defacto, kantoor houdende te 2900 Schoten, Kuipersstraat 14, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

*Revisoraal verslag in verband met de inbrengsten in natura.

*Bijzonder verslag van de oprichters in verband met de inbrengen in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgbsch Staatsblad

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 22.06.2016 16203-0573-011

Coordonnées
DOKTER YAMINA MADANI

Adresse
BOEKENBERGLEI 176 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande