DOMUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.939.923

Publication

28/08/2014 : AN328345
24/08/2012 : AN328345
25/02/2015 : AN328345
02/09/2011 : AN328345
18/02/2011 : AN328345
06/08/2010 : AN328345
27/10/2009 : AN328345
07/08/2009 : AN328345
30/07/2008 : AN328345
02/08/2007 : AN328345
31/08/2006 : AN328345
11/08/2006 : AN328345
08/07/2015
ÿþ --rpc--'Fy u>r~ka; Mod woPo 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Reohtlarank vsm koophandel

AntwOrqRn

25 JUNI 2015

afcielirn MerPen

Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatsbia

Ondernemingsnr : 0462.939.923.

Benaming

(voluit) : DOMUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen-Deurne, Unitaslaan 81

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - DOELSUITBREIDING - KAPITAALVERHOGING - BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING(EN) - HERFORMULERING VAN STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op drieëntwintig juni twee duizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijk DOMUS, gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Unitaslaan 81, opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Rochtus met standplaats te Antwerpen op zes maart negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie april daarna onder het (referte)nummer 980403-304, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen wijzigen naar 2970 Schilde, Zandhovensebaan 55.

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. TWEEDE BESLISSING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stem-men de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de voorgenomen en hierna vermelde van het maatschappelijk doel,

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op dertig maart tweeduizend vijftien.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Voormeld verslag van de zaakvoerder(s) met bijgevoeg-de staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van. Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging in het desbetreffend artikel van de statuten, na de woorden 'boten en hun toebehoren" van volgende tekst:

"- Import en export, groot- en kleinhandel in alle roerende goederen, dit zowel via rechtstreekse verkoop als via webtoepassingen.

- Aankoop, opslaan, verkopen, verdelen, huren en ver-huren, groot- en detailhandel van alle producten van huishoudelijk gebruik voor de woonomgeving en voor de opberging van speelgoed en alle andere producten vanuit de groep TUPPEWARE en dit zowel in binnen- als in buitenland.

-Ambulante handel, het organiseren van workshops en alle mogelijke commerciële evenementen.

- Engineering, analyse, import, export, verdeling, vervaardiging, ontwerp, herstelling en onderhoud van alle toepassingen in mechanica en elektromechanica.

- Onderzoek en ontwikkeling op gebied van spitstechnologie, alsook de uitbating ervan en verdeling via gelijk welk medium.

- Automatisatie in ruime zin en het op elkaar afstemmen van productie-, bewerking- en verwerkingsprocessen en technieken. Het fabriceren, het construeren, het herstellen, het huren, het verhuren en het onderhouden van deze processen en technieken.

- Het verlenen van diensten, het verhandelen van goederen en het uitvoeren van diagnoses, haalbaarheidsstudies, advies, ontwerpen en elke andere opdracht met betrekking tot proces automatisering en, ten be-hoeve van de (pre)fabricatie, onderhoud, uitbreiding of renovatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Projectbegeleiding van installaties in voedingsmiddelen of in de farmaceutische, biochemische en aanverwante industrieën.

- Integratie van MES-systemen (Manufactoring Execution Systems).

- Het verlenen van advies, berekeningen en tekeningen met betrekking tot HVAC-technieken (Heating Ventilation Airconditioning Cooling).

- Levering en plaatsing van domotica, immotica en alle andere toepassingen inzake automatisatie;

- De installatie van alarminstallaties, elektrotechnische installaties, zonnepanelen, windmolens alsook het

opwekken van energie met groene energie ;

- Het aannemen en uitvoeren van alle werkzaamheden aangaande plaatsen, ondersteunen, oprichten,

onderhouden, herstellen, afwerken en schoonmaken van :

- elektrische installaties en aanverwante systemen, met inbegrip van alle toebehoren.

- verwarmings- en sanitaire installaties en aanverwante systemen, met inbegrip van alle toebehoren. - alle overige technieken en afwerkingselementen in gebouwen.

- houten-, metalen-, kunststof-, stenen-, betonnen- en gecombineerde constructies in meest ruime zin.

- hard- en software, netwerkinfrastructuur, industriele automatisering, aile informatie- en communicatietechnologieën.

Ontwikkeling en analyse van alle softwaretoepassingen, het ontwerp en beheer van websites, alle infor-maticadiensten in meest ruime zin.

- Het voorbereiden en opmaken van plannen, met inbegrip van begeleiding bij de keuring van alle elektrische installaties.

- Het uitvoeren van technische expertises.

- Het uitvoeren en begeleiden van aile controles op-gelegd door het AREI waaronder een gelijkvormigheids-controle voor een nieuwe installatie (art.270), een gelijkvormigheidscontrole bij wijziging of uitbreiding van de installatie (arf.270), een gelijkvormigheidscontrole bij een aanvraag van tot verzwaring van de aansluiting (art.276) en afwijkende beschikkingen (art.278), een gelijkvormigheidscontrole bij verkoop van een wooneenheid en afwijkende beschikkingen (art.278), een periodieke controle 25 jaar na indienstname (art.271) en afwijkende beschikkingen (art.271bis).

- Coördinatie van alle bouwwerken.

- Isolatiewerken in alle mogelijke toepassingen, waaronder thermische- en geluidsisolatie.

- Agentuur, commissaris, makelaar bij de handel in alle roerende goederen.

- Technisch tekenbureau. Bureau voor onderzoek en ontwikkeling.

- Project- en interim-management, met inbegrip van advisering op het gebied van technieken, technische

installaties, kostprijs, energiebeleid, en dergelijke.

- Het uitvoeren van alle expertises, waaronder auto-expertises.

- Studie- en adviesbureau in de meest ruime zin. Valorisatie van kennis en technieken.

- Managementactiviteiten in ruime zin, waaronder het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het

vertegenwoordigen van bedrijven.

- De uitoefening van bestuurders- of vereffeningsmandaten in andere vennootschappen.

- Het participeren In en het financieren van andere vennootschappen.

- De aankoop, de verkoop, verkaveling, bouwpromotie, grondwerken, afbraak, (ver)bouw, omvorming,

herwaardering, verhuring, onderverhuring, het beheer en het onderhoud van alle bebouwde of onbebouwde

onroerende goederen, de onderhandelingen van alle overeenkomsten, voor eigen rekening, met betrekking tot

onroerende en roerende rechten die er rechtstreeks uit voortvloeien en alle diensten die er betrekking op

hebben,

- Studie- en adviesbureau met betrekking tot het bovenstaande, met inbegrip gerechtelijke en alle andere expertises. Het uitvoeren van schattingen en staten van bevinding.

- Het beheer, de instandhouding, de exploitatie, de verhuur, het kopen en verkopen van alle soorten on-

roerende goederen. Patrimoniumvennootschap.

- Human Resources, communicatietraining.

- Professional coaching, ondersteuning, begeleiding en advies aan bedrijven, natuurlijke personen en alle

mogelijke instellingen.

- Het geven van opleidingen en instructies in diverse doelgebieden. Educatie, onderwijs, docent, rector en aanverwante diensten.

-De aankoop, uitbouw, beheer en onderhoud van alle mogelijke goederen en middelen die deze doelstellingen kunnen helpen realiseren.

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor sub b. vermeld en genomen besluit inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. DERDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Verder beslist de vergadering voor zoveel als nodig het kapitaal te wijzigen van Belgische frank naar euro en bijgevolg om het in Belgische frank uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in euro tegen de officiële omrekeningskoers.

4 ç

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VIERDË BESLISSING.

a. De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeven euro en negenennegentig cent (¬ 7,99) om het kapitaal te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen door incorporatie in het kapitaal van voormeld bedrag van zeven euro en negenennegentig cent, af te houden van de beschikbare reserves zoals zij vermeld staan in de laatste goedgekeurde jaarrekening.

Bijgevolg dient het bedrag van de beschikbare reserves zoals deze blijkt uit voormelde jaarrekening, verminderd te worden met voormeld bedrag van zeven euro en negenennegentig cent.

De vennoten behouden dan ook hetzelfde aantal aandelen als voorheen, die dezelfde fractie van het kapitaal blijven vertegenwoordigen.

b. De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap effectief werd gebracht op achttienduizend zeshonderd euro.

c, Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. VIJFDE BESLISSING, HERFORMULERING VAN STATUTEN.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: DOMUS.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Zandhovensebaan 55.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland. De vennootschap heeft tot doel:

Alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen zowel in België als in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de aan- en verkoop, de ruiling, de verhuring, de inhuurneming, de onder- of voorverhuring, het pachten, verpachten, het beheer, de valorisatie, het coördineren van bouw, het doen bouwen voor derden, het laten afwerken, herstellen en voltooien door derden van alle om het even welke gebouwen, terreinen of andere onroerende goederen, alsook de aan- en verkoop, de ruiling, de verhuring, de inhuurneming, de onder-of voorverhuring van auto's, caravans, mobilhomes, boten en toebehoren.

- Import en export, groot- en kleinhandel in alle roerende goederen, dit zowel via rechtstreekse ver-koop als via webtoepassingen.

- Aankoop, opslaan, verkopen, verdelen, huren en verhuren, groot- en detailhandel van alle producten van huishoudelijk gebruik voor de woonomgeving en voor de opberging van speelgoed en alle andere producten van-uit de groep TUPPEWARE en dit zowel in binnen- als in buitenland.

- Ambulante handel, het organiseren van workshops en alle mogelijke commerciële evenementen.

- Engineering, analyse, import, export, verdeling, vervaardiging, ontwerp, herstelling en onderhoud van alle toepassingen in mechanica en elektromechanica.

- Onderzoek en ontwikkeling op gebied van spitstechnologie, alsook de uitbating ervan en verdeling via gelijk welk medium.

- Automatisatie in ruime zin en het op elkaar afstemmen van productie-, bewerking- en verwerkingsprocessen en technieken. Het fabriceren, het construeren, het herstellen, het huren, het verhuren en het onderhouden van deze processen en technieken.

- Het verlenen van diensten, het verhandelen van goederen en het uitvoeren van diagnoses, haalbaarheids-studies, advies, ontwerpen en elke andere opdracht met betrekking tot proces automatisering en ten behoeve van de (pre)fabricatie, onderhoud, uitbreiding of renovatie.

- Projectbegeleiding van installaties in voedingsmiddelen of in de farmaceutische, biochemische en aanverwante industrieën,

- Integratie van MES-systemen (Manufactoring Execution Systems).

- Het verlenen van advies, berekeningen en tekeningen met betrekking tot HVAC-technieken (Heating

Ventila-tion Airconditioning Cooling).

- Levering en plaatsing van domotica, immotica en alle andere toepassingen inzake automatisatie;

- De installatie van alarminstallaties, elektrotechnische installaties, zonnepanelen, windmolens alsook het

opwekken van energie met groene energie ;

Het aannemen en uitvoeren van alle werkzaamheden aangaande plaatsen, ondersteunen, oprichten,

onderhouden, herstellen, afwerken en schoonmaken van :

elektrische installaties en aanverwante systemen, met inbegrip van alle toebehoren.

- verwarmings- en sanitaire installaties en aanverwante systemen, met inbegrip van alle toebehoren.

- aile overige technieken en afwerkingselementen in gebouwen.

- houten-, metalen-, kunststof-, stenen-, betonnen- en gecombineerde constructies in meest ruime zin.

- hard- en software, netwerkinfrastructuur, industriele automatisering, alle informatie- en communicatie-

technologieën.

- Ontwikkeling en analyse van alle softwaretoepassingen, het ontwerp en beheer van websites, alle infor-maticadiensten in meest ruime zin.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het voorbereiden en opmaken van plannen, met inbegrip van begeleiding bij de keuring van alle elektrische installaties.

- Het uitvoeren van technische expertises.

- Het uitvoeren en begeleiden van alle controles op-gelegd door het AREI waaronder een gelijkvormigheids-controle voor een nieuwe installatie (art.270), een gelijkvormigheidscontrole bij wijziging of uitbreiding van de installatie (art.270), een gelijkvormig-heidscontrole bij een aanvraag van tot verzwaring van de aansluiting (art.276) en afwijkende beschikkingen (art.278), een gelijkvormigheidscontrole bij verkoop van een wooneenheid en afwijkende beschikkingen (art.278), een periodieke controle 25 jaar na indienstname (art.271) en afwijkende beschikkingen (art.271bis).

-

Coördinatie van alle bouwwerken.

- Isolatiewerken in alle mogelijke toepassingen, waaronder thermische- en geluidsisolatie.

- Agentuur, commissaris, makelaar bij de handel in alle roerende goederen.

- Technisch tekenbureau, Bureau voor onderzoek en ontwikkeling.

- Project- en interimmanagement, met inbegrip van advisering op het gebied van technieken, technische

installaties, kostprijs, energiebeleid, en dergelijke.

- Het uitvoeren van alle expertises, waaronder auto-expertises.

- Studie- en adviesbureau in de meest ruime zin, Valorisatie van kennis en technieken.

- Managementactiviteiten in ruime zin, waaronder het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven.

- De uitoefening van bestuurders- of vereffeningsmandaten in andere vennootschappen.

- Het participeren in en het financieren van andere vennootschappen.

- De aankoop, de verkoop, verkaveling, bouwpromotie, grondwerken, afbraak, (ver)bouw, omvorming, herwaardering, verhuring, onderverhuring, het beheer en het onderhoud van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen, de onderhandelingen van alle overeenkomsten, voor eigen rekening, met betrekking tot onroerende en roerende rechten die er rechtstreeks uit voortvloeien en alle diensten die er betrekking op hebben.

- Studie- en adviesbureau met betrekking tot het bovenstaande, met inbegrip gerechtelijke en alle andere expertises. Het uitvoeren van schattingen en staten van bevinding.

- Het beheer, de instandhouding, de exploitatie, de verhuur, het kopen en verkopen van alle soorten onroerende goederen. Patrimoniumvennootschap.

- Human Resources, communicatietraining.

- Professional coaching, ondersteuning, begeleiding en advies aan bedrijven, natuurlijke personen en alle mogelijke instellingen.

- Het geven van opleidingen en instructies in diverse doelgebieden. Educatie, onderwijs, docent, rector en aanverwante diensten.

-De aankoop, uitbouw, beheer en onderhoud van alle mogelijke goederen en middelen die deze doelstellingen kunnen helpen realiseren,

Deze opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

w Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

- Iedere zaakvoerder alleen vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig in en buiten rechte, bij aile rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

- De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

'-

V oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ten aanzien van derden zal Vde gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een" exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldiging en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders ook vaste onkostenvergoedingen toekennen. Het bepalen van de vergoedingen aan de zaakvoerder blijft een beslissing van de algemene vergadering en ook al schept dit een traditie, dan nog bouwt het geen verworven rechten op naar de toekomst toe.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste maandag van de maand mei om vijftien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft, recht op een gelijk deel,

Zijn aile aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

ZESDE BESLISSING. BENOEMING VAN EEN BIJKOMENDE (GEWONE) ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen bevestigt de algemene vergadering haar eerder genomen beslissing om vanaf één april tweeduizend vijftien als bijkomende zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen: de heer Erwin Panen, voornoemde vennoot sub 9 die verklaard heeft dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaard heeft de opdracht te aanvaarden.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan AC/S Accountants & Belastingconsulenten NV, te 2200 Herentals, Lierseweg 238, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap ais (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en herformulering van statuten.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte zetelverplaatsing, doelsuitbreiding, kapitaalverhoging,

benoeming bijkomend zaakvoerder, statutenwijziging(en), herformulering van statuten - historiek met coordinatie der statuten - verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2005 : AN328345
27/07/2015 : AN328345
16/10/2003 : AN328345
09/09/2003 : AN328345
03/09/2003 : AN328345
03/09/2003 : AN328345
01/09/2003 : AN328345

Coordonnées
DOMUS

Adresse
ZANDHOVENSEBAAN 55 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande