DR BARTHOLOMEEUSEN ELLEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR BARTHOLOMEEUSEN ELLEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.731.882

Publication

15/04/2013
ÿþ ModWoi111.1

DAM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ui

11

tiQQrgetegd fr7 r-e7iQ ve etc Rochent daal? kophantio; Antworpan, ©~

G 4 APR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

u



13 585 4*



Ondernemingsnr : #~ ~ 2 5" ~ ~ 4 " 8 8 2

Benaming V i

(voluit) : DR BARTHOLOMEEUSEN ELLEN

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2930 BRASSCHAAT, Gezondheidslei 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit aktes verleden op veertien februari en drie april tweeduizend dertien, voor Meester Annekatrien Van Oostveldt, geassocieerd notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "DR BARTHOLOMEEUSEN ELLEN", met maatschappelijke zetel te 2930 BRASSCHAAT, Gezondheidslei 37, werd opgericht door

Mevrouw BARTHOLOMEEUSEN Ellen, met nummer identiteitskaart 591-5861537-26, met rijksregisternummer 82.12.15-322.64, geboren te Ekeren op vijftien december negentienhonderd tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Gezondheidslei 37.

Vorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Naam : "DR BARTHOLOMEEUSEN ELLEN".

Zetel : De zetel gevestigd te 2930 BRASSCHAAT, Gezondheidslei 37.

Doel : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met discipline ophtalmologie door de geneesheer vennoot met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties,

Om dit doel te bereiken, kunnen volgende middelen aangewend worden : de inrichting van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel; het scheppen van mogelijkheden om de geneesheren  vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te ontwikkelen; de aankoop en het huren van alle medische apparatuur en bijhorende accomodaties voor hogergemelde activiteiten en de terbeschikkingstelling ervan aan de geneesheren  vennoten.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

«, 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer die een patient behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Duur : Onbeperkt met ingang van veertien februari tweeduizend dertien.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig geplaatst en volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd EURO (12.400,00 EUR), en verdeeld in honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186e) per aandeel, waarop werd ingeschreven door mevrouw Bartholomeeusen Ellen, voornoemd, voor de geheelheid.

Bestuur : De vennootschap wordt uitsluitend bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die daarenboven steeds geneesheer -- vennoot moeten zijn. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Mevrouw Bartholomeeusen Ellen werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van haar medische aktiviteit in de vennootschap. Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, doch met de verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan voorzien worden.

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Een bijkomende reserve kan enkel aangelegd worden met het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algeme ne vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten enlof het beroepsgeheim van de vennoten.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste maatschappelijk dienstjaar Ioopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Gewone algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand mei om negentien uur (19u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden. De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Overname verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60.van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2013. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, eventueel aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen éénmaal de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ANNEKATRIEN VAN OOSTVELDT

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte

- expeditie der akte rechtzetting

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 31.08.2016 16533-0240-011

Coordonnées
DR BARTHOLOMEEUSEN ELLEN

Adresse
GEZONDHEIDSLEI 37 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande