DOMO DE REFONTIRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMO DE REFONTIRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.415.473

Publication

03/01/2014
ÿþ~

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v anl1El$RGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblar

1111§1(1111111111

2 3 DEC. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr : 0468415473

Benaming

(voluit) : DOMO DE REFONTIRO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2300 Turnhout, Herentalsstraat 31 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV: SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Haeren, te Turnhout, op 13 december 2013, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vernielde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaarden de vennoten elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoekrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingstukken.

Tweede beslissing

De vergadering besliste de voorzitter en vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering besliste de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel te Turnhout overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaarde kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen en verklaarde geen opmerkingen te willen formuleren. Derde beslissing

De vergadering verklaarde zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningverslag en de vereffeningrekeningen goed te keuren.

Vierde beslissing

De vergadering verklaarde zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

Vijfde beslissing

De vergadering besliste tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. De vennootschap heeft dientengevolge opgehouden te bestaan en doofde het vruchtgebruik uit dat de vennootschap had op het appartement (Turnhout, Herentaisstraat 31 bus 5) en garagebox in het appartementsgebouw te Turnhout, Herentalsstraat 31.

Zesde beslissing

De vergadering besliste dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplicht termijn bij de heer Ruttens, voornoemd, te Turnhout, Herentafsstraat 31 bus 5.

Zevende beslissing

De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Van Nooten Wim", met zetel te 2300 Turnhout, Gemeentestraat 1 bus 1, BTW 6E0464.838.153 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door de heer Willy Van Nooten, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de stopzetting van het B.T.W.-nummer, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen en eventuele andere administraties,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christine Van Haeren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Hiermee neergelegd: afschrift van de akte - vereffeningsverslag - akkoordvonnis vereffeningsverslag

f

,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-k

10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 30.04.2013 13112-0570-012
22/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



subrei geit)yU ter grime van ne

" RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 APR. 2013

TURNHOUT Gr'Lfff Griffier,

IIIIWVVIVIII~IA~NI

306266fi*

v beh aa Be Sta

Ondernemingsnr : 0468.415.473

Benaming

(voluit) : DOMO DE REFONTIRO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2300 Turnhout, Herentalsstraat 31 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV: Vrijwillige ontbinding - In vereffening stelling - Benoeming vereffenaar - Aanpassing statuten

Uit een akte verseden voor notaris Christine Van Haeren, te Tumhout, op 21 maart 2013 dragende volgende registratiemelding: "Geboekt drie bladen geen verzendingen te Turnhout reg. de 25 maart 2013 boek 696 folio 10 vak 01, Ontvangen vijfentwintig euro R: 25 EUR Voor de Ontvanger, (getekend) ivo Matthys", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde gemelde vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing -- Vervroegde goedkeuring van de jaarrekening

De enige vennoot verklaarde de jaarrekening afgesloten op 31 december 2012 ondervangen te hebben- ontvangen. Hij heeft er kennis van genomen. Hij verklaarde geen opmerkingen te hebben en deze goed te. keuren.

Tweede beslissing  Goedkeuring resultaatverwerking

Het te bestemmen winstsaldo van het boekjaar afgesloten op 31 december 2012 bedraagt 43.904,33 euro. Dit is samengesteld uit de overgedragen winst van het vorige boekjaar, afgesloten op 31 december 2011, ten bedrage van 80.709,30 euro minus het verlies van het boekjaar, afgesloten op 31 december 2012, ten bedrage van 36.804,97 euro. De te bestemmen winst wordt als volgt verwerkt: over te dragen winst 43.904,33 euro.

De vergadering verklaarde deze resultaatverwerking goed te keuren.

Derde beslissing Kwijting zaakvoerder

De vergadering verleende kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het boekjaar afgesloten op 31 december 2012,

Vierde beslissing  kennisname verslagen

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van de voorlezing van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor. Ze verklaarde kennis te hebben genomen van deze verslagen en de erbij gevoegde staat van actief en passief per 31 december 2012, om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen en hierover geen opmerkingen te hebben; zij sloot zich aan bij de conclusies, die erin vervat zijn.

Vijfde beslissing  Vervroegde ontbinding

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de heer RUTTENS Georges, zaakvoerder in functie.

Zesde beslissing  Benoeming vereffenaar

De vergadering besliste tot vereffenaar te benoemen: de heer RUTTENS, Georges René, geboren te Mechelen op 16 april 1949, wonende te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 31 b005, die uitdrukkelijk verklaarde het hem toegekende mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enig beroepsverbod.

De benoeming van de vereffenaar werd ter bevestiging voorgelegd aan de voorzitter de Rechtbank van Koophandel te Turnhout, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zevende beslissing  Bepaling machten vereffenaar

ledere vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door een vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Achtste beslissing  coördinatie van de statuten

Ingevolge voorgaande beslissingen, waaronder de ontbinding van de vennootschap, beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst, welke hierna bij uittreksel worden weergegeven:

I. De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Christine Van Haeren, notaris te Turnhout op 21 maart 2013; haar benaming luidt "DOMO DE REFONTIRO in vereffening".

II. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 31 bus 5. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Ill. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening.

IV. De vennootschap heeft tot doel:

-Consultancy, het verlenen van advies, bijstand, beheer en diensten:

a.op alle bedrijfseconomische vlakken, zoals onder meer op het vlak van management, beheer, administratie, organisatie, recht, financiën en dat aan aile ondernemingen, bedrijven, vennootschappen associaties, in zowel publieke als private organisaties, derden onder welke vorm ook en in de breedste zin zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, hun activiteiten en de belangen van hun betrokkenen ten goede kan komen.

b.op technisch en commercieel vlak met betrekking tot studies, ontwikkeling, engineering, commercialisatie, verkopen vertegenwoordiging van welkdanige machines, outillage, materieel, goederen, systemen en rechten. -Bedrijfsmanagement: De studie en het management van technische en administratieve projecten.

Het uitvoeren van interim managementopdrachten rechtstreeks bij de klant of als onderaannemer van een andere vennootschap,

Het verlenen van managementadvies rechtstreeks bij de klant of ais onderaannemer van een andere vennootschap.

De adviesverlening bij de studie en de uitvoering van technische en administratieve projecten.

-Human Resources.

-opleiding, training en vorming

-strategische planning

-innovatie en change management

-marketing en communicatie

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel; de vennootschap kan ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toelaten, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

V. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (19.000 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VI. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

ledere vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

VII. Het boekjaar gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

VIII. De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar, conform de wettelijke

voorschriften.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christine Van Haeren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- bijzonder verslag zaakvoerder

- staat van actief en passief

- verslag bedrijfsrevisor

- bevestiging benoeming vereffenaar

. " Voór-

gbehoud'en

aan het

Belgisch

Staatsblad

,___

a

f r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.05.2012 12147-0429-010
25/05/2012
ÿþMotl Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

na neerlegging ter griffie van

ELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 APR. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

AD" -_ De griffier

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1 " izassaao"

11

MONITEU BELG

16-0 2012 ELGISCH " TAATSB

Ondernemingsnr : 0468415473

Benaming

(voluit) : DOMO DE REFONTIRO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsstraat 31 bus 5, 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 30 april 2012:

De bijzondere algemene vergadering beslist om het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de heer WELLS Richard, woonachtig te 1040 BRUSSEL, Rue de l'Outremont 18, NN 49.01.08-369-39. Het ontslag gaat in vanaf 01/05/2012.

Tevens beslist de bijzondere algemene vergadering om de kandidatuur als zaakvoerder te aanvaarden van de heer RUTTENS Georges, woonachtig te 2300 TURNHOUT, Herentalsstraat 31 bus 5, NN 49.04.16-439-41. Zijn functie vangt aan op 01/05/2012 en is onbezoldigd.

RUTTENS Georges

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 10.06.2011 11158-0066-010
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10344-0318-011
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 20.06.2009 09266-0052-008
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 24.06.2008 08279-0152-008
08/05/2008 : TU086154
31/07/2007 : TU086154
12/06/2007 : ME086154
30/06/2005 : ME086154
24/06/2004 : ME086154
27/06/2003 : ME086154
03/08/2002 : ME086154
03/08/2001 : ME086154

Coordonnées
DOMO DE REFONTIRO

Adresse
HERENTALSSTRAAT 31, BUS 5 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande