DR. B VAN DE VEN - DR. E. DEFRANCQ

Divers


Dénomination : DR. B VAN DE VEN - DR. E. DEFRANCQ
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 831.268.719

Publication

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 13.07.2013 13309-0329-016
12/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.rF.

ticsr~~~c,rld fer r;r~i,ii) r.k1 Rechtbank

do Y,capIeaL ,º%1 kfiepone ®p

G 3 APR. 2013

Griffie

Voor-

behoudi

aan he

Belgisc

Staatsbl







*13057594*

Ondernemingsnr : 0831.268.719

Benaming

(voluit) : « Dr. Bart Van de Ven, MICA-chirurgie »

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Ten Bogaerdeplein 20, Iste verdiep

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAM - DOEL - OMZETTING IN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA ONTSLAG ZAAKVOERDER HERVASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr, Bart Van de Ven, MKA-chirurgie", met zetel te 2650 Edegem, Ten Bogaerdeplein 20, 1510 verdiep, verleden voor Notaris Marleen Vandewalle te Wortegem-Petegem op 26 maart 2013, ter registratie neergelegd, blijkt :

DEEL I.

1/ De vergadering heeft besloten de naam van de vennootschap te wijzigen van "Dr. Bart Van de Ven, MKA-Chirurgie" in "Dr. B. van de Ven - Dr. E. Defrancq".

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan het genomen besluit.

2/ De vergadering heeft besloten de zetel van de vennootschap te behouden doch de statuten aan te passen aan de verplaatsing van de zetel.

3/ De vergadering heeft besloten het doel van de vennootschap uit te breiden met de activiteit van "faciale feminisatie chirurgie en behandelingen" en het doel te wijzigen zodat dit in de toekomst zal luiden als volgt "De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie stomatologie en maxillo-faciale chirurgie, met inbegrip van de faciale feminisatie chirurgie rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De activiteit omvat impliciet de inning door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn.

Dit omvat : het scheppen van de materiële voorwaarden met het oog op het verstrekken van de bedoelde geneeskundige zorgen.

Zij kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen zowel in de roerende als in de onroerende sector. De activiteit omvat impliciet de inning door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende goederen verwerven en beheren. Doch enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Voor zover er meer dan een vennoot is, dienen beslissingen in verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve professionele activiteit van de vennoten in de vennootschap. De vennootschap kan mandataris, bestuurder of zaakvoerder zijn van andere burgerlijke artsenvennootschappen, voor zover deze een gelijkaardig doel hebben en deze erkend zijn door de provinciale raad van de orde der geneesheren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer.".

De vergadering heeft besloten de alinea's van het doel te schrappen en te vervangen door voormelde alinea's. De vergadering heeft besloten dat zij de formaliteiten van artikel 287 van het Wetboek van vennootschap als vervuld aanzag.

DEEL II :

OMZETTING IN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

De voorzitter heeft Iezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder van 22 februari 2013, over de omzetting van de rechtsvorm van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met bijgevoegde staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012 én van het verslag de dato 26 februari 2013 van Karel Depoorter, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Kuurre, Kortrijksestraat 172, aangesteld door de zaakvoerder, over de omzetting van de rechtsvorm van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma en over de staat van activa en passiva per 31 december 2012, die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap : "BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen be de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 106.751,81 Euro en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 Euro.

Kuurne, 26 februari 2013

(getekend) Karel DEPOORTER, Bedri,, fsrevisor.".

De vergadering heeft besloten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten in een vennootschap onder firma.

De naam, het doel, de zetel, de duur en het kapitaal van de vennootschap blijven ongewijzigd. Het maatschappelijk kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en waardeverminderingen en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma zal de boeken en de boekhouding die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden gehouden voortzetten.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma behoudt het nummer 0831.268.719 waaronder de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door eender welke instantie werden verleend.

De omzetting is geschied op basis van het actief en passief van de vennootschap op 31 december 2012. Alle verrichtingen die sedert die datum door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uitgevoerd werden, worden verondersteld verricht te zijn door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Door het feit van de omzetting werd heel het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat aIIes zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, die eenvoudig in de plaats werd gesteld in aI de rechten en verplichtingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De nieuwe aandelen in de vennootschap werden toegekend aan de vennoten van de in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma omgezette burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in verhouding van één nieuw aandeel in de vennootschap voor één bestaand aandeel.

De omzetting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft een einde gesteld aan de opdracht van de statutair-zaakvoerder, te weten VAN de VEN Bart, wonende te 2650 Edegem, Ten Bogaerdeplein 20 bus 1' verdiep.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar zal gelden als kwijting voor de uitoefening van zijn

opdracht sedert één januari tweeduizend twaalf.

DEEL III :

EERSTE BESLUIT :

De vergadering heeft volgende besluiten genomen :

1. het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee.

2. werd benoemd tot statutair-zaakvoerder voor de duur van zes jaar en van zijn medische activiteiten : VAN de Ven Bart, die heeft verklaard te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. Werd benoemd tot niet-statutair-zaakvoerder voor de duur van zes jaar en van haar medische activiteiten : DEFRANCQ Ellen, wonende te 2650 Edegem, Ten Bogaerdeplein 20 bus OOGV, die heeft verklaard te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

3. Er werd geen commissaris benoemd.

TWEEDE BESLUIT :

De vergadering heeft besloten de statuten en de overgangsbepalingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma vast te stellen ondermeer als volgt :

* RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma en draagt de naam "Dr. B. van de Ven  Dr. E. Defrancq".

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vernield evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

* ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder.

Een verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk aan de Orde van de Geneesheren meegedeeld te worden. Iedere wijziging van de maatschappelijke zetel is vooraf te melden aan de bevoegde Raad der Orde.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2650 Edegem, Ten Bogaerdeplein 20, 15te verdiep.

* DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie stomatologie en maxillo-faciale chirurgie, met inbegrip van de faciale feminisatie chirurgie rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De activiteit omvat impliciet de inning door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn.

Dit omvat : het scheppen van de materiële voorwaarden met het oog op het verstrekken van de bedoelde geneeskundige zorgen.

Zij kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen zowel in de roerende als in de onroerende sector. De activiteit omvat impliciet de inning door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende goederen verwerven en beheren. Doch enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Voor zover er meer dan een vennoot is, dienen beslissingen in verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve professionele activiteit van de vennoten in de vennootschap. De vennootschap kan mandataris, bestuurder of zaakvoerder zijn van andere burgerlijke artsenvennootschappen, voor zover deze een gelijkaardig doel hebben en deze erkend zijn door de provinciale raad van de orde der geneesheren.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer. * DUUR

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

Indien de vennootschap slechts twee leden telt, wordt zij ontbonden na het verstrijken van zes maanden hetzij na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven hetzij na de definitieve beëindiging van de uitoefening van de medische activiteit van één der vennoten.

* KAPITAAL

44, Het kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Kunnen uitsluitend vennoot worden of aandelen in de vennootschap bezitten, artsen specialist in de "stomatologie en Maxillo-faciale chirurgie", artsen specialist in de "faciale feminisatie chirurgie en behandelingen" of van een aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun praktijk volledig uitoefenen of, bij inbezitstelling van de aandelen in de vennootschap, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard.

* BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders-vennoten-arts, afzonderlijk optredend.

Intern bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Bij besluit van de vennoten met unanimiteit kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Mandaat van zaakvoerder

Overlijden, ontzetting of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder brengt van rechtswege het einde van zijn mandaat mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

* JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur op de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door elke vennoot en/of zaakvoerder.

De vennoten worden elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste veertien dagen vóór de vergadering. Deze oproeping moet de volledige agenda bevatten; over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, haar besluiten zijn bindend, zowel voor de afwezigen als voor degenen die er een andere mening op na houden.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat hij zelf vennoot is. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing en door de wet voorziene beperkingen, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter doorslaggevend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, behalve de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum voorschrijven.

Tot wijziging van de statuten dient met éénparigheid van aan al de aandelen van de vennootschap verbonden stemmen te worden besloten.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief, waarop de stem wordt uitgebracht naast elk punt van de agenda, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening en wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags véór de vergadering op de zetel besteld zijn.

De beraadslagingen worden vastgesteld door processen-verbaal, ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de zaakvoerder en de vennoten die erom verzoeken.

Behalve wanneer de besluiten van de algemene vergadering door authentieke akte werden vastgesteld worden afschriften en uittreksels ondertekend door de zaakvoerder.

* WINSTAANWENDING

Jaarrekening

" Voor-

behouden

aan het

BeEgisch

S~`taatsbiad

Op éénendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een inventaris alsook een jaarrekening opgemaakt.

Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen besluiten.

De netto-winst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen besluiten een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij unanimiteit, mogen besluiten dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het

eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Verliesverdeling

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor

de verdeling van de winsten.

* VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs v66r het verstrijken van haar duur, zal de

vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de

algemene vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wiens machten en

vergoedingen zij zal bepalen. De benoeming van deze vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van

Koophandel gehomologeerd te worden.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep gedaan worden op artsen voor de afhandeling van zaken

die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de

vennoten.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo za! worden

verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 28. Het eventueel netto-verlies zal volgens dezelfde

verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

* BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

* DEONTOLOGISCHE BEPALINGEN

Alle vennoten-artsen dienen de naleving van de medische gedragsregels te respecteren.

De vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het

beroepsgeheim, moeten worden nageleefd.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt

zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als arts persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn

voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Disciplinaire sanctie

Iedere vennoot heeft kennis dat bij inbreng van zijn/haar volledige medische activiteit in een professionele

artsenvennootschap, hij/zij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten.

Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde van Geneesheren te

verkrijgen.

De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de

gemeenschappelijke beroepsuitoefening dient de andere vennoten hierover in te lichten.

Wordt hij geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Noch de vennootschap, noch één der vennoten mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger

aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te

nemen om de continuiteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het

ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan

de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven.

Algemene bepaling

Worden voor niet geschreven gehouden in deze statuten : de bepalingen die in strijd zouden zijn met de

Plichtenleer van de Arts.

DERDE BESLUIT

Aan de zaakvoerder werden alle machten verleend om de genomen besluiten uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie, uittreksel, verslag van de zaakvoerder met staat van A en P, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoordineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.08.2012, NGL 31.08.2012 12530-0262-014
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 20.06.2011 11181-0277-011
18/03/2011
ÿþeaod 2.0

-IL ,É1 LpJ

(12/A-H1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 8 -03- 2011 i

RECH VAN

KOOPH GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'11042655*

Ondernemingsnr : 0831268719

Benaming

(voluit) : Dr. Bart Van de Ven, MKA-chirurgie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Nieuwbrugkaai 70

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 december 2010, blijkt met ingang van 28 december 2010 de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2650 Edegem, Ten Bogaerdeplein 20, 1 ste verdiep.

Dr. Bart Van de Ven,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. B VAN DE VEN - DR. E. DEFRANCQ

Adresse
TEN BOGAERDEPLEIN 20 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande