DR. ANNE-LORRAINE BOSMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANNE-LORRAINE BOSMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.235.261

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 16.07.2014 14316-0429-011
23/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

t [," ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i tI,11,!161p111

NetrgiÁlugd ter griffie van de Rechtbank van .(oo~oRd Jote,Antwerpen op

1 44

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0842235261

Benaming

(voiult) : Dr. Anne-Lorraine Bosmans

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Marie-Josélaan 73 bus 8, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge beslissing van de algemene vergadering op datum van 6 september 2013 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 6 september 2013 verplaatst naar 2640 Mortsel, Armand Segerslei 38.

Bosmans Anne-Lorraine

Zaakvoerder

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 16.07.2013 13311-0321-010
11/01/2012
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von de Rechfban>< von Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 9 DEC. 2011

ir

*12008747*

v, beh+ aai Bel! Staa

IIN

111 u ll

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : DR. ANNE-LORRAINE BOSMANS (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marie-Josélaan 73 2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

'; Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Dick Van Laere, te Antwerpen, houder der minuut, in vervanging van; zijn ambtgenoot Yves Mallentjer, notaris te Antwerpen-Hoboken, wettelijk belet, op 27 december 2011, voor: registratie aangeboden, dat: mevrouw Bosmans Anne-Lorraine Edouard Martine Marie-Joseph, wonend tel Antwerpen-Berchem, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemend op het ogenblik dat rechtspersoonlijkheid verkrijgt, genaamd "DR. ANNE-LORRAINE BOSMANS", met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Marie-Josélaan 73, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder nominale waarde, volstort in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap heeft tot doel: " "

De uitoefening van de geneeskunde, specialisme anesthesie door de geneesheer vennoot, met inachtname van; de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen aangewend worden: Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, en bijkomstig alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle ;= rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap ;< behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en ; administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de

;< wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe ; of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

;< Mevrouw BOSMANS Anne-Lorraine, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1a42 o 235 a 26 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De jaarvergadering moet ieder jaar worden gehouden op de vijfentwintigste van de maand juni om twintig uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping en voor de eerste maal in tweeduizend dertien. Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de neerlegging ter griffie van een uitreksel van de oprichtingsakte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één juli tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Volmacht wordt verleend aan MDMJ Accountants, te 2400 Mol, Molderdijk 124, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de inschrijving en alle latere wijzigingen in het handelsregister en ten aanzien van de BTW-en andere administraties.

Tegelijk neergelegd bankattest.

"Getekend: Notaris Dick Van Laere"

VOOR EENSLUIDEND UITREKSEL NEDERGELEGD VOOR REGISTRATIE INGEVOLGE ARTIKEL 173 VAN HET WETBOEK DER REGISTRATIE-, HYPOTHEEK- EN GRIFFIERECHTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 19.07.2015 15324-0485-011

Coordonnées
DR. ANNE-LORRAINE BOSMANS

Adresse
ARMAND SEGERSLEI 38 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande