DR STABEL P. - DR HAENTJENS D.

Divers


Dénomination : DR STABEL P. - DR HAENTJENS D.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 549.848.656

Publication

11/04/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vadeillLetRGELEGD

GRIFFIE REC TBANK VAN

1

Voor behouc aan Beigist Staatsb

011111

nittl!!! 11 II

01 Aeff. 201i1

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Q i96W.Cre

Benaming

(voluit) Dr Stabel P. - Dr Haentjens D.

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Vereniging onder Firma

Zetel : Stoktsebaan 1 te Vosselaar 2350

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op 31 maart.

VERSCHIJNEN:

Mevrouw Haentjens Dominique,Françoise geboren te Gent op zes april negentienhonderd vierenzestig, rijks- registernummer 64.04.06-110.15, echtgenote van de heer Stabel Patrick, wonende te 2350 Vosselaar, Stoktsebaan 1,

De heer Stabel Patrick,Rosa J geboren te Deume op dertig september negentienhonderd tweeënzestig, rijks-register nummer 62.09.30-316.07, echtgenoot van mevrouw Haentjens Dominique, wonende te 2350 Vosselaar, Stoktsebaan 1.

Welke verklaren een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firme op te richten, waarvan zij de statuten als volgt opmaken:

ARTIKEL - OPRICHTING,

Er wordt bij deze door de verschijners voornoemd een burgerlijke professionele vennootschap onder de

reohtsvorrn van Vennootschap onder Firma opgericht, die zal bestuurd worden door onderhavige statuten.

ARTIKEL 2, - BENAMING.

De vennootschap zal als naam hebben: "Dr Stabel P.  Dr Haentjens

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het Uitgeoefende specialisme.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen of andere documenten, uitgaande van de vennootschap, zal de naam van de vennootschap steeds vergezeld zijn van de melding "burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een Vennootschap onder Firme", of in 't kort 'Bv ovv VOF' en de aanduiding van de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 3, - MAATSCHAPPEWKE ZETEL,

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2350 Vosselaar, Stoktsebaan 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van het land, alsook in het

arrondissement Brussel, bij besluit van de zaakvoerder, dat zal voorafgaandelijk bekendgemaakt worden aan

de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, alsook in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en de voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

ARTIKEL 4. - DOEL,

De vennootschap heeft als doel;

1,de uitoefening van de geneeskunde met discipline heelkunde door de geneesheer-vennoot Dr. P, Stabel

en

.......... ...... ........ ..... .................. __________ ______ _____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.de uitoefening van de geneeskunde met discipline pediatrie door de geneesheer-vennoot Dr. D. Flaentjens,

ª% in naam en voor rekening van de vennootschap. Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. De aansprakelijkheid van de arts wordt door de uitoefening van het beroep binnen de vennootschap niet beperkt

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alla handelingen die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen;

- De mogelijkheden scheppen om toe te laten zich verder te bekwamen, het bevorderen en verwezenlijken van studie en professionele bijscholing, ondermeer door het bijwonen van congressen en colloquia en meer in het algemeen alle initiatieven welke bijdragen tot een verbetering en vervolmaking van de professionele bekwaamheid teneinde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven, alsook aan wetenschappelijk onderzoek te doen

- de inrichting van algemene diensten die nuttig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten;

- de aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de praktijk van de geneesheren-vennoten;

- het aanleggen van reserves ten einde aile nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen,

- De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

- De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap mag alle handelingen stellen die van aard kunnen zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan ondernemingen, en verenigingen of samenwerken met vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of die eenvoudig nuttig kunnen zijn tot de verwezenlijking van haar doei..

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, alles evenwel in overeenstemming met de wetten en de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap mag als bijkomstig doel aile roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel worden nagestreefd, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren werd meegedeeld.

De vennootschap moet zich onthouden van alle activiteiten en handelingen die haar burgerlijk karakter in het gedrang kunnen brengen. Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, mogen ook door de vennootschap niet worden afgesloten.

Enkel artsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren en die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten actief uitoefenen of zullen uitoefenen, zijn toegelaten als vennoot.

ARTIKEL 5. - DUUR..

De duur van de vennootschap wordt bepaald op onbepaalde duur, ingaande vanaf de neerlegging in het

register der burgerlijke vennootschappen.

ARTIKEL 6. - VENNOOTSCHAPSVERMOGEN.

Het vennootschapsvermogen wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,00)

vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 7. - INBRENG.

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal is geplaatst ten belopen van 18 600,00 euro en

volstort werd voor 6 200,00 euro door inbreng in speciën te weten door:

1. Haentjens Dominique : 3 100.00 euro , zijnde 93 aandelen elk voor 33,33 euro 2, Stabel Patrick r; 3 100.00 euro , zijnde 93 aandelen elk voor 33,33 euro

Het bedrag in speciën werd gedeponeerd ten name van de vennootschap in oprichting bij de Bank J. van Breda op rekening nummer BE60 6451 0219 3070

ARTIKEL 8. - KARAKTER DER AANDELEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

, De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam; zij kunnen slechts door artsen verworven worden,

, Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte

eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend;

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgang en van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden ais hun respectieve activiteit in de vennootschap.

ARTIKEL 9. - AFSTAND VAN AANDELEN,

Oe aandelen van de enige vennoot mogen, op straffe van nietigheid, slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan artsen die in het kader van de vennootschap hun medische activi-iteit uitoefenen of zullen uitoefenen. indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding behalve indien de geneeskundige activiteit binnen de vennootschap vanaf deze overgang onder levenden niet langer wordt uitgeoefend en de procedure tot wijziging van de statuten met onder andere de aanpassing van de naam en het maatschappelijk doel wordt aangevat binnen de maand na de overgang onder levenden en ten laatste wordt beëindigd binnen de vijf maanden, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Genees-,heren. Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. In geval van overlijden van een vennoot moet dit onverwijld worden gemeld aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium en binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure tot systematische wijziging van de statuten, voornamelijk de naam van de vennootschap en zijn maatschappelijk doel, doch ook de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instem-iming van al de vennoten.

Bovendien moet de overnemer eveneens een arts zijn van dezelfde discipline ais de overblijvende arts die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen, zodat de vennootschap slechts één discipline uitoefent.

Wanneer een vennoot de samenwerking om een of andere reden stopzet, of niet meer voldaan wordt aan

de huwelijksverbintenis of de wettelijke vereiste van samenwonen, moet de vennootschap aangepast worden naar een deontologische aanvaardbare samenwerking, t.t.z. vennoten van dezelfde discipline die op een

duurzame manier hun medische praktijk samen zullen uitoefenen. De statuten van de vennootschap met inbegrip van de naam en het doel van de vennootschap dienen alleszins aangepast te worden indien uit

eenzijdig of gemeenschappelijke verklaring of uit de feiten blijkt dat het samenwonen beëindigd wordt of is.

ARTIKEL 10, - UITBETALING AANDELEN.

De overdracht van de aandelen gebeurt tegen nominale waarde verhoogd met het aandeel in de reserves

zoals deze blijken uit de laatste neergelegde jaarrekening.

ARTIKEL 11

Degeneeskunde wordt uitsluitend door de artsen-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de

vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap

dient verzekerd te zijn..

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of

administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

,

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening.

De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen worden vooraf schriftelijk medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle artsen vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

ARTIKEL 12. BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, artsen-vennoten. Zij worden door de oprichters benoemd. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Indien er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herteid tot maximum zes jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap. Hun opdracht is hemieuwbaaL

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtne-'ming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het ais bedrijfsleider gepresteerd werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder, en terugbeta-lingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de ven-inootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Een niet-arts kan enkel als mede-zaakvoerder benoemd worden met dien verstande dat deze niet statutair benoemd wordt. Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Er moet ook duidelijk vermeld warden dat deze enkel kan instaan voor niet-medische aangelegenheden en dat hij/zij geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht heeft op de algemene vergadering. De mede-zaakvoerder moet een natuurlijk persoon zijn.

De benoeming van dergelijke mede-zaakvoerder moet voldoende gemotiveerd, schriftelijk ter goedkeuring aan de Raad voorgelegd worden,

ARTIKEL 12 bis, - TEGENSTRIJDIG BELANG.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Vs er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

ARTIKEL 13, - ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering vormt de opperste macht van de vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege gehouden worden ieder jaar op de voorlaatste

maandag van de maand juni om twintig uur (20.00u).

Indien deze dag een feestdag is, dan zal de algemene vergadering de daaropvolgende werkdag

bijeenkomen.

De algemene vergadering wordt samengeroepen door de zaakvoerder.

Iedere vennoot zal persoonlijk de vergadering moeten bijwonen of zich laten vertegenwoordigen door een

gevolmachtigde aanvaard door de zaakvoerder. ledere gevolmachtigde kan slechts één volmacht uitoefenen.

De algemene vergadering zal verder iedere maal bijeengeroepen worden door de zaakvoerder wanneer het

belang van de vennootschap het eist.

De beraadslagingen zullen gebeuren volgens de regeling van het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

b

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan is de enige vennoot verplicht deze met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda.

ARTIKEL 14, - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de jaarrekening, de winst- en verliesrekening op, welke hij voorlegt aan de

beslissing van de vennootschap op de gewone algemene vergadering.

Deze vergadering spreekt zich uit door stemming over de goedkeuring van de jaarrekening en de te geven

ontlasting aan de zaakvoerder.

Na aftrek van aile lasten, algemene onkosten en noodzakelijke afschrijvingen, vomit het batig saldo van de

resultatenrekening de nettowinst, welke als volgt verdeeld wordt:

- vijf ten honderd zal aangewend worden tot het vormen van het wettelijk reservefonds; tot dit één/tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

- het saldo zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, welke alleen kan

bepalen of dit saldo zal:

1) overgedragen worden voor het volgend boekjaar waarbij voor het aanleggen van een bijkomende reserve unanimiteit van aile vennoten vereist is.

2) aangewend worden tot het aanleggen van een speciaal reservefonds rekening houdend met de noodwendigheden van het maatschappelijk doel.

3) zal uitgekeerd worden aan de vennoten, in evenredigheid met hun aantal ingeschreven aandelen.

ARTIKEL 15.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering beslist de vereffening toe te vertrouwen aan één of meerdere personen, die zij zal aanduiden.

De vereffenaars zullen over de meest uitgebreide machten beschikken, doch het staat de algemene vergadering steeds vrij deze machten in te krimpen of waarborgen van goed beheer te eisen.

Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst van de vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

ARTIKEL 16. - KEUZE VAN WOONST.

Voor de uitvoering van de huidige statuten wordt iedere vennoot of gevolmachtigde, welke niet in België gehuisvest is, verondersteld keuze van woonst te doen ten maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, dagvaardingen of oproepingen hen geldig kunnen worden betekend.

ARTIKEL 17.

Iedere bepaling, welke niet voorzien is in de huidige statuten, zal geregeld worden door het Wetboek van Vennootschappen. Comparante verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van haar volledige medische activiteiten in een professionele artsenvennootschap, zij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten,

Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen,

Overgangsbepalingen:

Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf haar inschrijving in het register der burgerlijke

vennootschappen, en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in de maand juni tweeduizend vijftien.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van zes jaar:

Mevrouw Haentjens Dominique voornoemd. Hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden,

De heer Stabel Patrick voornoemd. Hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden.

Beiden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen

verzet.

Hun handtekening verbindt geldig de vennootschap. De zaakvoerder kan bepaalde machten overdragen op

andere personen, en dit voor wel bepaalde doeleinden.

Beide mandaten zijn bezoldigd. De bezoldiging is functie van de geleverde prestaties,

Voor-bélmwden ,

aan :let

4 Belgisch " Staatsblad



Volmacht:

De zaakvoerder heeft bij deze volmacht verleend aan Boekhoudkantoor Steven Smits, kantoor houdende te 2631 Boechout-Vremde, Begonialaan 18, teneinde voor de vennootschap alle nodige formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten, en de Federale Overheidsdienst Financiën, de ondertekening van aile latere publicaties in het Belgisch Staatsblad. Deze volmacht is delegeerbaar,



WAARVAN AKTE

Verleden te Vosselaar, op één en dertig maart.

De zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge P.. Stabei







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen '

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
DR STABEL P. - DR HAENTJENS D.

Adresse
STOKTSEBAAN 1 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande