DR. ANNA LAFETA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANNA LAFETA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.751.504

Publication

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 09.01.2015 15007-0133-010
24/12/2012
ÿþRechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speelhofdreef 8, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Filip Rolvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op dertig november

tweeduizend en twaalf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

I. De sub 4. nagemelde personen een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "DR. ANNA LAFETA".

2. De vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Speelhofdreef 8.

3. De vennootschap bestaat voor een onbepaalde tijd.

4.De vennoot/oprichter is mevrouw ROCHA LAFETA Anna Paula, wonende te 2970 Schilde, Speelhofdreef

8

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt. Het is tot beloop van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro gestort Mevrouw Anna Rocha Lafetá, voormeld, heeft zich verbonden het bedrag van vijftig euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

dertig juni tweeduizend veertien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

"Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen.Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd."

9. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: mevrouw Anna Rocha Lafetá, voormeld.

De opdracht geldt voor een duur van tien jaar en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 12 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMW Accountants, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 bus 4, voor wie optreedt, mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51, aan wie de machte verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap ais volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

Op de laatste blz. van Luik t* vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vgrso.: Naam en handtekening.

Mod Word l l.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MO

BELG

NITEUR BE

7 -12- 20 CH STAAT

SBLAD

Griffie

LGL eergefegd tar griffie van de Rechtbank van Keophandci te /nl'ierpan, op

12

05 BEC. 2012

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : DR. ANNA LAFETH

(verkort) : CÎL]CÎID]

0501 a75 1* 504

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behoUden

aán het

-Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

k ~

"De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van de geneeskunde in de ruimste zin van het woord en als oogarts in het bijzonder, alsmede alle handelingen die ermee verband houden in zover ze conform zijn met de richtlijnen opgestelde door de Orde van Geneesheren en goedgekeurd door deze, zoals onder meer huur en verhuur, koop en verkoop, onderhoud en beheer van alle toestellen, benodigdheden dienstig voor de geneesherenpraktijk in het algemeen en als oogarts in het bijzonder,

De uitoefening van de geneeskunde gebeurt door de vennoten zelf, in naam en voor rekening van de vennootschap. Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het medisch geheim, de vrije keuze van geneesheer door de patiënt, de therapeutische vrijheid, de waardigheid en de onafhankelijkheid van het beroep blijven gewaarborgd.

Bovendien is het de vennootschap verboden, overeenkomsten af te sluiten die voor een geneesheer in het algemeen verboden zijn.

De vennootschap kan onroerende goederen aankopen en verkopen voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap Kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel."

12. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand december om 11 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten.

"Een vennoot kan zich op de algemene vergadering door een medevennoot laten vertegenwoordigen; iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen..

Ieder aandeel geeft recht op één stem."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 23.12.2015 15701-0537-010

Coordonnées
DR. ANNA LAFETA

Adresse
SPEELHOFDREEF 8 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande