DOMUS CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMUS CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.364.517

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.09.2014, NGL 30.09.2014 14620-0578-007
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 30.10.2013 13647-0536-008
02/04/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1`1eer:JejÙ{lef~` EIfI, r;

van Koophandel í;nr di, ,;Oee7r

Griffie 2

IIIiuoiuiu~~ui

*130510

bá r" i

0 B str lui





ui

Ondernemingsar ; 0423.364.517

Benaming

(voluit) : DOMUS CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2980 Zoersel, Rodenbachlaan 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 5 maart 2013 Geregistreerd tien bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 14 maart 2013, boek 289, blad 42, vak 16. Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteurwn. (get) H. Huberland.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing  Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoot, voormeld, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoot kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 2 november 2012 door 1) de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOMUS PRO", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Rodenbachlaan 8; en 2) de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOMUS CONSTRUCT", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Rodenbachtaan 8, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, op 19 december 2012, en waarvan de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2013, onder nummers 13000375 en 13000376.

Tweede beslissing  Fusiebesluit Overgang onder algemene titel van het vermogen

De vergadering keurt voormeld fusievoorstel goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOMUS CONSTRUCT", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Rodenbachlaan 8, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOMUS PRO", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Rodenbachlaan 8, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaan de gehele vermogens van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

DERDE beslissing  Doeluitbreiding

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel :-

Ruwbouwwerken, voegwerken, het bouwen van "sleutel op de deur", het promoten van bouwwerken, het slaan van heipalen en het aanbrengen, van damplanken, alsmede de algemene bouwonderneming. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties die een gelijkaardig doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende of onroerende, industriële of. financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel :

- de verhuur en handel in onroerende goederen, te weten projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening; de verhuur van eigen onroerend goed; bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van_derden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- aankoop, verkoop, belegging, verhuring, beheer, bemiddeling, consultancy, expertises, bouwen, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen en aanverwante activiteiten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden zowel in België als in het buitenland.

- ruwbouwwerken, voegwerken, het bouwen van "sleutel op de deur", het promoten van bouwwerken, het slaan van heipalen en het aanbrengen, van damplanken, alsmede de algemene bouwonderneming.

- ontwerp, fabricatie, groot- en kleinhandel, onderhoud, herstelling en consultancy van alle elektronische, elektrische en optische systemen, toestellen en hun toebehoren en onderdelen, alsmede van meer uitgebreide systemen waarvan eerstgenoemde deel uitmaken; aan- en verkoop van elektronische, elektrische en optische componenten en onderdelen; computers, hard- en software.

- onderneming, groot- en kleinhandel in wooninrichting en decoratie allerhande, groendaken, tuinaanleg en tuinonderhoud, aanleg en onderhoud van zwembaden, zwemvijvers, vijvers, plaatsen van PV systemen (zonnepanelen) enzovoorts.

- Groot- en kleinhandel van toestellen met betrekking tot wellness, sport en vrije tijd;

-Groot en kleinhandel , import en export van kunstvoorwerpen, curiosa, antiek, decoratiemateriaal allerhande , glaswerk,juwelen, meubelen, omlijstingen in alle moegelijke vormen en materialen, dit in de meest uitgebreide zin van het woord, alsook alles wat hiermee verband houdt;

Het bevorderen van de cultuur door o.a. het organiseren van allerhande culturele manifestaties met betrekking tot de beeldende kunst, architectuur, design, literatuur, muziek, enzovoorts;

Het inrichten van cursussen en seminaries, evenementen, incentives en tentoonstellingen;

Verhuur van alle mogelijke roerende en onroerende goederen die hiermee verband houden, Organisatie en exploitatie van theater -, amusements - en culturele producties, congressen.

Alle verrichtingen die in verband staan met de uitvoerende productie van entertainment, muzikale adaptatie, componist, arrangeur, uitschrijven van partituren, verzorgen van optredens muziekuitgever, muzikaal technische en elektronische activiteiten ,geluidsmixer, concepten voor radio, televisie, film, video, en eender welk medium of drager en dit in de meest uitgebreide zin.

Het verwerven van auteursrechten als gevolg van bovenstaande activiteiten.

De exploitatie van schouwburgen, theaters, concertzalen, music-halls, cabarets en andere accommodaties voor podiumkunst.

De kaartverkoop en plaatsbespreking.

De activiteiten van impresariaten en agenten ten behoeve van individuen , gewoonlijk met het oog op het aangaan van verplichtingen bij de film, bij theaterproducties of eiders in de amusementswereld of in de sport, alsmede het onderbrengen van boeken, toneelstukken , kunstwerken, foto's enz. bij uitgevers, producenten, enzovoorts.

De exploitatie van geluidsopnamestudio's voor derden;

De uitbating van drankgelegenheden , de verkoop van rookwaren;

De aanneming van feesten en de uitbating van een discobar;

Inrichten van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming. Alle vormen van particulier onderwijs op elk niveau en type en voor elk beroep of opleiding

- Aile activiteiten, direct of indirect betrekking hebbend op aan- en verkoop,

fabricatie en verwerking, groot en kleinhandel, vertegenwoordiging, import en export, verkoop op commissie van aile kleding en schoeisel zowel voor heren, dames ais kinderen, evenals alle accessoires en aanverwante artikelen in de meest ruime zin,

- Het beheren van bedrijven, ondermeer door uitvoeren van, of deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen,

De vennootschap heeft vervolgens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

2. Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- of verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waarde papieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Voor-

,i?ehoueen

aan het

Belgisch

staatsblad

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap heeft bovendien tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft tenslotte tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handeisvennootschappen, administratiekantoor, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of on-'rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelne-men in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva de dato 12/02/2013 van het verslag van de zaakvoerders de dato 12/02/2013 welk de uitbreiding van het maatschappelijk doel verantwoordt.

VIERDE beslissing  Machten tot uitvoering

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen.

VIJFDE beslissing _ Machten tot uitvoering

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent alle machten aan "BOEKHOUDKANTOOR DCC" met zetel te 2870 Breendonk, Hoogeinde 88, voor wie alhier optreedt Sascha De Cleyn, evenals aan haar bediende, aangestieden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling , de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voor ontledend uittreksel (get.) Dick Van Laere, notaris

_Tegelijkneergelee_afschrift.at e 5Ja/201.31ntoudertde_çoërdinatie Yen statuten.

op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2013
ÿþ wt" Med Wad Iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank pw, .,:,,,?!erdlel te Antwerpen, op

Grifi'à DEC, 2012

IuIIu~~~ium~~~iurM

*i30003~

Ondememingsnr : 0423.364.517 Benaming

(voluit) : Domus Construct (verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Rodenbachlaan 8 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onàerwer akte : Fusievoorstel geruisloze fusie

Op 2 november heeft het bestuursorgaan van de bvba Domus Construct een fusievoorstel tot geruisloze fusie bij overname van de bvba Domus Pro door de bvba Domus Construct goedgekeurd. Dit voorstel werc neergelegd ter griffie en luidt als volgt

Bvba Domus Construct

Rodenbachlaan 8, 2980 Zoersel

RPR Antwerpen

BE 0423.364.517

FUSIEVOORSTEL. BIJ FUSIE MET 100 % DOCHTERVENNOOTSCHAP

Net bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 2 november 2012 beslist het onderhavig: fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen: aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 toi en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie toi stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als

" de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

- de overnemende vennootschap DOMUS CONSTRUCT bvba, met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, : Rodenbachlaan 8 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemings-'nummer BE 0423.364.517

- de overgenomen vennootschap DOMUS PRO bvba met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Rodenbachlaan 8 , ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemings-nummer BE 0476.411.837

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het vol-'gende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitenge-twone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

11. Identificatie van de betrokken venncotschappen (art 7191° W. Venn.)

1.1.1 Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

DOMUS CONSTRUCT bvba werd opgericht op 9 november 1982 bij akte verleden voor notaris Nouwkens Geert kantoorhoudend te Malle. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblac van 24 november 1982 onder het nummer 2244-10 hierna genoemd overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

.- 18 oktober 1990 bij akte verleden voor notaris Nouwkens Geert kantoor houdend te Malle gepubliceerd ir

de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 november 1990 onder het nummer -901110-139

-24 februari 1999 bij akte verleden voor notaris Nouwkens Geert kantoor houdend te Malle en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 maart 1999 onder het nummer 990317-278.

-16 december 2004 bij akte verleden voor notaris Van der Aa & Van Laere kantoor houdend te Antwerpen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2005 onder hernummer 0006222.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 ZOERSEL, Rodenbachlaan 8

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 25C aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tol 6200,00 EUR.

Doel

Het doel van de vennootschap is ruwbouwwerken, voegwerken, het bouwen van " sleutel op de deur", het promoten van bouwwerken, het slaan van heipalen en het aanbrengen van damplanken , alsmede de algemene bouwonderneming.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door Dse nv, 0426.676.868 zaakvoerder, vertegenwoordigd door De

Schutter Patrick.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het onderne-

mingsnummer BE 0423.364.517

Aandeelhouders/vennoten

De huidige aandeelhouders/vennoten van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

De Schutter Patrick 250 aandelen

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

DOMUS PRO BVBA werd opgericht op 20 december 2001 bij akte verleden voor notaris

De Cort Caroline, kantoor houdend te Wilrijk . De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad van 04 januari 2002 onder het nummer 2002010104 hierna genoemd de overge-nomer

vennootschap:

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 11 mei 2009 bij akte verleden voor notaris Van Laere Dick , kantoor houdend te Antwerpen en gepu-bliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 jun 2009 onder het nummer 0086229

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Rodenbachlaan 8, Zoersel 2980

Kapitaal

Het Kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.550,00 EUR. Het is verdeeld in 10C aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort toi 6.200,00 EUR.

Doel

Het doel van de vennootschap is de verhuur en handel in onroerende gelederen, te weten projectontwikkeling en handel in onroerend goed van eigen rekening; de verhuur van eigen onroerend goed; bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden alsmede de algemene bouwonderneming

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door Dse nv, 0426.676.868 zaakvoerder, vertegenwoordigd door De

Schutter Patrick.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het onderne-

mingsnummer BE 0476.411.837

Aarideelhouderslvermoten

De huidige aandeelhoudersNennoten van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Domus Construct 100 aandelen

1,2. Boekhoudkundige datum ( art. 719 2e W.Venn)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2013

1.3. Bijzondere rechten (art, 719 3e W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4e W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurderslzaakvoerders van de overgenomen

nootschap, noch aan de bestuurders/zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan ver-

bonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste

worden genomen.

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal warden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2. Verbintenissen

Ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dil voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften var het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kadervan dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk,

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.3 Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de recht-bank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuurlhet college van zaakvoerders/zaakvoerder(s) alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 31 januari 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 2 november 2012 te Zoersel in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

.*

Voor de overnemende vennootschap

Dse nv , vertegenwoordigd door

De Schutter Patrick Voor de overgenomen vennootschap

Dse nv, vertegenwoordigd door

De Schutter Patrick

e Voor-

. gehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zaakvoerder

Dse nv

vertegenwoordigd door Patrick De Schutter

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2012
ÿþOndernemingsnr : 0423.364.517

Benaming

(voluit) : Dom us Construct

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Damhertenlaan 16 - 2610 Wilrijk (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders -verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 23 augustus 2012 blijkt dat het ontslag als'. zaakvoerder aanvaard is van de 6VBA Basileia, met zetel te Bervoetstraat 4, 2000 Antwerpen, (ondernemingsnummer 0860182.409) en hebbende als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Konings,; wonende te Rosier 27, 2000 Antwerpen en dit met onmiddellijke ingang op 23 augustus 2012.

Door de betrokken algemene vergadering werd benoemd tot zaakvoerder de heer Patrick De Schutter, wonende te 2980 Zoersel, Rodenbachlaan 8.

De algemene vergadering en, voor zover nodig, de zaakvoerders in functie, hebben besloten om de zetel van de vennootschap te verplaatsen met onmiddellijke ingang naar het adres Rodenbachlaan 8, 2980 Zoersel.

De zaakvoerders van BVBA Domus Construct hebben een bijzondere volmacht toegekend aan Arnaud' Clybouw, accountant van A.C. Burg. BVBA, kantoor houdende te Damhertenlaan 16, 2610 Wilrijk (Antwerpen), alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten in het kader van de neerlegging en bekendmaking te vervullen m.b.t. de besluiten genomen in de algemene vergadering van 23 augustus 2012,

Arnaud Clybouw

Bijzonder gevolmachtigde

Mod Woid 75.7

L`üik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

Ilu I II 11111111 II II

*12153558*

~

Neergelegd ter griffie AntWe pen

~Q Qpbank

van Koophandel t

03 SEP 201Z

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 23.08.2012, NGL 30.08.2012 12538-0546-013
06/07/2012 : AN233088
10/11/2011 : AN233088
17/01/2011 : AN233088
14/10/2010 : AN233088
06/10/2009 : AN233088
03/10/2008 : AN233088
24/10/2007 : AN233088
06/10/2006 : AN233088
09/03/2006 : AN233088
28/11/2005 : AN233088
11/01/2005 : AN233088
28/05/2004 : AN233088
02/12/2003 : AN233088
23/05/2003 : AN233088
12/03/2003 : AN233088
08/09/2015
ÿþ

!Lean



i 11 1111N1

15127631*

Mod2j

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

Rechtbenk van koophandPi

Antweroen

2 8 AUG. 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0423.364.517

Benaming

(vota) Domus Construct

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Rodenbachlaan 8 2980 Zoersel

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering dd 15/7/2015- verplaatsen van de zetel

Het verplaatsen van de maatschappelijke- en de exploitatiezetel naar Wandelweg 52 te ZOERSEL, 2980 en dit vanaf 15/7/2015 wordt aanvaard.

De Schutter Patrick

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2002 : AN233088
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.09.2015, NGL 09.10.2015 15644-0486-009
03/06/1999 : AN233088
17/03/1999 : AN233088

Coordonnées
DOMUS CONSTRUCT

Adresse
WANDELWEG 52 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande