DOMESTIC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOMESTIC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.763.116

Publication

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 24.03.2014 14071-0016-015
28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 23.03.2012 12068-0109-015
07/03/2012
ÿþ Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111.1eR1ljï111J)J1111

i,-,, c14 :L#:UI)

GRIME FIECHTBANK VAN

2 3 FEL 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier



Ondernemingsnr : 0476.763.116

Benaming

(voluit) : DOMESTIC

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2340 Beerse, Bisschopslaan 16

Onderwerp akte : Statutenwijziging: omzetting aandelen in aandelen op naam

Uit een proces-verbaal inhoudende een buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Jan', Van Roosbroeck te Beerse op 27 december 2011, geregistreerd als volgt : "zes blad geen verzendingen te Turnhout reg. de 10 januari 2012 boek 685 folio 56 vak 19 ontvangen vijfentwintig euro. Voor de ontvanger, getkend, J. Van Den Broeck." blijkt dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Domestic" de volgende beslissingen hebben genomen

EERSTE BESLUIT  Wijziging van de aard van de aandelen

a. De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de aard van de aandelen te wijzigen, als volgt:

De aandelen van de vennootscha p zijn op naam of in gedematerialiseerde vorm, naar keuze van de. aandeelhouder. Bovendien zullen de aandelen altijd op naam zijn in de gevallen bepaald door de wet.

Overeenkomstig artikel 463 WbVen, zal de vennootschap een register houden van de aandelen op naam.

Dit aandelenregister wordt opgemaakt zoals voorzien in het WbVenn. en vermeldt per aandeelhouder onder; meer het aantal aandelen, met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid, van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zet"el van de vennootschap.

Op hun verzoek van zal aan de houders van aandelen op naam, op hun kosten, een uit-treksel van dit register worden verstrekt.

Een gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op een effectenrekening, op naam van de eigenaar of de houder van het gedematerialiseerd aandeel bij een erkende rekening houder of bij een vereffeninginstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijn gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de erkende rekeninghouder of de vereffeninginstelling.

Iedere aandeelhouder kan, op elk moment en op zijn kosten, de omzetting vragen van de; gedemateriliseerde aandelen in aandelen op naam en vice versa.

Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd.

b. Opdracht tot vernietiging van de aandelen aan toonder en tot opmaak van het vennotenregister.

- De vergadering stelt vast dat alle aandelen van dezelfde aard zijn, dat nog geen vennotenregister werd opgemaakt en dat geen enkel aandeel op heden gedematerialiseerd is;

- De vergadering stelt vast dat alle aandelen van de vennootschap, welke op heden alle aan toonder zijn,; werden overhandigd aan de raad van bestuur uiterlijk op heden voor de aanvang van deze vergadering, tegen, ontvangstbewijs;

- De raad van bestuur krijgt opdracht om, binnen de vierentwintig uur na het einde van deze vergadering,' een vennotenregister op te maken, en om in het vennotenregister alle vennoten te op te nemen, met vermelding. van het aantal aandelen dat hen toebehoort.

- De raad van bestuur krijgt opdracht om, binnen de vierentwintig uur na het einde van deze vergadering,' alle aandelen, die tot heden aile aan toonder zijn, te vernietigen.

- De raad van bestuur kan, onder haar verantwoordelijkheid, opdracht geven aan derde persoon om deze opdrachten feitelijk uit te voeren.

TWEEDE BESLUIT  Beperking aandelenoverdracht

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de mogelijkheden van de overdracht van de aandelen te beperken en de overdrachten te reglementeren als volgt:

1 . KENNISGEVING

Elke kennisgeving hieronder vermeld, geschiedt bij aangetekende brief.

De aandeelhouder, die één of meer aandelen wenst over te dragen aan een derde, onder bezwarende of kosteloze titel, moet eerst de andere aandeelhouders uitnodigen hun voorkooprecht uit te oefenen naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Hij richt een brief .aan .elke aandeelhouder waarin hij meedeelt hoeveel. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandelen hij wenst over te dragen, de prijs die hij daarvoor vraagt, of de waardering, de identiteit van de kandidaat-koper of overnemer. Inlichtingen over het aandeelhouderschap kunnen bekomen worden bij de raad van bestuur. Restaandelen worden door de raad van bestuur bij lottrekking toegewezen.

2. KEUZE VAN DE AANDEELHOUDER

Elke aandeelhouder kan:

- zijn voorkooprecht uitoefenen en de aandelen te kopen aan de voorgestelde prijs of waardering door de

overdrager;

- zijn voorkooprecht uitoefenen maar het niet eens zijn met de gevraagde of voorgestelde prijs en de

prijsbepaling vragen zoals hierna uiteengezet;

- zijn voorkooprecht niet uitoefenen;

3. NIET UITOEFENING VAN HET RECHT OP VOORKOOP

Oefent een aandeelhouder zijn voorkooprecht niet uit bij bericht binnen de veertien dagen na de postdatum van het hem bij aangetekende brief verzonden bericht, dan verliest hij al zijn rechten op voorkoop zoals opgenomen in dit artikel.

4. UITOEFENING VAN HET RECHT OP VOORKOOP AAN DE GEVRAAGDE PRIJS

Oefenen alle aandeelhouders hun voorkeurrecht uit, dan moet de overdracht van de aandelen en de

betaling van de prijs geschieden zoals hierna gezegd sub 10).

Oefenen slechts één of meerdere aandeelhouders hun voorkooprecht uit, dan blijven zij enkel gebonden

aan de aanvaarde prijs voor wat deze aanbieding betreft.

5. GEEN AKKOORD MET DE GEVRAAGDE PRIJS OF WAARDERING: EXPERTISE

Indien er één of meerdere aandeelhouders zijn die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, maar niet akkoord gaan met de gevraagde prijs of waardering, dan wordt de overdrager hiervan schriftelijk verwittigd binnen voormelde periode van veertien dagen. Binnen de week deelt de overdrager aan de raad van bestuur de identiteit mee van de personen die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend maar niet akkoord gaan met de prijs of waardering. Binnen de week daaropvolgend vraagt de raad van bestuur aan de voor-zitter van de rechtbank van koophandel een deskundige aan te stellen voor het schatten van de waarde van de aandelen, behoudens andersluidend akkoord tussen de betrokken partijen.

De deskundige moet door de raad van bestuur van de vennootschap in de gelegenheid worden gesteld inzage te nemen van boeken en bescheiden, zelfs deze in het verleden opgesteld. De bestuurders zijn verplicht hem aile gewenste inlichtingen, nodig voor het vervullen van zijn opdracht, te verschaffen. De deskundige zal rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Voor de waardebepaling zal de deskundige rekening houden met de werkelijke waarde van de diverse activa en passiva die het vermogen van de vennootschap uitmaken. Onroerende goederen worden geschat op hun venale waarde, roerende goederen, vorderingen, schulden en voorzieningen worden geschat volgens goed koopmansgebruik. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minderwaarden die het gevolg zijn van een meerderheids- of minderheidsparticipatie. De deskundige moet, op straffe van zonder vergoeding ontslagen te zijn van zijn functie, uiterlijk binnen de twee maanden van zijn aanstelling de uitslag van zijn schatting mededelen aan de raad van bestuur. Tegen zijn beslissing staat geen rechtsmiddel open. De kosten van de deskundige zijn lastens de aandeelhouders die niet akkoord konden gaan met de gevraagde prijs, elk voor een gelijk deel.

De raad van bestuur zal aan de aandeelhouders die de expertise hebben aangevraagd de taxatie van de aandelen meedelen. Zij dienen binnen de veertien dagen daarna aan de overdrager meedelen of zij die prijs aanvaarden. Indien zij hun voorkeurecht niet uitoefenen verliezen zij al hun rechten op voorkoop zoals opgenomen in dit artikel.

6. AANBIEDING TWEEDE VOORKOOPRECHT

De aandelen waarvoor van in het begin het voorkooprecht niet werd uitgeoefend en die aandelen die na expertise ook niet werden opgenomen dienen door de overdrager binnen de week na het verstrijken van de laatste termijn van veertien dagen opnieuw aangeboden worden aan die aandeelhouders die van hun eerste voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, al dan niet na expertise. De aanbieding geschiedt in verhouding tot het nieuwe aandelenbezit, rekening houdende met de aandelen reeds verworven door de aandeelhouders. Restaandelen worden bij lottrekking door de raad van bestuur toegewezen. De aandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen, na ontvangst van die brief, om al dan niet hun voorkooprecht uit te oefenen.

7. AANBIEDING DOOR RAAD VAN BESTUUR

Blijven er dan nog aandelen over, dan zal tenslotte de overdragende aandeelhouder onmiddellijk de raad van bestuur verwittigen, die het recht heeft een kandidaat koper te zoeken, die de aandelen kan inkopen aan de schattingsprijs.

8. VRIJE OVERDRACHT NA ZES MAANDEN

Wordt dergelijke koper niet gevonden, dan kan de overdragende aandeelhouder, na het verstrijken van een periode van zes maanden, te tellen vanaf de datum van de eerste aanmaning vermeld sub t, zijn aandelen vrij overdragen zoals gepland, waarbij alle overeenkomsten tot stand gekomen door het uitoefenen van de verschillende voorkooprechten, hierboven weergegeven, vervallen.

9. OVERGANG IN GEVAL VAN OVERLIJDEN

Ingeval van overgang door overlijden kunnen de erfgenamen slechts aandeelhouder worden indien zij door alle vennoten worden aanvaard. De erfgenamen richten daarvoor een aangetekende brief aan de andere aandeelhouders. Zij kunnen de nodige inlichtingen bekomen bij de raad van bestuur. Indien zij niet als vennoot warden aanvaard binnen de maand na de aanvraag, wat gelijk staat met een weigering, hebben zij enkel recht ap de waarde van de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

10. PRIJS - BETALING

De afkoop van de aandelen door een derde zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de maand nadat hoger opgenomen procedure volledig ten einde is. Op de schuldig gebleven koopprijs is de wettelijke intrest verschuldigd te betalen na de verlopen periode. Na het verstrijken van de termijn(en) tot betaling kunnen de rechthebbenden de koper tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

11. SANCTIE

Bij niet naleving door de overdrager van voorgaande procedure, is deze aan de andere aandeelhouders een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd van vijftig ten honderd (50 %) van de prijs of schattingswaarde van ieder onrechtmatig overgedragen aandeel, onverminderd het recht om de werkelijk geleden schade te bewijzen en op te eisen. De forfaitaire schadevergoeding wordt hierop dan aangerekend. Deze som zal verdeeld worden tussen de overige aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit. Het stemrecht verbonden aan de onrechtmatig overgegane aandelen wordt geschorst tot aan een akkoord tussen partijen of een definitieve uitspraak ten gronde.

12. HOODELIJKHEID EN ONDEELBAARHEID

Elke aandeelhouder is hoofdelijk en ondeelbaar gebonden door de aangegane verbintenissen. Zij verplichten zich tevens deze bepalingen op te leggen aan al hun rechtverkrijgenden ten gelijk welke titel. DERDE BESLUIT  Wijziging van de regeling van de overdracht van de aandelen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling van de overdracht van de aandelen te wijzigen, als volgt:

De aandelen worden overgedragen door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het aandelenregister en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

De gedematerialiseerde effecten worden overgedragen van rekening op rekening.

Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd. VIERDE BESLUIT Wijziging van de regels betreffende de bijeenroeping algemene vergaderingen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de bijeenroeping algemene vergaderingen, te wijzigen als volgt:

De raad van bestuur, evenals de commissaris(sen) kunnen de algemene vergaderingen bijeenroepen.

Zij zijn verplicht de vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders, die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda, evenals de plaats, dag en uur van de bijeenkomst. Deze agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de formaliteiten en andere voorschriften van het wetboek Vennootschappen.

De houders van effecten op naam of certificaten op naam, uitgegeven met medewerking van de vennootschap, de bestuurders en de commissaris(sen) zullen worden opgeroepen bij aangetekende brief, ten laatste vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering, tenzij ze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping door middel van een andere communicatiemiddel te ontvangen.

Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd

VIJFDE BESLUIT  Wijziging van de regels betreffende de deelname aan de algemene vergadering.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de deelname aan de algemene vergadering, te wijzigen als volgt:

De eigenaars van aandelen op naam worden tot de algemene vergadering toegelaten op grond van hun inschrijving in het aandelenregister op naam van de vennootschap.

Vijf werkdagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, moeten de eigenaars van gedematerialiseerde effecten, om tot de vergadering te worden toegelaten, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van de gedemateriliseerde aandelen tot op de dag van de algemene vergadering wordt vastgesteld op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief.

De neerlegging van het attest moet gebeuren op de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats, zoals vermeld in de oproeping.

Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd. ZESDE BESLUIT  Uitbreiding van de regels betreffende de beslissingswijze op de algemene vergadering: De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de beslissingswijze op de

algemene vergadering, uit te breiden als volgt:

Met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 WbVenn, en van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven per brief, fax of e-mail, met vermel-ding van de agenda en de voorstellen van besluit, richten aan alle aandeelhouders en de commissaris(sen), met de vraag aan de aandeelhouders

- de schriftelijke procedure, de agenda en de voorstellen van besluit goed te keuren en

- binnen de aangegeven termijn na ontvangst, het rondschrijven, op correcte manier gete-kend, terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn, de goedkeuring van alle aandeelhouders, zowel met betrekking tot de procedure, de agenda en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten geacht niet te zijn genomen.

Voor- Hebben bepaalde voorstellen wel, doch andere niet, de unanieme goedkeuring van de aandeelhouders

be!ouden verkregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

aan het De houders van warrants, obligaties en certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn

Belgisch uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten. Het betreffende artikel van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd of een artikel wordt toegevoegd. ZEVENDE BESLUIT - Coördinatie der statuten.

Staatsblad De ondergetekende notaris krijgt opdracht om te zorgen voor de coördinatie van de statu-ten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Jan VAN ROOSBROECK

Notaris

Bisschopslaan, 12

2340 BEERSE

Werden tevens neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout : een voor eensluidend afschrift van zelfde akte, de gecoordineerde statuten.

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 22.03.2011 11062-0443-015
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 25.03.2010 10075-0216-016
14/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0476.763.116

Benaming

(voluit) : DOMESTIC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bisschopslaan 16, 2340 Beerse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders

De vergadering beslist de volgende bestuurders te (her)benoemen voor een periode van zes jaar.

De vergadering beslist tevens dat deze benoeming zal terugwerken tot 20 maart 2015

- De heer Schoenmaekers Dirk, wonende te 2340 Beerse, Rodenbachlaan 9

- De heer Royens Dirk, wonende te 2340 Beerse, Oostmalseweg 25

- De bvba Inproma, met zetel te 2340 Beerse, Bisschopslaan 16, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders,

de heer Schoenmakers Dirk en de heer Royens Dirk

Allen zijn aanwezig en aanvaarden hun mandaat.

Aansluitend op de Algemene Vergadering is de raad van bestuur bij elkaar gekomen en heeft volgende beslissing genomen:

Bij eenparigheid van de stemmen van de leden van de raad van bestuur de dato 27 maart 2015 wordt tot

gedelegeerd bestuurder herbenoemd:

- De heer Schoenmaekers Dirk, wonende te 2340 Beerse, Rodenbachtaan 9

De vergadering beslist analoog dat deze benoeming zal terugwerken tot 20 maart 2015.

Schoenmaekers Dirk

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Y

1H11

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van c e akte

Neergelegd +gr ci ' e va ae

RECETBANK VAN KOOPHANDEL

01 APR, 2015

ANTWERPEN aYe,eling TURNHOUT ID rgf~~er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 25.03.2009 09088-0011-016
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 26.03.2008 08083-0181-016
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 16.03.2007, NGL 29.03.2007 07105-1230-016
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 31.03.2006, NGL 10.04.2006 06107-4687-016
07/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 18.03.2005, NGL 04.04.2005 05106-0177-016
05/04/2005 : TU092953
02/04/2004 : TU092953
22/08/2003 : TU092953
18/12/2002 : TU092953

Coordonnées
DOMESTIC

Adresse
BISCHOPSLAAN 16 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande