DR. ANN STEPPE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANN STEPPE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.902.385

Publication

07/03/2014
ÿþE,

Ondememingsnr: 0540.902.385

Benaming (voluit) : DR. ANN STEPPE 1 1; , A~ lil

Onderwerp akte :Rechtzetting publicatie

1, i

In de publicatie in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 28/10/2013 onder nummer 93963765 werdi verkeerdelijk vermeld dat mevrouw STEPPE Ann Odile Paula werd benoemd voor een hernieuwbare termijn; :; van tien jaar.

Dit dient te worden gelezen als volgt :

"Als niet- tatutaire zaakvoerder voor een hemieuwbare termijn van zes jaar om te eindigen na de jaarvergadering in 2099, wordt benoemd : Mevrouw STEPPE Ann Odile Paula, geboren te Ninove op 96 juli;

1973, wonende te 2320 Hoogstraten, Kasteelbeekstraat 6.11 '

Notaris Filip Segers

,

;i :

: r :

`'

NI

111111

r-_ mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van. de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 FES. 20t41

TURNHOUT

De4-f1 er,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelbeekstraat 6

2320 Hoogstraten

Op de laatste blz. van _uk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/10/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gilP6031,1111 i uhI

i

UI

"..ffluminw.

Neorpologd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 7 OKT. 2013

TURNHOUT

pielàriffier,

!! Ondernemingsnr : O Sy0 " 902- " 3 es-

Benaming (voluit) : DR. ANN STEPPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kasteelbeekstraat 6

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde: (Ravels), op vijftien oktober tweeduizend dertien, blijkt dat:

Mevrouw STEPPE Ann Odite Paula, geboren te Ninove op 16 juli 1973, echtgenote van de heer WILLEMSSEN François Etienne Johan Antoine, wonende te 2320; Hoogstraten, Kasteelbeekstraat 6, een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm; heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, heeft opgericht, met als naam "DR. ANN STEPPE".

ii De zetel is gevestigd te 2320 Hoogstraten, Kasteelbeekstraat 6.

!i De vennootschap heeft tot doel, professionele bedrijvigheid, te weten de uitoefening; !! door de geneesheren-vennoten van hun volledige beroepsactiviteiten als geneesheren,!

specialisten in de psychiatrie en psychotherapie, onder de persoonlijke, il beroepsaansprakelijkheid van de behandelende geneesheer-specialist in psychiatrie en;

psychotherapie en met strikte in acht name van de geneeskundige plichtenleer.

!i Dit kan onder meer omvatten: het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig! zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch! secretariaat, de aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en!

!? begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële, infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een geneesheer-vennoot; het! inrichten en het ter beschikking stellen van een medische bibliotheek; het scheppen van!

's! aile mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in! voormelde disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefeningi mogelijk te maken; het verstrekken van trainingen en adviezen aan bedrijven zonder;

!!dat dit de vorm van een volwaardige commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en! beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft! !! aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor;

i zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder:

dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. i

i! De honoraria voor de verrichte prestaties door de geneesheer-vennoot worden; ontvangen op naam en voor rekeningen van de vennootschap. De geneesheer-vennoot!

ii ontvangt een vergoeding van de vennootschap in verhouding tot de door hem verrichte! prestaties.

i! Met het oog op een optimale professionele samenwerking mag de vennootschap! overeenkomsten afsluiten met geneesheren en (kosten-) associaties aangaan.

i! Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel! nastreven of die de verwezenlijking van het doel .van de vennootschap! ii vergemakkelijken, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

:re geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten rden.

-aat" rJe professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De

geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot. Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven.

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over alle opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600 Euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen met een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

reder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om Ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

L e jaarvergadering heeft plaats de laatste dinsdag van de maand juni om tien uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is op de laatste daaraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. IDe eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor een hernieuwbare termijn van tien jaar om te eindigen na de jaarvergadering in 2023, wordt benoemd: mevrouw STEPPE Ann Odile Paula,, geboren te Ninove op 16 juli 1973, wonende te 2320 Hoogstraten, Kasteelbeekstraat 6.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door haar aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de .vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONKERS & PARTNERS", met zetel te 2382 Poppel (Ravels), Mierdsedijk 5, en/of mevrouw Van Beek Monique, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Aarle 2, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de !aatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

halingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap

;te voeren.

-1a1111111e0OR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. ANN STEPPE

Adresse
KASTEELBEEKSTRAAT 6 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande