DR BERNARD STOCKMAN HARTCHIRURGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR BERNARD STOCKMAN HARTCHIRURGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.986.389

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 26.07.2013 13363-0368-010
30/05/2012
ÿþM Mod Word 11.1

,.,i ;t': ? ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter,griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Pechtbaº%n( van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1.6 MBI 2011

I II 11111Fl IlI II lI1 I 111

*12096645*

b,

E SI

III

0845.986-" 38--9

Ondernemingsnr : Benaming

(votuit) : DR BERNARD STOCKMAN HARTCHIRURGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontinch, lrislaan, 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem op 3 mei 2012, geregistreerd tien bladen, één verzending te Deinze op 8 mei 2012, boek 507, blad 20, vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Voor de ea. Inspecteur (getekend) De Meulemeester Elke. Administratief assistent, blijkt dat:

1. De heer Stockman, Bernard Angèle Antoon Maria, geboren te Roeselare op 17 juni 1965, echtgenoot van mevrouw Verslegers, Inge, wonende en gehuisvest te 2550 Kontich, Inslaan, 12;

2. een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, genaamd : "DR BERNARD STOCKMAN HARTCHIRURGIE" ;

3. met zetel le 2550 Kontich, Inslaan, 12;

4. De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van de geneeskundige praktijk door de geneesheer-cardio- chirurg vennoot met het oog op de verbetering van de behandeling en het lot van de patiënten en met inachtname van het Koninklijk Besluit nummer 78 van tien november negentienhonderd zeven en zestig, betreffende de uitoefening van de geneeskunst, de paramedische beroepen, de verpleegkunde en de geneeskundige commissies, de medische plichtenleer, de vrijheid van diagnose en therapie, de waardigheid en de onafhankelijkheid van het beroep. De vennootschap zal zich inlaten met :

a. het beheren van een diagnose- en therapiecentrum, daarin begrepen de aankoop, : het huren, het onderhouden van gebouwen en materieel, de fakturatie en ontvangst voor rekening van de vennootschap van honoraria van de cardia-chirurg vennoot, die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent, het ter beschikking stellen aan de geneesheren die in het kader van de vennootschap werken van medisch materieel en alles wat noodzakelijk en nuttig is voor het uitoefenen van de geneeskunde.

b, het behartigen van de professionele, materiële en morele belangen van haar vennoten.

c. het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek, onder andere, door het organiseren en het doen bijwonen van vergaderingen, voordrachten, bijscholing en het uitgeven van studies, eventueel 'in samenwerking met organisaties die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag met andere geneesheren of derden geen overeenkomsten afsluiten die voor een geneesheer verboden zijn.

Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen vetwerven en beheren alsook aile bewerking en doen van roerende en onroerende

aard. nj

De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

5, de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

6. het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18 600 euro;

7. verdeeld in 186 gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal;

8. vertegenwoordigingsclausule:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven, De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) Es beperkt tot de uitoefening van zijn medische activiteit. Herverkiezing is mogelijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ .~r

trf



Voor-bgoudera aan het Belgisch Staatsblad

Dokter Bernard Stookman, wonende te 2550 Kontich, Inslaan, 12, werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn beroepsactiviteit en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en bulten rechte.;

9. niet een boekjaar van 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar ;

10. met jaarvergadering op de laatste dinsdag van de maand mei om 17.00 uur, ter zetel of op de plaats

vernield in de oproepingen en voor de eerste maal in het jaar 2013.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie

P, Vandemeulebroecke

Geassocieerd Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR BERNARD STOCKMAN HARTCHIRURGIE

Adresse
IRISLAAN 12 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande