DOKTERS KLUIJTMANS-HEYRMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERS KLUIJTMANS-HEYRMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.863.344

Publication

08/01/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoédáni heil van de instrumenterendè notàris; -iêtz'í ván dé étso o ri en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

@I

M

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbh(

AIIIININI~III~I~EINk

" 150 3 8*

Ondememingsnr Benaming (voluit):

0534.863.344

DOKTERS KLUIJTMANS-HEYRMAN

~

Beedoank van koophandel Ani~,wlpen

2 G L-1. 2014

afdeling Antt groen

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : \rBeslovennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : GROENE WANDELING 54, 2970 Schilde, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Neerlegging quasi-inbreng en verslag van de buitengewone algemene

Tekst :

vergadering

Neerlegging van het verslag van de revisor m.b.t. de quasi-inbreng d.d. 31 oktober 2014 en van het verslag van de buitengewone algemene vergadering d.d, 31 oktober 2014,

Voor eensluidend afschrift ter pulicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

KLUIJTMANS Jacques HEYRMAN Karen

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerÿeln0 hei;hibaüt'

van iCoc;: ;íarlUûi ze Ani~teïpen, op

~ 3 ;UN1 2013

Griffie

A III INIIIIIIII VIII

*isoeasaz"

be' a Bi Sta

ui

Ondememingsnr : 0534.863.344

Benaming (voluit) : Dokters Kluijtmans-Heyrman

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Groene Wandeling 54

2970 Schilde

Onderwerp akte :Oprichting besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Benoit DE KESEL te Kruibeke op drieëntwintig mei tweeduizend dertien, die ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat:

"De heer KLUIJTMANS Jacques Albert en mevrouw HEYRMAN Karen Greta Eugène, beiden wonende te 2970 Schilde, Groene Wandeling 54, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Groene Wandeling 54, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Naam:

"Dokters Kluijtmans-Heyrman"

Doel:

- de beroepsactiviteit van de geneesheer-vennoot

- de uitoefening van de praktijk van huisartsgeneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde van Geneesheren, verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geind worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap heeft verder tot doel de beroepsactiviteit door de geneesheer-vennoot rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De vennoten dienen tot dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten en de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties door en voor de vennootschap,

Om dit doel te verwezenlijken kunnen de volgende middelen aangewend worden;

1. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

2. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig ' zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

3. De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vodr-

.behotiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

4~ Het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

5. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag knjgen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze samenwerken met alle verenigingen, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Kapitaal:

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) per aandeel.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

- door de heer KLUIJTMANS Jacques, voornoemd, die ¬ 3.100, 00 volstort voor vijftig (50) aandelen; zijn nog niet volgestorte inbreng bedraagt dus zesduizend tweehonderd euro;

- door mevrouw HEYRMAN Karen, voornoemd, die ¬ 3.100,00 volstort voor negenenveertig (49) aandelen; haar nog niet volgestorte inbreng bedraagt dus zesduizend tweehonderd euro.

Deze inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC bank.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten of vennoten -- éénpersoons professionele artsenvennootschappen.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn zijn bevoegdheden beperkt tot niet-medische zaken. Bijkomend moet er dan een geneesheer worden benoemd voor de afhandeling van de medische zaken.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap waarin zij is toegetreden, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan,

' De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten met inachtname van de maximumtermijn van tien jaar. Het mandaat is herkiesbaar.

Bevoegdheden.

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om alle handelingen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Beslissingen.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders.

' Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders, Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen, iedere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voer,

-behoq,den

aan het

Belgisch

Staatsblad

zaª% akvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Externe vertegenwoordiging.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal de vennootschap in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerders afzonderlijk.

Elke zaakvoerder kan een deel van zijn bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van zijn keuze overdragen

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen,

Nettowinst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar:

uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt; en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3, Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4, Worden benoemd tot gewone zaakvoerders:

- de heer KLUIJTMANS, voornoemd.

Zijn mandaat is 10 jaar geldig.

- mevrouw HEYRMAN Karen, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 t

Voer-behotelen aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Haar mandaat is 10 jaar geldig.,

Volmacht:

Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld, "SHIANA" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 2530 Boechout, Provinciesteenweg 213 vertegenwoordigd door haar zaakvoerder of aangestelden, met mogelijkheid van Indeplaatsstelling, om voor en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW, RSZ en alle andere administraties, en daartoe alle documenten op te stellen en te ondertekenen",

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd vt5ór registratie, enkel dienstig voor de rechtbank van koophandel-

een geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15503-0584-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 30.08.2016 16512-0442-012

Coordonnées
DOKTERS KLUIJTMANS-HEYRMAN

Adresse
GROENE WANDELING 54 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande