DR CLERINX KRISTIEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR CLERINX KRISTIEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.979.841

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 19.06.2014 14201-0140-011
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 20.06.2013 13200-0481-011
12/08/2011
ÿþ Mod 2,7

lLije pi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IIl lI 1111 1111 II I II II Il I I

*iiiasoa9R

iu





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel soit

te Leuven, de 0 2 ~~~~

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.979.841

Benaming

(voluit) : Dr Clerinx Kristien

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tervuursestraat 38, 3000 Leuven

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 25 juli 2011 werd beslist om de maatschappelijke

zetel van de bvba Dr Clerinx Kristien met ingang van 28 juli 2011 te verplaatsen naar

Jagerslaan 2, 2350 Vosselaar

De algemene vergadering beslist volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Boekhouding & Bedrijfsconsult', met zetel te 2300 Turnhout,

Campus Blairon 466 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de

bij deze vergadering genomen besluiten, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren

bij de diensten van het Belgisch Staatsblad en het ondernemingsloket

Mens Els, zaakvoerder B&B bvba, gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2011
ÿþ mod 2.1



IL I~~~_~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vc behc

aar

Belt Staal

li lllIl hill l(l 11111 I1I llll hlh liii ihi 1II

*11095373*

Ondernemingsnr : o g 3ré

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 5 JUNI 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Benaming : Dr Clerinx Kristien

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tervuursestraat 38

3000 Leuven

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op tien juni tweeduizend en elf, blijkt dat:

Mevrouw CLERINX Kristien Kaatje, geboren te Turnhout op vijfentwintig augustus, negentienhonderd eenentachtig, echtgenote van de heer Van Leeuwen Julien Robert,. wonende te 3000 Leuven, Tervuursestraat 38, een burgerlijke professionele vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "Dr Clerinx Kristien".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Tervuursestraat 38.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van, de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en'. ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot. De geneesheren-vervloten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel; nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere:

" geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel; nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun: investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,. vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen niet een fractiewaarde van' één/honderd zestigste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van twee/derde in geld.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,1

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf

De jaarvergadering heeft plaats de derde woensdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten binnen de vennootschap wordt benoemd: mevrouw CLER1NX Kristien Kaatie, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door haar aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit sedert 1 maart 2011.

Bijzondere volmacht: er werd aan de BVBA "B&B", vertegenwoordigd door mevrouw Mens Els, te 2300 Turnhout, Campus Blairon 466, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen, het ondernemingsloket en de diensten van het Belgisch Staatsblad, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

itttt " " f

Voorbehouden aan het Belgisch' Staatsblad

Coordonnées
DR CLERINX KRISTIEN

Adresse
JAGERSLAAN 2 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande