DOMINION DIAMOND INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOMINION DIAMOND INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.577.540

Publication

08/10/2014
ÿþMod Word 11.1

P I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,~Z L vi e koop^'rt[iol

IIII*141ICIMINIV89Vn09*~l IINII11

31

Antwcroan

2 9 SEP, 2e011}

afde4ing Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0464.577.540

Benaming Dominion Diamond International

{voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoveniersstraat 30, 1 Ode verdieping, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - Volmacht voor de publicatieformaliteiten.

Uittreksel uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 4 juni 2014.

De aandeelhouders

1. BESLUITEN als commissaris te herbenoemen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Bourgetlaan 40, 1130 Haren, die voor de uitoefening van zijn mandaat vast zal vertegenwoordigd worden door de heer Harry Van Donink, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 januari 2017.

2, BESLUITEN om volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden ondersneer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

`6 l` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0464.577.540

Benaming

(voluit) : Dominion Diamond International (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoveniersstraat 30, 10de verdieping, 2018 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Intrekking bijzondere bevoegdheden - Benoeming - Volmacht voor de publicatieformaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden per telefoonconferentie op 8 september 2014 dat de Raad van Bestuur :

1. KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag van mevrouw Wendy Kei als "Chief Financial Office (CFO)" (financieel directeur) met ingang vanaf 8 september 2014,

2. BESLOTEN HEEFT alle eventueel van kracht zijnde bijzondere bevoegdheden van mevrouw Wendy Kei in te trekken met ingang vanaf 8 september 2014.

3, BESLOTEN HEEFT om de heer Ron Cameron te benoemen ais "Chief Financial Officer (CFO)" (vrij vertaald: financieel directeur) met ingang vanaf 8 september 2014. De taken en bevoegdheden van de CFO zijn afzonderlijk door de raad van bestuur vastgesteld.

4, BESLOTEN HEEFT, om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren, Zij worden onder meer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor»

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I~~ii~uuieuui

1 179483*

u

iu

11

Rechtbank van koopha edel

Antwerpen

2 3 SEP. 2014

atdeiingaîeltherpen

03/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

pUt #~.] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0464.577.540

Benaming

(voluit) : Dominion Diamond International

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoveniersstraat 30, 10de verdieping, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking bankbevoegdheden - Toekenning nieuwe bankbevoegdheden - Volmachten voor publicatieformaliteiten.

Er blijkt uit het proces-verbaal van de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden per telefoonconferentie op 11 december 2013 dat de Raad van Bestuur :

1. BESLOTEN HEEFT, met ingang van heden, alle bestaande bankbevoegdheden binnen de Vennootschap volledig in te trekken.

2. BESLOTEN HEEFT, met ingang van heden, de hieronder vermelde bankbevoegdheden aan de volgende personen toe te kennen, volgens de verder uiteengezette regels en beperkingen:

(a) de heer Harsh B. Dalal;

(b) de heer James R.W. Pounds;

(c) mevrouw Evy De Rycke;

(d) mevrouw Eva Breuls; en

(e) mevrouw Inga Van Nuffel.

Deze personen zullen over de volgende bankbevoegdheden beschikken:

" alle rekeningen openen of sluiten bij kredietinstellingen in België of in het buitenland, en daarop alle verrichtingen uitvoeren;

" aile cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten ondertekenen, aanvaarden en endosseren; en

" aile leningen of kredietfaciliteiten en andere vormen van financiering aanvragen en aanvaarden zcwel op korte als op middellange of lange termijn, en alle sommen die hieruit voortvloeien in ontvangst nemen.

De uitoefening van deze bankbevoegdheden wordt aan de volgende beperkingen onderworpen:

" de gezamenlijke handtekening van twee van de hoger vermelde personen is vereist voor elke verrichting ongeacht het bedrag van deze verrichting.

De bestuurders en de personen belast met de bankbevoegdheden hebben de bevoegdheid om de kredietinstellingen in te lichten van voormelde besluiten omtrent de bankbevoegdheden.

3. BESLOTEN HEEFT, met ingang van heden, een individueel inkijkrecht (read only access) met betrekking tot de bankrekeningen van de Vennootschap toe te kennen aan de heer Kevin Chan.

De heer Kevin Chan wordt hierbij tevens gemachtigd om de kredietinstellingen in te lichten van voormeld besluit omtrent de toekenning van dit inkijkrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

+19009920*

IIII

Nes,rgeî id ter gela van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 3 BEC, 2013

Griffie

4. BESLOTEN HEEFT, om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, eik met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden onder meer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 1"ban het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/09/2013
ÿþi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

1347 1*

Net:rg c.leQr1 rrc rfrir= lroa tfe Rechtbank

l~ar~ lbnpliunrle! ie Antwerpen, opt2 1 AUG, [

Griffie

yin

013

Ondernemingsnr : 0464.577.540

Benaming

(voluit) : Dominion Diamond International

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoveniersetraat 30, 10de verdieping, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming - Intrekking bankbevoegdheden - Toekenning nieuwe bankbevoegdheden - Volmachten voor publicatieformaliteiten.

Er blijkt uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 13 juni 2013 dat de aandeelhouders :

1, BESLOTEN HEBBEN de heer Robert Gannicott, wonende te Simcoe Street 71, Suite 2601, Toronto, Ontario M5J 259, Canada, als bestuurder te herbenoemen. Dit mandaat wordt kosteloos uitgeoefend en eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 januari 2019.

2. BESLOTEN HEBBEN om volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Er blijkt uit het proces-verbaal van de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden per telefoonconferentie op 26 juni 2013 dat de Raad van Bestuur :

- BESLOTEN HEEFT om, met ingang vanaf heden, de volgende functies te creëren en deze als volgt in te vullen:

-"Chief Executive Officer (CEO)": Robert A. Gannicott

-"Vice-President" (vrij vertaald: "vice-voorzitter"): James R.W. Pounds en Harsh B. Dalal

-"Secretary" (vrij vertaald: "secretaris"): Lyle R. Hepburn

-"Chief Financial Officer (CFO)" (vrij vertaald: "financieel directeur"): Wendy Kei

De invulling van de taken en bevoegdheden van de "Chief Executive Officer", "Vice-Presidents", "Secretary"" en "Chief Financial Officer" zullen afzonderlijk door de raad van bestuur vastgesteld worden.

- BESLOTEN HEEFT, met ingang van heden, alle bestaande bankbevoegdheden binnen de Vennootschap volledig in te trekken.

- BESLOTEN HEEFT , met ingang van heden, de hieronder vermelde bankbevoegdheden aan de volgende personen toe te kennen, volgens de verder uiteengezette regels en beperkingen:

(a) de heer Harsh B. Daial, bestuurder en 'Vice-President";

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(b) de heer James R.W. Pounds, bestuurder en "Vice-President";

(c) mevrouw Evy De Rycke, "Officer"; en

(d) mevrouw Eva Breuls, "Officer".

Deze personen zullen over de volgende bankbevoegdheden beschikken:

'alle rekeningen openen of sluiten bij kredietinstellingen in België of in het buitenland, en daarop alle verrichtingen uitvoeren;

" alle cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten ondertekenen, aanvaarden en endosseren; en

" alle leningen of kredietfaciliteiten en andere vormen van financiering aanvragen en aanvaarden zowel op korte als op middellange of lange termijn, en alle sommen die hieruit voortvloeien in ontvangst nemen.

De uitoefening van deze bankbevoegdheden wordt aan de volgende beperkingen onderworpen:

.de gezamenlijke handtekening van (i) enerzijds één "Vice-President" of "Officer" (zoals hoger gedefinieerd) en (il) anderzijds één andere/bijkomende "Vice-President" of "Officer" (zoals hoger gedefinieerd) is vereist voor elke verrichting ongeacht het bedrag van deze verrichting.

De bestuurders en de personen belast met de bankbevoegdheden hebben de bevoegdheid om de kredietinstellingen in te lichten van voormelde besluiten omtrent de bankbevoegdheden.

- BESLOTEN HEEFT, om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren Zij worden onder meer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)tormulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 13.06.2013, NGL 31.07.2013 13369-0368-040
22/05/2013 : AN332005
14/03/2013 : AN332005
07/09/2012 : AN332005
24/07/2012 : AN332005
03/11/2011 : AN332005
27/07/2011 : AN332005
30/07/2010 : AN332005
21/01/2010 : AN332005
20/08/2009 : AN332005
05/08/2009 : AN332005
21/04/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 APR. 2015

afdeling Afflefij~ri

Ondernemingsnr : 0464.577.540

Benaming

(voluit) : Dominion Diamond International

(verkort)

Rechtsvorrn : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoveniersstraat 30, 10de verdieping, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking van bijzondere (bank-)bevoegdheden - Volmacht voor de publicatieformaliteiten.

Er blijkt uit het proces-verbaal van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden pe telefoonconferentie op 1 april 2015 dat de raad van bestuur :

1, BESLOTEN HEEFT aile bijzondere (bank )bevoegdheden toegekend aan Evy De Rycke, met inbegrip: van maar zonder beperkt te zijn tot de bankbevoegdheden toegekend bij besluit van de raad van bestuur van 11 december 2013, waarvan een uittreksel bekendgemaakt is in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3. januari 2014 onder nummer 14004420, in te trekken met ingang van 1 april 2015.

2. BESLOTEN HEEFT, om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Bis; Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen tel handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden onder meer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)fonnulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hierbij neergelegd : notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 1 april 2015,

Voorbehoud

aan he

Belgise

Staatsbl

*150 786+

1







Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/03/2009 : AN332005
29/07/2008 : AN332005
08/07/2008 : AN332005
03/06/2008 : AN332005
03/06/2008 : AN332005
03/06/2008 : AN332005
06/12/2007 : AN332005
30/10/2007 : AN332005
03/08/2007 : AN332005
26/10/2006 : AN332005
18/08/2006 : AN332005
16/11/2005 : AN332005
30/08/2005 : AN332005
08/11/2004 : AN332005
05/08/2004 : AN332005
19/03/2004 : AN332005
28/08/2003 : AN332005
31/07/2003 : AN332005
19/05/2003 : AN332005
19/05/2003 : AN332005
11/02/2003 : AN332005
28/08/2002 : AN332005
23/07/2002 : AN332005
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 10.06.2015, NGL 21.09.2015 15590-0315-038
09/02/2002 : AN332005
20/07/2001 : ANA058151
07/07/2000 : AN332005
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.01.2016, GGK 15.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0474-032
02/09/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.01.2016, GGK 15.06.2016, NGL 29.08.2016 16506-0434-036

Coordonnées
DOMINION DIAMOND INTERNATIONAL

Adresse
SCHUPSTRAAT 15 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande