DOKTERSPRAKTIJK DE BLEECKERE LEEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERSPRAKTIJK DE BLEECKERE LEEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.560.324

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.11.2013, NGL 05.02.2014 14026-0345-013
03/01/2014
ÿþMotl word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



dimiueA~dii~u d ii0

*140 39







Ondernemingsnr : 0819.560.324

Benaming

(voluit) : DOKTERSPRAKTIJK DE BLEECKERE LEEN (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel te 2440 Geel, Xantenstraat 261D

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING conform REGIME ARTIKEL 537 WIB-UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT BESCHIKBARE RESERVES ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR-KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD  COOR-DINATIE VAN DE STATUTEN

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, vijf december tweeduizend dertien;

" Geregistreerd te Geel, de 09 DEC. 2013 drie bladen geen verzendingen, Reg. 5 deel 594 folio 24 vak 5, ontvangen 50,00-EUR, Getekend Vr de eerstaanwezende inspecteur ai Kristien De Vrij Attaché" BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERSPRAKTIJK DE BLEECKERE LEEN"volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT-- VERLENGING LOPEND BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist om het lopend boekjaar te verlengen om het af te sluiten op 31 december 2014.

TWEEDE BESLUIT  NIEUWE BEPALING BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist om het boekjaar voortaan te laten lopen van 1 januari tot en met 31 december van het jaar daarop.

DERDE BESLUIT WIJZIGINGDATUM ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering beslist om de jaarlijkse algemene vergadering in de toekomst steeds te houden op de derde donderdag van de maand mei om 14.00 uur..

VIERDE BESLUIT KENNISNAME EN VASTSTELLING DIVIDENDENUITKERING.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 november 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vijftigduizend (50.000,00) euro, waarop tien procent (10%) roerende; voorheffing verschuldigd is, hetzij vijfduizend (5.000,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare, reserves zoals die uiterlijk op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de', vennootschap. Deze reserves blijken uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2012. Er wordt vastgesteld, dat het bedrag beschikbaar voor een kapitaalverhoging, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320'' van het Wetboek van Vennootschappen, vijfenveertigduizend (45.000,00 EUR) bedraagt.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld in geld en onmiddellijk gevolgd door onderhavige kapitaalverhoging.

Alle vennoten verklaren vervolgens het netto bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap (na inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen).

Zij hebben deze sommen conform nagemeld bankattest beschikbaar gesteld voor de kapitaalverhoging. VIJFDE BESLUIT-- KAPITAALVERHOGING conform artikel 537 WIB, DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van vijfenveertigduizend (45.000,00) euro, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de" kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng ïn geld, zoals blijkt uit nagemeld bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NELF ..iLL1.GIL)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 DEC, 2013

KOOPHANDEL

TURNHOUT De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING

Is vervolgens tussengekomen, voornoemde vennoot, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds brutodividend, zijnde een bedrag van vijfenveertigduizend (45.000,00) euro in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van vijfenveertigduizend (45.000,00) euro staat naar haar verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en verklaart aan de gestelde voorwaarden te voldoen voor toepassing.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING DIEST zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgénoemde financiële instelling op 2 december 2013 laatst, welke aan onderhavige akte zal gehecht worden.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vijfenveertigduizend (45.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro op drieënzestigduizend zeshonderd (63.600,00) euro, door inbreng in geld verkregen door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op drieënzestigduizend zeshonderd (63.600,00) euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikelen 5, 15 en 19 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5 - Kapitaal,

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op drieënzestigduizend zeshonderd (63.600,00) euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van waarde die elk 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 5 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van vijfenveertigduizend (45.000,00) euro in zelfde periode uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar drieënzestigduizend zeshonderd (63.600,00) euro, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel 15.  Algemene vergadering

Er wordt jaarlijks een algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, gehouden op de derde donderdag van de maand mei cm 14.00 uur. Indien die dag een wettelijke is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elke jaarvergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of elke andere plaats aangeduid in de bijeenroepingsbrieven. De zaakvoerder kan altijd een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot zijn bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 19. - Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

NEGENDE BESLUIT  VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om 14.00 uur.

Bijzondere lastgeving.

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan NV ACTS Accountants & Belastingconsulenten, te 2380 Ravels, Grote Baan 201, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL:

'ivoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD ; 1 expeditie van het proces-verbaal, bankattest en gecoördineerde statuten. Notaris Luc Moortgat.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.11.2012, NGL 29.01.2013 13017-0054-013
01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.11.2011, NGL 30.01.2012 12017-0550-011
19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.11.2010, NGL 17.01.2011 11009-0115-010
17/01/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEFItr,FLEGD

GRIFFIE RE HTBANK

05 JAN, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

r



Luik B



.~1ooazao. 8

Vo beho

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr : 0819.560.324

Benaming

(voluit) : DOKTERSPRAKTIJK DE BLEECKERE LEEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met bepérkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijn 168, 2440 Geel

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 december 2010 verplaatst naar 2440 GEEL, Xantenstraat 26d.

Geel, 1 december 2010.

De zaakvoerder,

DE BLEECKERE Leen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 27.08.2015 15475-0340-013
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 29.07.2016 16368-0023-013

Coordonnées
DOKTERSPRAKTIJK DE BLEECKERE LEEN

Adresse
XANTENSTRAAT 26D 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande