DR. AVET - DR. DAEMS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. AVET - DR. DAEMS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.419.578

Publication

15/04/2014
ÿþrnod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr 0894.419.578

Benaming (voluit) DR.AVET-DR.DAEMS

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Loozijde 37

2460 Kasterlee (Tielen)

Onderwerp akte :VERPLAATSING ZETEL - ONTBINDING  BENOEMING VEREFFENAAR.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 19 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR.AVET-DR.DAEMS", met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee (Tielen), Loozijde 37, 0894.419.578 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2350 Vosselaar, Oudebaan

11.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf 19 maart 2014 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders in functie, namelijk de heer Avet Jo en mevrouw Daems Elvire.

De vergadering verleent kwijting aan de voormelde zaakvoerders voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur.

DERDE BESLISSING.

Tot vereffenaar werd benoemd de heer Avet, Jo Geert Antoon, geboren te Kortrijk op 15 mei 1973 (rijksregisternummer 73.05.15-277.65), wonende te 2350 Vosselaar, Oudebaan 11, die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

VIERDE BESLISSING.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar.

VIJFDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven; zij worden

samengevat ais volgt:

Naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

310,1,1!

Vc bek aar Bel( Staal

II

II

11

Nesrgetegd ter griffie van RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

03 APR. 2014

TU MI'dffidD UT

riffiAr,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor--behouèlen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 19 maart 2014; haar benaming luidt "DR.AVET-DR.DAEMS", Duur.

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel hetgeen hierna volgt

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, In naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de bepalingen van Geneeskundige Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

De geneeskunde en meer speciaal de vaat-, longchirurgie en oogheelkunde wordt uitgeoefend door geneesheren en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden : het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken.

Hiertoe mag de vennootschap met in acht name van de bepalingen van de Medische Plichtenleer onder meer aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de bepalingen van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2350 Vosselaar, Oudebaan 11.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan sleohts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ ' 18.600,00).

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door de vereffenaar aan wie de volledige bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Boekjaar.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Volmacht.

De heer Avet Jo voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van in de plaatstelling aan "BDO Belastingconsulenten", met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9 bus 6 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

houkeri aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke

administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van

Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens,

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de

dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2014
ÿþ MOd WOrd 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK v.AN K(ar)PHAI.3aL

0 7 NOV, 2014

ANTWERPEN atii " TURNHOUT

vx

lulmu92u0952mui~u

*1

iii

11

111

Ondememingsnr : 0894419578

Benaming

(voluit) : Dr. Avet - Dr. Daems in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudebaan 11 - 2350 Vosselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 oktober 2014 blijkt dat de vennoten:

kennis hebben genomen van het verslag van de vereffenaar en de vereffeningsrekeningen en deze

hebben goedgekeurd

kwijting hebben verleend aan de zaakvoerders en de vereffenaar

- de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf

jaar worden bewaard te 2350 Vosselaar, Oudebaan 11

- er geen maatregelen inzake de consignatie van gelden dienen te worden genomen.

- de vereffening werd gesloten.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Belastingconsulenten, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO inzake onderhavige akte.

Voor eensluitend verklaard afschrift

Vosselaar, 28 oktober 2014

Jo Avet

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 31.07.2013 13395-0042-010
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 19.07.2012 12313-0155-010
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 27.06.2011 11207-0496-011
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 02.07.2010 10262-0578-011
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 24.07.2009 09470-0283-011

Coordonnées
DR. AVET - DR. DAEMS

Adresse
OUDEBAAN 11 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande