DOWNTOWN FITNESSCENTER, AFGEKORT : DOWNTOWN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOWNTOWN FITNESSCENTER, AFGEKORT : DOWNTOWN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.782.445

Publication

05/09/2013
ÿþÏ

aie Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

11111 *13136690* III

Mellregd ter Otite van * Rechtbank wtt Coeprdrlá 2 7~ ~ 2Ó13~n

Da Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0807.782.445 Benaming

(voluit) : DOWNTOWN FITNESSCENTER

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Brederodestraat 186

(volledig adres)

Onderwerp akte benoeming en ontslag zaakvoerder-verplaatsing zetel - wijziging doel wijziging benaming

Het blijkt uit een akte verleden op 1 augustus 2013 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286,109, BTW-nummer 899.286.109,in mijn kanttor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid DOWNTOWN FITNESSCENTER, met zetel te 2018 Antwerpen, Brederodestraat 186.ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0807.782A45 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0807.782.445, opgericht bij akte verleden voor mij notaris op 7 november, 2008, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 2008-11-25-08183321.

Toelichting door de voorzitter : A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

-benoeming en ontslag zaakvoerder

-verplaatsing zetel

-Wijziging van het doel  kennisname van het verslag van de zaakvoerder

-wijziging benaming

B, Dat de honderd zesentachtig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering, vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is,

C. dat aan de vennoten en zaakvoerder tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat; zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten

EERSTE BESLISSING. De vergadering beslist te ontslaan als zaakvoerder op zijn verzoek, de heer= IANCU Ciprian-Stefan , geboren te Oradea (Roemenië) op vier november negentienhonderd negenenzeventig,i rijksregisternummer 79.11.04-311,44, echtgenoot van mevrouw MEIR Tieke, wonende te 2200 Herentals, Koulaak 1.

Wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf heden, mevrouw ELERT Monika Karolina, geboren te Toprun op 28 november 1981, wonende te 87100 Torun (Polen), Stawisinskiego 5D/45, doch verblijvende en in overschrijving naar 2180 Ekeren (Antwerpen), Laar 175 en Mevrouw SINGELÉE Katarzyna Dorota, geboren te Torun (Polen) op 28 mei 1977, wonende te 2180 Ekeren (Antwerpen), Laar 175. Identiteitskaart nummer : 5916834839-30 rijksregisternummer 77.05.28-422.02

Zij zal behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering haar mandaat onbezoldigd uitvoeren;

De zaakvoerders zullen de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, echter Mevrouw Elert zal enkel voor alle handelingen welke een waarde van duizend vijfhonderd euro te boven gaan bevoegd zijn te tekenen samen met een andere zaakvoerder,

Deze beslissing is niet tegenstelbaar aan derden te goeder trouw maar wordt wel gesanctioneerd met onder, meer burgerlijke verantwoordelijkheid van de betrokkene,

TWEEDE BESLISSING De vergadering beslist met ingang van heden haar zetel te verplaatsen naar 2950, Kapellen, Energielaan 11 B ,

DERDE BESLISSING De vergadering neemt kennis van het voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen. De voorzitter doet opmerken dat voldaan werd aan de bepalingen van artikel 287 Wetboek van_ Vennootschappen._

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een staat van actief en passief opgemaakt op 30 juni 2013 wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd.' De voorzitter verklaart dat de vennootschap geen commissaris diende aan te stelen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van de zaakvoerder beslist de vergadering het doel te wijzigen en keurt de nieuwe tekst goed zoals die verder in de nieuwe statuten zal worden opgenomen.

Artikel 4 wordt vervangen als volgt:

"Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, huur en verhuur van allerhande roerende en onroerendegoederen, alsook het vestigen van zakelijke rechten op voornoemde goederen.

Het management van vennootschappen en ondernemingen.

De organisatie van commerciële structuren voor derden.

De organisatie van beurzen, projecten en evenementen, alsook de uitbating van agenturen.

De handel, import en export, plaatsing, onderhoud en fabricatie van koelinstallaties, elektrische installaties, luchtreinigingsinstallaties, centrale verwarming en sanitair, ventilatie en verluchting, verwarmingsinstallaties met warme lucht en industriële pijpleidingen en winkelinrichtingen.

De vennootschap zal hiertoe alle bijkomende werken kunnen verrichten zoals lood- en zinkwerken, het leggen van elektrische leidingen en kabels..

De huur en verhuur van roerende goederen en installaties, welke verband houden met voornoemde activiteiten,

De groot- en kleinhandel in alle producten en materieel die verband houden met voornoemde activiteiten en goederen.

-De verkoop op afstand en in het bijzonder via internet en via web-shops.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag optreden als vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten -FSMA., en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap."

VIERDE BESLISSING

De vennootschap beslist de benaming te veranderen in All Ice Group.

De statuten worden in die zin aangepast.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 19 uur.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

-mede neergelegd afschrift -gecodrdineerde statuten





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 14.08.2013 13419-0200-009
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 16.08.2012 12407-0347-009
09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 08.08.2011 11381-0318-009
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 24.08.2010 10432-0325-009
29/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwersen

19 MEI 2015

afdeling n

Gri~fite p

er en

Ondernemingsnr : 0807.782.445

Benaming

(voluit) : ALL 10E GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ENERGIELAAN 22 TE 2950 KAPELLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Uit de akte van de buitengewone vergadering dd. 1 oktober 2014 werd volgende beslissing met éénparigheid van stemmen genomen:

Mevrouw Elert Monica Karolina, woonst kiezende te 2180 Ekeren (Antwerpen), Laar 175, neemt ontslag als zaakvoerder van de BVBA. Zij krijgt decharge voor haar gevoerd beleid. Het ontslag gaat in vanaf 3111212013, Mevrouw Singelee Katarzina Dorota, wonende te 2180 Ekeren (Antwerpen), Laar 175

neemt ontslag als zaakvoerder van de BVBA. Zij krijgt decharge voor haar gevoerd beleid. Het ontslag gaat in vanaf 01/10/2014.

De BVBA "All Ice Groep Service", BTW nr. 0835.785.355, gevestigd te 2950 Kapellen, Energielaan 11 bus 1, vertegenwoordigd door de heer EI Lualid Ahmed, wonende te 1325 Chaumont-Gistoux, Rue de l'Ecole, Dion-V 23, wordt benoemd tot zaakvoerder van de BVBA vanaf 0111012014.

EL LUALID AHMED

ZAAKVOERDER

__..__..__._.._..

____________ _______ _., ... .__.,.-,____._ ___ _______

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 07.12.2016 16698-0561-010

Coordonnées
DOWNTOWN FITNESSCENTER, AFGEKORT : DOWNTOWN

Adresse
ENERGIELAAN 11B 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande