DOW BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOW BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.060.140

Publication

24/07/2014
ÿþMod Word 11.1

a i ï ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

14 1111 2814

afdeling Antwerpen

CurlffiP

Bjtagen bij liétRèlgiscfiSfá lsbTád = 24707T2bT2f - Annexes an1VYóniteur bér

Ondernemingsnr : 4443.060.140

Benaming

(voluit) : DOW BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sneeuwbeslaan, 20/10, B-2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderweg akte : Herbenoeming van de commissaris

Uittreksel uit de Notulen van de Algemene Vergadering gehouden op 28.06.2013.

Na kennis genomen te hebben van de verslagen aangekondigd in de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN akte te nemen van de benoemingsperiode van de commissaris van de vennootschap : de firma Deloitte Bedrijfsrevisoren BVo.v.v.e.CVBA, Pegasus Park, Berkenlaan 8b, B-1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans. Deze benoemingsperiode eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering. De vergadering beslist als commissaris te herbenoemen, met onmiddellijke ingang, de heer Dirk Cleymans voor een periode van 3 jaar, eindigend onmiddellijk na de algemene vergadering te houden in 2016.

BESLOTEN akte te nemen van de huidige zaakvoerders:

* J.W. Huisman

* F. Berkhof

* M.B. Stoot, en

* G.E.A. van Poorten

Hun mandaat is voor onbepaalde duur en wordt kosteloos uitgeoefend.

M.B. Sloot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/03/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie , na neerlegging ter griffie van de akte





u







t. e , 'tbYT 1;11 ';_~ n~-°9ii~

E~~a.d....~ieer

~

vZ ~ r ~~

=~ ~xa y~~~:~.~c {, ,n krf~; qij: ;1"; ~a l~~ ~0~4

~3

Griffie

Ondernemingsnr 0403.060.140

Benaming (voluit) : DOW BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sneeuwbeslaan 20 bus 10

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Filip Rolvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op één maart tweeduizend veertien;

DAT:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOW BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Sneeuwbeslaan 20 bus 10, BTW BE-403.060.140, rechtspersonenregister ; Antwerpen 0403.060.140., overnemende vennootschap, bij wijze van fusie, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOW ZWIJNDRECHT", gevestigd te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Sneeuwbeslaan 20 bus 10, ondememingsnummer (RPR Antwerpen) 0437,365.080, overgenomen vennootschap, heeft overgenomen;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel overgaat op de overnemende vennootschap, waarvan het kapitaal wordt gebracht van dertien miljoen vijfenvijftigduizend euro (E 13 055 000,00) op dertig miljoen vierhonderdenzevenduizend vijfhonderdzesenveertig euro drieënzeventig cent (¬ 30 407 546,73) ;

. - vanaf een januari tweeduizend veertien de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap;

- als bijzondere gevolmachtigde aangesteld werd: de vereniging zonder winstoogmerk Xerius Ondernemingsloket, te 2000 Antwerpen, Brouwersvliet 4, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de vennootschap, evenals van de andere aan de fusie deelnemende vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW' belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit dit uittreksel is opgemaakt, draagt de volgende registratiemelding : "geregistreerd tien bladen één renvooi te Antwerpen, negende kantoor der registratie op vier maart tweeduizend veertien, boek 240 blad 22 vak 5, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. E. Geerts.".

' VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN l3AEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte met Mn volmacht aangehecht

gecoördineerde tekst van de statuten

verslag van de zaakvoerders

verslag van de bedrijfsrevisor

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2014
ÿþ mad tEl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

} Ondernemingsnr : 0403.060.140 Benaming (voluit) : DOW BELGiUM

(verkort) :

11111.1111111103

Neorgelegd ter griffie van dq fik von Koopitande! te M (werpen, op

Griffie

17 JAN. 2014

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sneeuwbeslaan 20 bus 10 2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen (hierna: "W, Venn,"), hebben de bestuursorganen van Dow Belgium, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met' zetel te 2610 Wilrijk, Sneeuwbeslaan 20 bus 10, RPR Antwerpen 0403060140, (hierna: "Dow Belgium") en Dow Zwijndrecht B.V.B.A., besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2610 Wilrijk, Sneeuwbeslaan 20 bus 10, RPR Antwerpen 0437365080 (hierna: "Dow Zwijndrecht"), in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat Dow Belgium Dow Zwijndrecht overneemt bij wijze van fusie door overneming,

ji Het voorstel luidt letterlijk als volgt; E`

"1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de overgenomen en overnemende" vennootschap

a, pe overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap is Dow Zwijndrecht. Zij is een besloten vennootschap met beperkte]

aanspraKelijkheid naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Sneeuwbeslaan

20. Dow Zwijndrecht heeft tevens een vestigingseenheid te 2070 Zwijndrecht, kantoor : Haven 1053

(Nieuwe Weg 1), site: Haven 1013 (Scheldedijk 50)

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, luidt het doel van Dow Zwijndrecht als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel :

e) Het vervaardigen, kopen en verkopen, huren en verhuren of het op andere wijze ter beschikking

stellen van derden, het invoeren en uitvoeren, de conditionering, behandeling, opslag, de distributie, het vervoer, de installatie van en het handeldrijven in :

chemische produkten en

li) aile welkdanige installaties, produkten, materialen, apparatuur en benodigdheden welke daarmee verband houden of verwant zijn of die door de gebruikers van zulke chemische produkten gebruikt worden.

b) Het kopen, huren of het op een andere wijze beschikken over, het in bedrijf nemen en uitbaten, r; installaties voor de produktie, conditionering, behandeling, opslag, distributie en vervoer van : I) chemische produkten en

ii) alle welkdanige installaties, produkten, materialen, apparatuur en benodigdheden welke;` daarmee verband houden of verwant zijn of die door de gebruikers van zulke chemische, produkten gebruikt worden.

c) Het ontwikkelen, kopen en verkopen, uitbaten, verwerven en verlenen van licenties voor' ondermeer octr000ien, know-how, warenmerken, dienstmerken, procédés en', computerprogramma's, alsmede het ontwerpen, het uitvoeren van engineering, kopen en verkopen, huren en verhuren, de fabricatie, het in bedrijfstellen, het uitbaten voor eigen rekening', of voor rekening van derden van machines, installaties, systemen en eenheden allerhande voor: de chemische, petrochemische en petroleumindustrie.

Steeds in voormelde activiteitssectoren het uitvoeren van werken voor rekening van derden, meer;' bepaald zijn daaronder begrepen het oprichten, plaatsen en inrichten van volledige machines, installaties, systemen en eenheden allerhande of delen ervan, het onderhouden, de cotirdinatie, supervisie en/of controle van de werken wanneer zij door andere aannemers worden uitgevoerd.

Op de laatste blz. van Luil( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

dj Het, zowel in België als in het buitenland, verwerven en/of aanhouden van participaties, onder

eender welke vorm, in bestaande en/of op te richten maatschappijen. De vennootschap kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, ondermeer door deel te nemen aan het beheer en het toezicht van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

° De vennootschap beoogt de verdure gunstige ontwikkeling van de vennootschap- pen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke : verrichtingen doen.

zij kan, ten voordele van die vennootschappen, zich borg stellen of aval geven, als hun agent of vertegenwoordiger handelen, fondsen voorschotten betalen, kredieten verlenen, hypothecaire of . andere waarborgen toestaan.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle verrichtingen die van aard zijn, onder welke vorm ook, haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, kan aangaan.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de bij artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen bepaalde voorwaarden."

b. De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is Dow Belgium. Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Sneeuwbeslaan i 20.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, luidt het doel van Dow Belgium als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de aankoop, de verkoop, import, export, de fabricatie en, in het algemeen, de handel van chemische, farmaceutische en plastieke produkten en van alle andere aanverwante produkten, alsmede alle andere handelsverrichtingen die met dat doel verband houden.

De vennootschap mag zich interesseren bij wijze van onderschrijving, participatie, inbreng in natura of in speciën, fusie of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, gelijkaardige ondernemingen oprichten, deze ontwikkelen en in het algemeen alle beheershandelingen verrichten.

Zij mag, zonder dat deze opsomming limitatief is, alle operaties en verrichtingen voeren van commissie, vertegenwoordiging, agentschappen, makelarij of consignatie, studiën, controles en schattingen, alsmede alle handelingen betreffende brevetten, concessies en licenties; zij mag bovendien, in het algemeen, alle akten verrichten die tot voorwerp hebben of betrekking hebben op alle roerende of onroerende verrichtingen, alsmede alle welkdanige financiële, commerciële en industriële verrichtingen, die van aard zijn bij te dragen tot haar ontwikkeling."

2. Ruilverhoudinq

a. Ruilverhouding

Voor de 700.000 bestaande aandelen Dow Zwijndrecht zullen er 12.903.485 nieuwe aandelen Dow Belgium worden uitgegeven die zullen worden toegekend aan de aandeelhouder van Dow Zwijndrecht, volgens de ruilverhouding één aandeel Dow Zwijndrecht voor 18 nieuwe aandelen Dow Belgium. Na uitgifte van deze nieuwe aandelen zal het kapitaal van Dow Belgium uit 38.136.238 aandelen bestaan. De ruilverhouding is gebaseerd op het eigen vermogen van beide vennootschappen.

b. Belangrijke gebeurtenissen na 9 november 2093

Na 1 november 2013, i.e. de datum waarop de staat van activa en passiva van de overnemende en de overgenomen vennootschap werd opgesteld en op basis waarvan de ruilverhouding werd vastgesteld, hebben zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan die de ruilverhouding zouden kunnen beïnvloeden.

3. Uitreiking van de aandelen - opleq

De nieuw uitgegeven aandelen zullen aandelen op naam zijn. "

Binnen één week nadat de fusie is voltrokken, zullen de zaakvoerders van Dow Belgium of de lasthebbers het register van aandelen van Dow Zwijndrecht vernietigen door het aanbrengen van de . vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naar het per aandeelhouder aantekende aandelenbezit van de woorden "omgeruild tegen (aantal) aandelen van de vennootschap Dow Belgium", met toevoeging van de datum van het besluit tot fusie. Zij zullen eveneens in het register van aandelen van Dow Belgium de identiteit van de nieuwe aandeelhouders en het aantal aandelen dat aan elk van deze nieuwe aandeelhouders toekomt inschrijven, met , toevoeging van de datum van het besluit tot fusie.

Aan de aandeelhouder van Dow Zwijndrecht zal geen opleg worden betaald.

4. Datum van deelname in het resultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen zullen delen in het resultaat van het boekjaar van Dow Belgium dat aanving op 1 januari 2014, Zij zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen.

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

A

5. Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van Dow Zwijndrecht zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van Dow Belgium vanaf 1 januari 2014.

6. Bijzondere rechten voor de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben en voor de houders van effecten andere dan aandelen of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Dow Zwijndrecht heeft geen aandeelhouders die bijzondere rechten genieten noch heeft zij houders van effecten andere dan aandelen.

7. Bijzondere bezoldiging voor de bedrijfsrevisoren voor het opstellen van het fusieverslaq bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen

Aan de commissaris van Dow Zwijndrecht die werd belast met het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 695 W. Venn, wordt een bijzondere bezoldiging toegekend van EUR 3.600.

Aan de commissaris van Dow Belgium die werd belast met het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 695 W. Venn. wordt een bijzondere bezoldiging toegekend van EUR 3.600.

8. Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Dow Belgium en Dow Zwijndrecht.

9. Bodemattest.

Op 15.01.2014 werd het vereiste bodemattest vanwege OVAM bekomen. Dit attest, met referentienummers A: 20140023491  R: 20140019669 -- D; 17898, is aangehecht aan dit fusievoorstel,

10. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering en neerlegging op de griffie Dit fusievoorstel zal door Dow Belgium en door Dow Zwijndrecht worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De buitengewone algemene vergaderingen van Dow Belgium en Dcw

Zwijndrecht, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden vocrgelegd aan de aandeelhouders, zullen niet eerder dan 6 weken na de neerlegging ervan worden gehouden.

11. Fiscale bepalina

De fusie tussen Dow Belgium en Dow Zwijndrecht gebeurt met toepassing van de vrijstelling van de i artikelen 117, §1 en 120, laatste lid van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, van het vrijstellingsregime van artikel 211 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 en van het vrijstellingsregime van de artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

12. Bijkomende statutenwijzigingen

n.v.t.

13. Diverse bepalingen

De overgenomen en de overnemende vennootschap zullen de verplichtingen naleven die krachtens het Bodemsaneringsdecreet van 22 februari 1995 op deze fusie van toepassing zijn. Voorzover als nodig zal de overnemende vennootschap in de notariële akte houdende goedkeuring van de fusie afstand doen van de nietigheidsvordering bedoeld in artikel 36, § 4 van het Bodemsaneringsdecreet van 22 februari 1995.

Zij zullen eveneens de wettelijk bepalingen naleven inzake het verstrekken van de nodige informatie aan de ondernemingsraad en aan de werknemers"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NAOMI VAN HIMME .- LASTHEBBER

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- voorstel met een bodemattest aangehecht

- volmacht

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

24/12/2013 : HA046566
17/12/2013 : HA046566
12/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0403060140

Benaming

(voluit) : Dow Belgium

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sneeuwbeslaan 20 bus 10, 2610 Wilrijk

Onderwerp akte : Ontslag/Benoeming Zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 21 juli 2014

De voorzitter brengt ter kennisgeving aan de vergadering eervol ontslag en benoeming zaakvoerder Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

Besloten, te bevestigen en te ratificeren dat met ingang van 21 juli 2014 eervol ontslag werd verleend aan de heer Willem Huisman, zaakvoerder, en hem te danken voor bewezen diensten aan de maatschappij.

Besloten, te bevestigen en te ratificeren dat met Ingang van 21 juli 2014 voor onbepaalde periode werd benoemd als nieuwe zaakvoerder, met dezelfde machten ais de huidige zaakvoerders; de heer Anton van Beek, wonende te 1618 Chatel Saint Denis, Zwitserland, Champ Bochet 43. Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

F. Berkhof

Zaakvoerder

G. van Poorten

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(r(f.Y\

IRI@~NI~p~~~I,R11

*142216

Rechtbe.nic van koophandel

Antwaroen

0 3 BEC, 2O14

afdeling aiètwo en

14/01/2015
ÿþ11111111

1 01 12"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ -

ARe.'.2. per

. 01)A11. 2015

GriffieefdEi'sng Antwerpen \

Mod Word 11,1

Ondernemingsnr : 0403.060.140

Benaming

(voluit) : DOW BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sneeuwbeslaan, 20/10, B-2610 Wilrijk (Antwerpen) (volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag, benoeming

Staatsbh- - T2f/0172015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 05/12/2014

Besluiten,

Nà beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN, te bevestigen en te ratificeren dat met ingang van 1 januari 2015 eervol ontslag wordt verleend aan de heer Frank Berkhof, zaakvoerder, en hem te danken voor bewezen diensten aan de maatschappij. Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zullen de vennoten worden gevraagd zich uit te spreken over de aan deze zaakvoerder te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

BESLOTEN, te bevestigen en te ratificeren dat met ingang van 1 januari 2015 voor onbepaalde periode

wordt benoemd als nieuwe zaakvoerder, met dezelfde machten als de huidige zaakvoerders:

- dhr. Arnold Thomas, wonende te Waterlelie 6, 4533 RA Terneuzen, Nederland

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

VERDER BESLOTEN, bijzondere volmacht te verlenen aan Bdocs BVBA, met zetel te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, te verzekeren.

Gino van Poorten Marcus Sloot

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : getto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2013 : HA046566
28/08/2012 : HA046566
08/08/2012 : HA046566
07/03/2012 : HA046566
20/12/2011 : HA046566
20/12/2011 : HA046566
13/05/2011 : HA046566
21/01/2010 : HA046566
16/11/2009 : HA046566
16/11/2009 : HA046566
23/10/2009 : HA046566
28/09/2009 : HA046566
05/08/2009 : HA046566
14/05/2009 : HA046566
07/05/2009 : HA046566
06/04/2009 : HA046566
23/01/2009 : HA046566
20/08/2008 : HA046566
14/08/2008 : HA046566
12/09/2007 : HA046566
06/09/2007 : HA046566
10/08/2007 : HA046566
27/07/2006 : HA046566
01/09/2005 : HA046566
18/07/2005 : HA046566
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 14.07.2015 15298-0164-047
09/08/2004 : HA046566
04/05/2004 : HA046566
23/04/2004 : HA046566
16/07/2003 : HA046566
31/12/2002 : HA046566
09/08/2002 : HA046566
07/08/2002 : HA046566
31/07/2002 : HA046566
24/10/2001 : HA046566
30/11/2000 : HA046566
26/02/2000 : HA046566
04/02/2000 : HA046566
12/01/1999 : HA046566
12/05/1998 : HA46566
12/05/1998 : HA46566
30/10/1997 : HA46566
01/01/1996 : HA46566
09/02/1994 : HA46566
25/07/1992 : HA46566
29/10/1991 : HA46566
29/10/1991 : HA46566
29/10/1991 : HA46566
07/10/1989 : HA46566
15/07/1987 : HA46566
25/01/1986 : HA46566
15/01/1986 : HA46566
11/10/1985 : HA46566
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0496-047

Coordonnées
DOW BELGIUM

Adresse
SNEEUWBESLAAN 20, BUS 10 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande