DR. B. CLAESSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. B. CLAESSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.312.295

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.07.2014 14344-0001-010
09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.09.2013 13620-0171-010
22/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(M\ Mad Wafd 11.1

ilke.11 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Rechtbank valhcap°rarr~

Rntrlernar~

I t DEL 2014E Griffie +

pfriFai..,, an~,.,~ - on

(II

*14225797*

A

Ondernemingsnr : 0882.312.295

Benaming

(voluit) : DR. B. CLAESSENS IN VE~~-Fii ; y~~`

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in vereffening

Zetel : Grotenhof 49, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 29 november 2014 van de burgerlijke vennootschap o.v.v« een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. B. CLAESSENS", in vereffening, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen (bij uittreksel):

Eerste besluit:

Mevrouw Bernadette Claessens geeft verslag over het beheer en het gebruik van de waarden der vennootschap, Zij legt de rekeningen en de bewijsstukken neer op het bureau. De vergadering, verzakend aan artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen, sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag en keurt het verdefingsplan -zoals goedgekeurd door de rechtbank in datum van 2 september 2014- goed.

Tweede besluit:

Vervolgens beslist de vergadering ontslag en kwijting te verlenen aan mevrouw Bernadette Ciaessens voornoemd, over haar mandaat van vereffenaar.

Derde besluit:

De vergadering verklaart de rekeningen gesloten en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR, B. CLAESSENS", in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en de bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaren bewaard bij mevrouw Bernadette Claessens , voornoemd, op haar adres of op haar latere woonplaats, die dit op zich neemt.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan voornoemde mevrouw Bernadette Claessens , om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige akte, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Bernadette Ciaessens

vereffenaar

30/04/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i II

*13067243*

Ondernemingsnr :0882.312.295

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

19 APR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : DR. B. CLAESSENS

(verkort) ; -

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grotenhof 49

2640 Mortsel

Onderwerp akte :Ontbinding - vereffening

Tekst ; Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Evi Jansen te Wommelgem op 28 maart 2013, geregistreerd, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. B, CLAESSENS, te Mortsel, met éénparigheid van stemmen volgende besluiten genomen heeft

1. Verslagen

1.1. De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder de dato 3 maart 2013 en van de bedrijfsrevisor de dato 27 maart 2013,

Comparante heeft erkend een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

1.2. De conclusie van voormeld verslag over de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2012, uitgebracht door de Heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, luidt als volgt

"V. BESLUIT

ln het kader van de procedure van vereffening voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Burg BVBA DR. B. CLAESSENS een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2012 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 385.546,45 en een netto-actief van ¬ 328.775,65. Vervolgens werden er extra-comptabele aanpassingen aan de balans doorgevoerd, ten einde te komen tot een waardering aan liquidatiewaarde. Dit heeft geleid tot een staat van activa en passiva die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en die een balanstotaal opgeeft van ¬ 397.546,45 en een netto-actief van ¬ 338.775,65.

tilt de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele nonnen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Kortenberg, 27 maart 2013

(getekend)

Michel Wera

Bedrijfsrevisor-"

De verslagen werden goedgekeurd.

W ettioheidsverklarinq

Ondergetekende, geassocieerd notaris Evi Jansen te Wommelgem, heeft bevestigd na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, heeft de vergadering besloten de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van Antwerpen, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3. van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering,

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3,_tot en met 5,) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'> 'oor-behou`cten ' aan liét Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar),

De vergadering besloot - onder voormelde opschortende voorwaarde - dat de vennootschap enkel nog in vereffening voort bestaat.

3. Benoeming vereffenaar

De vergadering heeft aangesteld als vereffenaar ;

Mevrouw CLAESSENS Bernadette Maria Magda Jan Lutgardis, geboren te Antwerpen op 18 maart 1957,

wonende te 2640 Mort5el, Grotenhof 49.

Zij heeft dit mandaat aanvaard en bevestigd niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod,

4. Vaststelling van de machten van de vereffenaar

De vergadering heeft aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten verleend, namelijk al degene vermeld in de artikelen 185 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mag de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar dit voorzien is.

De vereffenaar werd vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar kan alle derde personen in haar macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

5. Ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding heeft de algemene vergadering ten slotte kennis genomen van het ontslag van voornoemde zaakvoerder, te weten Mevrouw CLAESSENS Bernadette, voornoemd.

De vergadering heeft kwijting verleend aan de zaakvoerder voor het door haar tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaaicvoerder is genomen onder de in het besluit 2. vermelde schorsende vcorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen, en dat haar ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

Volmacht indienen verzoekschrift bevestiging benoeming vereffenaar

De vergadering heeft volmacht verleend aan voormelde Mevrouw CLAESSENS Bernadette, om het verzoekschrift op te stellen, te ondertekenen en in te dienen in het kader van artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verzoekschrift dient ingediend te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het gerechtelijk wetboek. VOLMACHT ADMINISTRATIE

Bijzondere volmacht, reet recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan de heer Wilfried Stevens, handelend voor Fiskamed, gevestigd te 1970 Wezembeek-Oppem, Gergelstraat 43, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Evi Jansen, geassocieerd notaris

Hiermee samen neergelegd

-uitgifte;

-verslag zaakvoerder;

-verslag bedrijfsrevisor;

-beschikking rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 25.11.2012 12646-0291-010
03/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 31.12.2011 11661-0005-010
22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 15.11.2010 10607-0156-011
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 31.12.2009 09916-0394-011
10/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 30.09.2008 08773-0338-011
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 30.08.2007 07677-0100-010

Coordonnées
DR. B. CLAESSENS

Adresse
GROTENHOF 49 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande