DR. BABUSIAUX BRIGITTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BABUSIAUX BRIGITTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.709.634

Publication

08/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van alle vennoten met unanimiteit, op voorstel van de zaakvoerders, in de mate dat de wet het toelaat en rekeninghoudend met het feit dat, overeenkomstig de Geneeskundige Plichtenleer, als vergoeding voor de ingebrachte kapitalen slechts een normale intrest mag uitbetaald worden.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten vereist.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaat op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de vennoten voor de

algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door zaakvoerders voorgeschreven vorm.

Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd tenminste vijf dagen voor de

vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de artsenvennoten. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering en niet strijdig zijn met de nieuwe artikelen omtrent de  E-bvba en artsen-associaties van de Geneeskundige Plichtenleer.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van vijftien jaar, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid, is : mevrouw BABUSIAUX Brigitte, voornoemd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat, overeenkomstig artikel 16 van de statuten. Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde.

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap is vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Bo, Van Hissenhoven & Partners , te 2600 Antwerpen (district Berchem), Cogels Osylei 1.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL : Notaris Marc SLEDSENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 20.07.2016 16340-0154-010

Coordonnées
DR. BABUSIAUX BRIGITTE

Adresse
JOZEF LAMBRECHTSLEI 38 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande