DR TRADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR TRADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.820.653

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.03.2014, NGL 23.04.2014 14096-0030-028
11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 03.06.2013 13155-0496-027
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 25.07.2012 12330-0493-011
19/03/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0893820653

Benaming

(voluit) : UNITED ETCH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijfstraat 11, 8740 Pittem

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "UNITED ETCH", waarvan de zetel gevestigd is te 8740 Pittem, Vijfstraat 11, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ais ondernemingsnummer 0821.838.834, op 15 februari 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap, thans luidend "UNITED ETCH" te wijzigen in "DR TRADE".

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge het wijzigen van de benaming van de vennootschap heeft de vergadering beslist artikel 1 van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend ais volgt:

"Artikel 1.  RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "DR TRADE".

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat bij beslissing van de zaakvoerder van de vennootschap genomen op twintig januari tweeduizend en twaalf de maatschappelijke zetel van de vennootschap, thans gevestigd te 8740 Pittem, Vijfstraat 11, verplaatst werd naar: "2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat 64 bus 2". Tevens heeft de vergadering vastgesteld dat deze beslissing nog niet werd gepubliceerd.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering de doorgevoerde verplaatsing van de maatschappelijke zetel bevestigd en vastgesteld dat de zetel van de vennootschap is gevestigd te: "2860 Sint Katelijne-Waver, Kempenarestraat 64 bus 2".

VIERDE BESLUIT

ingevolge de verplaatsing van de maatschappelijke zetel heeft de vergadering beslist artikel 2 van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 2.  ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint Katelijne Waver,

Kempenarestraat 64 bus 2

De maatschappelijke zetel mag, mits inachtneming van de taalwetgeving, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.".

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder gédateerd op zesentwintig januari tweeduizend en twaalf en omvattend een omstandige verantwoording van het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering heeft beslist deze stukken goed te keuren.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen, door het toevoegen aan de huidige doelomschrijving van de volgende activiteiten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3ELGE'i,_-x,.

. ï

2012 -

AATSQLAD

2 0 FEB, 2012-Griffie

AONITEUR

v beh aa Be Sta

1111111111111 11111

*120588 12*

E

09 -03-

GISCH STA

Bijlagen bij het1èïgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

' "-handel in groenten en fruit, in het bijzonder aan- en verkoop ervan, alsook van aanverwante producten. -handel In verpakkingsmaterialen?'

ZEVENDE BSLUIT

Ingevolge de aanpassing van het maatschappelijk doel van de vennootschap heeft de vergadering beslist artikel 3 van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend ais volgt:

"Artikel 3.-- DOEL

I. Specifieke activiteiten.

-aankopen, verkopen en graveren en bedrukken van allerhande toestellen en toebehoren, (GSM's, computers, mp3 spelers, ipods,..enzovoort.), alsook het graveren van allerhande voorwerpen in de ruimste zin van het woord.

-handel in groenten en fruit, in het bijzonder aan- en verkoop ervan, alsook van aanverwante producten. -handel in verpakkingsmaterialen.

Il, Algemene activiteiten

Nhet verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

C/het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

Dlhet waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Elhet ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort: tussenpersoon in de handel.

Hlhet onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen..

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen,

A/het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, elle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

In het algemeen mag de vennootschap, zowel in binnen- als buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in

ya . " het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap kan tevens leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisati eondememingen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de thans door de vennootschap uitgegeven honderd zesentachtig aandelen te vervangen door vijftien duizend (15.000) nieuwe aandelen.

Ingevolge dit besluit heeft de vergadering vastgesteld dat de vijftien duizend (15.000) aandelen zijn volgestort voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en dat op deze vijftien duizend (15.000) aandelen nog een bedrag dient gestort te worden van in totaal twaalf duizend vierhonderd euro.

NEGENDE BESLUIT

ingevolge de wijziging van het aantal aandelen heeft de vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5 .- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro. (¬ 18.600,00),

Het wordt vertegenwoordigd door vijftien duizend (15.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk gedeelte van het matschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat het boekjaar van de vennootschap elk jaar zal eindigen op dertig september.

Ingevolge dit besluit heeft de vergadering vastgesteld dat het lopend boekjaar is aangevangen op één januari tweeduizend en twaalf (01.01.2012) en zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf, (30.09.2012).

ELFDE BESLUIT

ingevolge de wijziging van de einddatum van het boekjaar van de vennootschap heeft de vergadering beslist de eerste zin van artikel 25 van de statuten te wijzigen om deze zin te vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap beging elk jaar op één oktober en eindigt elk jaar op dertig september." TWAALFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat de jaarvergadering van de vennootschap elk jaar zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand maart om tien uur.

Ingevolge dit besluit heeft de vergadering vastgesteld dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand maart tweeduizend en dertien om tien uur.

DERTIENDE BESLUIT

Ingevolge de wijziging van de datum van de jaarvergadering van de vennootschap heeft de vergadering beslist de eerste zin van artikel 11 van de statuten te wijzigen om deze zin te vervangen door volgende nieuwe tekst:

"de gewone algemene vergadering, hiervoor een hierna jaarvergadering genoemd, zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand maart om tien uur."

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel 21 van de statuten te wijzigen door vervanging in dit artikel van de woorden "Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens anders luidende beslissing van de algemene vergadering" door de woorden: "Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens anders luidende beslissing van de algemene vergadering."

VIJFTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat de heer Verhelle Dries, wonend te Pittem, Vijfstraat 11, zijn ontslag heeft aangeboden als statutair zaakvoerder van de vennootschap. Tevens heeft de vergadering vastgesteld dat dit ontslag werd aanvaard door de bijzondere algemene vergadering van twintig januari tweeduizend en twaalf.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist het ontslag van de voornoemde zaakvoerder uitdrukkelijk te aanvaarden.

Ingevolge deze aanvaarding heeft de vergadering beslist dat de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal gelden als kwijting voor het door de ontslagnemende zaakvoerder gevoerde beleid. ZESTIENDE BESLUIT

Ingevolge het ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft de vergadering beslist artikel 21 van de statuten te wijzigen door schrapping in dit artikel van de woorden: "ais statutair zaakvoerder is aangesteld, de heer Dries Verhelle, te Pittem, Vijfstraat 11".

ZEVENTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van twintig januari tweeduizend en twaalf voor onbepaalde duur tot zaakvoerder van de vennootschap werden benoemd:

1/De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANMA" met maatschappelijke zetel te 3550 Neusden-Zolder, Sterrenwacht 78.

Opgericht blijkens akte verleden voor Meester Marc Grooten, notaris te Humbeek (Grimbergen) op vierentwintig maart negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijiagen tot het Belgisch

Staatsblad van zeven april daarna, onder nummer 990407-267. De statuten werden voor de laatste maak' gewijzigd blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Jan Lambrecht, notaris te Lummen, op dertien augustus tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien september daarna, onder nummer 20090916/09130748. De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Hasselt met als ondernemingsnummer 0465.750.547.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUITPACKERS" met maatschappelijke zetel te 9960 Assenede, Stoepestraat 5e.

Opgericht blijkens akte verleden voor Meester Louis De Becker, notaris te Herenthout, op zeven oktober negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig oktober daarna, onder nummer 991028-118.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Mester Philippe Henrist, notaris te Ronse, op zeventien november tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien december daarna, onder nummer 20051215/05180979.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0467.075,883,

ACHTTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist te benoemen tot commissaris van de vennootschap voor een hernieuwbare periode van driejaren:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOREN BUYCK, GODEFROIDT & Co" met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Burchthof 8. (ondememingsnummer " 0808.987.522). vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris zal eindigen op de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en vijftien. NEGENTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders van de vennootschap alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door onderhavige vergadering genomen besluiten.

TWINTIGSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de notaris een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoordineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

EENENTWINTIGSTE BESLUIT

Een bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Van Speybroeck Ingrid, wonend te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2 voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de kas voor zelfstandigen en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief

-coördinatie van de statuten.

Frank De Reedt

notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,tbehoudep

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/03/2012
ÿþStaatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

BijEagen liirbet Belgisch

Mod Wall 11.1

[1171,.._.k 7-5-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IY I II I II I I 1 II 1111 I1II II II

" izosoes4"

bet at Be Sta;

NEE.RGFELGD

21 -02- 2012

GR11wz-1E RECHTBANK l-;~LEN KOOPH " ~:l,~, i - te

Oridernemingsnr : 0893820653

Benaming

(voluit) : DR TRADE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kempenarestraat 64 bus 2, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAP1TAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR TRADE", waarvan de zetel gevestigd is te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat 64 bus 2, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821,838.834, op 15 februari 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging hebben alle vennoten bevestigd naar behoren te zijn ingelicht over de voorgestelde kapitaalverhoging en de financiële gevolgen die de verrichting voor hen en voor de vennootschap heeft. Zij hebben erkend voldoende voorgelicht te zijn na kennisname van de hen door de zaakvoerders verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens.

De vergadering heeft beslist dat de vennoten hun voorkeurrecht dienen uit te oefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten in de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

Gelet op het feit:

-dat de kapitaalverhoging werd doorgevoerd bij wijze van inbreng door alle bestaande vennoten pro rata hun bestaande belangen in de vennootschap en er bijgevolg geen enkele partij wordt benadeeld;

-dat er niets wijzigt aan de proportionele verdeling met betrekking tot de aandelenparticipaties, de stemrechten en de rechten op dividend;

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap;

Heeft de vergadering beslist akkoord gaan met het doorvoeren van een kapitaalverhoging in speciën zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van een miljoen vierhonderd eenentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 1.481.400,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op een miljoen vijfhonderd duizend euro. (¬ 1.500.000,00),

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door een inbreng in speciën, zonder de creatie van nieuwe aandelen en mits aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit:

-dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd en dat het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met een bedrag van een miljoen vierhonderd eenentachtig duizend vierhonderd euro (¬ 1.481.400,00) tot een miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00).

-dat naar aanleiding van de doorgevoerde kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven.

-dat bijgevolg het kapitaal van de vennootschap, bedragend een miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00), wordt vertegenwoordigd door vijftien duizend (15.000) aandelen die elk éénlvijftienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

-dat na het doorvoeren van deze kapitaalverhoging de fractiewaarde van één aandeel honderd euro (¬ 100,00) bedraagt.

VIJFDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

sVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad Gelet op de doorgevoerde kapitaalverhoging heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te'

wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door volgende nieuwe tekst:

"Artikel 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vijftien duizend (15.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap te benoemen voor

onbepaalde duur:

De naamloze vennootschap FIMANCO met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Werkhuizenkaai 112-

154,

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor Meester Leo Bruynincx, notaris te

Dendermonde op twaalf september negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad van vijf oktober daarna, onder nummer 19911005/074.

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd blijkens proces-verbaal van de

buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Maurice ide, notaris te Hamme, op dertig maart

tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien april daarna, onder

nummer 20090410/09053005.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met als ondernemingsnummer

0445.054.608.

Namens de vennootschap wordt het mandaat van zaakvoerder aanvaard door haar gedelegeerd

bestuurder, de heer De Roeck Patrick, voornoemd, daartoe benoemd door de raad van bestuur op vijftien

november tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig

december daarna, onder nummer 20061229/06193408.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel 22 van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen

door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 22. BESTUURSBEVOEGDHEID

Met betrekking tot de taken van dagelijks bestuur kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die

nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het

Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Evenwel zal voor alle handelingen waarvan de waarde hoger is dan honderd duizend euro (¬ 100.000,00)

alsmede voor het afsluiten van contracten met een duurtijd van meer dan één jaar, steeds de handtekening van

minstens twee zaakvoerders noodzakelijk zijn".

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders aile machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door

onderhavige vergadering genomen besluiten.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de notaris een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het

Wetboek van Vennootschappen.

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Van Speybroeck Ingrid,

wonend te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2 voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de kas voor zelfstandigen en de Administratie van

de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging

-coördinatie van de statuten.



Bijiïeiiii j 7iét Belgisch Staatsblad 06/03%2012 - Annexes du Moniteur belge

Frank De Raedt

Notaris





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 24.06.2011 11196-0192-010
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 08.07.2010 10301-0445-010
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 19.06.2009 09248-0101-010

Coordonnées
DR TRADE

Adresse
KEMPENARESTRAAT 64, BUS 2 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande