DR. ALISON PO KEE LEE, NEFROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ALISON PO KEE LEE, NEFROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.942.132

Publication

22/06/2015
ÿþ mod 11,1

1- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antweroen

1 1 JUNI 2015

Griffie

afdeling Ánl!werpen

RUE

urn

Ondernemingsnr : 0 6 3 1 9 4 2. 1 3 2

Benaming (voluit) : Dr. Alison Po Kee Lee, Nefrologie

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Terelststraat 21

2650 Edegem

Onderwerp akte : BVBA: Oprichting - Benoemingen

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op acht juni tweeduizend vijftien.

Oprichters:

Mevrouw LEE Po Kee, geboren te Woerden in Nederland op tweeëntwintig april negentienhonderd drieëntachtig, hebbende de Nederlandse nationaliteit, wonende te 2650 Edegem, Oude Terelststraat 21. (rijksregisternummer 83.04.22-462.67).

Rechtsvorm van de vennootschap: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: DR. ALISON PO KEE LEE, NEFROLOGIE

Zetel van de vennootschap: 2650 Edegem, Oude Terefststraat 21

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de nefrologie, endocrinologie door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, in het binnenland of binnen de Europese Unie voor zover in de statuten vermeld wordt in welke Belgische rechtbank eventuele geschillen beslecht worden, volgens de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten, zoals bepaald door de raad van de Orde van Geneesheren,

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient gewaarborgd te zijn.

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de nefrologe, voor het beheren van een praktijk voor nefrologie  endocrinologie.

- het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- de aankoop, het huren, het leasen en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

- de mogelijkheden scheppen om de nefrologe toe te laten zich verder te bekwamen in zijn discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap mag samenwerken met alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de i voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen echter ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, _w _--_ ;zoals alle ult._de_rrtedis~he açti~jtejt_voor(vloeiende_uiig-avendoor_de-yerLOooischap vereffend Worden.,'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i Voor-

behouden

aan hee-

Belgisch

r Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stem men.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de wetten op de deontologie en de medische plichtenleer, eigen aan het beroep van geneesheer.

Daartoe kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de Orde van geneesherenverboden worden.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtsreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrag van het maatschappeliik kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, gesplitst in honderd zesentachtig aandelen zonder uitgedrukte nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste.

De comparant heeft elk ingetekend aandeel gedeeltelijk volstort.

Het bedrag van de storting, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij KBC-Bank.

Bestuur:

De vennootschap wordt door één of meer zaakvoerders-vennoten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerder vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap eventueel hernieuwbaar.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap

Samenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend zo er meer zijn.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is verplicht de vennoten daarvan op de hoogte te brengen; de verrichting zal slechts door de andere zaakvoerder voor rekening van de vennootschap rechtsgeldig worden gedaan.

De plaatsvervangend zaakvoerder zo die is aangesteld volgt van rechtswege de bestaande zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als lasthebber ad hoc ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder: mevrouw Lee voornoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap zoals voorgeschreven in artikel 11.

Het mandaat neemt een aanvang op het ogenblik van de neerlegging van de oprichtingsakte. De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 11 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders) mogen bijzondere machten toekennen aan de lasthebbers voor niet-medische

zaken; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt onbezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders

wordt beslist.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dàgelijks bestuur worden door de

zaakvoerder(s) geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de

zaakvoerder(s) ondertekend.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

Deze jaarvergadering heeft plaats de eerste vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien.

Boekiaar:,

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

en met eenendertig december tweeduizend en vijftien.

Volmacht:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en alle andere formaliteiten te verrichten, nu

en In de toekomst in verband met het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

BTW-administraties alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ, wordt volmacht

verleend aan accountantskantoor "Boekhoudkantoor Crambé, De Clercq & C°", Heirbaan 81 1745

Opwijk of één van haar aangestelden met recht.

VISUM:

Het ontwerp van deze akte werd voorgelegd aan de orde der geneesheren, Provinciale Raad van

Antwerpen , die bij brief van zes mei tweeduizend en vijftien de oprichter in deze meedeelde akkoord

te kunnen gaan met het voorgelegde ontwerp.

Onderhavig contract alsook het huishoudelijk reglement, goedgekeurd door de Provinciale Raad van

de Orde der Geneesheren, zijn de enige rechtsgeldige contracten tussen de vennoten. Iedere

wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de

Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De clausules of artikels van onderhavige overeenkomst die in tegenstrijd zouden zijn met de

bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste hlz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan hee Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DR. ALISON PO KEE LEE, NEFROLOGIE

Adresse
OUDE TERELSTSTRAAT 21 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande