DR. ALIDA VAES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ALIDA VAES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.735.278

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0098-011
02/04/2014
ÿþMcd Warcl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_akte

NEFRrELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 1 MART 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

l'III 11111 111111111111111 811

'140 7 998a

Ondernemingsnr : 0845/35.278

Benaming

(voluit) : DR. ALIDA VAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o,v.v. een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rijn 79 A, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke Zetel

Uittreksel uit het Verslag van de Zaakvoerder d.d. 1 december 2013 blijkt dat:

De zaakvoerder beslist heeft de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2440 GEEL, Rijn 79 A naar 2440 GEEL, Dr. Van de Perrestraat 127. Dit ingaande vanaf heden.

Alida VAES

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/05/2012
ÿþ Mod Ward 11.1

pee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vonr_ bel

a;

Be

Stal

\\11q1n1MINIS



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 7 ME! 2012

KOOPHAegleTURNH OUT

{3e griffior

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr u 5 . 7" 35 . oLW1

Benaming

(voluit) : DR. ALIDA VAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijn 79A te 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING.

Uit een akte, verleden voor Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mari] Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 3 mei 2012, blijkt" onder meer wat volgt:

1) Er is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming 'DR. ALIDA VAES" opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2440 Geel, Rijn 79A.

2) Als oprichter is opgetreden: mevrouw VAES Alida Maria, arts, geboren te Brussel op 4 september 1979, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2440 Geel, Rijn 79A,

3) De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie pneumologie door de geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft. Het ter beschikking stellen van de alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomm6daties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot voor de voornoemde activiteiten. Mits inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, mag de vennootschap alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen met respect voor het burgerlijk karakter van deze vennootschappen,

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voornoemd doel te bereiken, evenals het beheer van deze reserves als een goed huisvader.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De geneesheren-vennoten die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren en die hun beroep op actieve wijze dienen uit te oefenen, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geind worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennoten zullen steeds de Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van de Geneesheren naleven.

De vennootschap heeft als bijkomend doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat: - deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- de vennoten voorafgaandelijk met unanimiteit akkoord dienen te zijn met de investeringsmodaliteiten.

- het optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan,

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, afbetaald tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro door voormelde oprichter, waarvoor honderd aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderdste van het geplaatst kapitaal zijn uitgegeven,

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot moet bezitten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt. De duur van het mandaat van een zaakvoerder mag nooit meer dan tien jaar bedragen.

Indien meerhoofdig wordt de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar, Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2012.

7) De jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag der maand juni om twintig uur en voor de eerste maal op vrijdag 28 juni 2013, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels Gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap,

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering, met éénparigheid van stemmen, besluiten dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-specialisten gepresteerd werk.

9) Er werd één zaakvoerder aangesteld voor de duur van tien jaar, te weten: mevrouw VAES Alida Maria, arts, geboren te Brussel op 4 september 1979, ongehuwd, wonende te 2440 Geel, Rijn 79A, wiens mandaat een einde zal nemen na de algemene vergadering van het jaar 2021; die aanvaardt heeft.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

11) Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 NO, aan wie alle machten worden verleend om:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank middels tussenkomst van een Ondernemingsloket;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+..~

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. ALIDA VAES

Adresse
DR. VAN DE PERRESTRAAT 127 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande